Stiinta si managementul
Un barbat aflat in nacela unui balon s-a ratacit. Uitandu-se in jos, zareste o femeie. Coboara mai jos balonul si o intreaba :
- Ma iertati, nu m-ati putea ajuta ? Promisesem unui prieten sa ne vedem, sunt deja in mare intarziere si nu mai stiu unde ma aflu.
Femeia ii raspunde:
-Sunteti in nacela unui balon cu aer cald, la o intaltime de aproximativ 10 metri de la sol. Va aflati exact la 49°, 28’ si 11’’ Nord si 8°, 25’ si 58’’ Est ».
- Precis ca sunteti inginer spune omul din balon.
- Asa e, cum ati ghicit?
- Ei bine, raspunde barbatul, tot ceea ce mi-ati spus e tehnic si perfect corect dar tot n-am nici cea mai mica idee despre ce pot sa fac cu informatiile pe care mi le-ati dat si tot nu stiu unde ma aflu. Si, ca sa vorbim cinstit, nu mi-ati fost de nici un ajutor ; mai rau, m-ati intarziat si mai mult.
- Dumneavoastra trebuie ca sunteti vreun sef !
- Intr-adevar, raspunde barbatul foarte mandru. Dar cum de ati ghicit ?
- Ei bine, spune femeia, nu stiti nici unde sunteti, nici incotro va indreptati. Ati ajuns la pozitia actuala incalzind o mare cantitate de aer. Ati facut o promisiune fara sa aveti nici cea mai mica idee de cum ati putea sa o tineti iar acum va bazati pe persoane situate mai jos de dumneavoastra ca sa va rezolve problemele. Situatia dumneavoastra inainte si dupa intalnirea cu mine nu s-a schimbat deloc dar, ca prin miracol, in mintea dumneavoastra acum eu sunt responsabila de ceea ce vi se intampla.
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
ziua nuntii; una alta pt nunta