divort

divort | Autor: sweetflower

Link direct la acest mesaj

Buna ami cer scuze daca deranjez ,dar vreau sa aflu cum sa procedez ptr a da divort .El cetatian pakistanez cu rezidenta an japonia,eu sunt an romania si am interdictie an japonia.Am luat legatura cu avocata mea si m-ia spus ca dureaza 1 an pana ajunge la el anstintarea de divort,dupa care urmeaza partajul si dupa sa vada la cine raman copii.Bine ca el ma ameninta ca ami ia copii si ca o sa-mi faca viata amara si ca banii rezolva tot.Va multumesc si va doresc multa sanatate si o zi cat m-ai buna.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Oops! Asta nu suna a bine. Cred ca avocata ta stie mai bine cum e de procedat, dar te poti interesa la Ambasada Japoniei in Romania sau la cea a Romaniei in Japonia. In cazul meu m-am casatorit in Romania cu un japonez si am divortat doar in Japonia , si pentru a-mi fi recunoscut divortul in tara dureaza luni de zile...la tine cred ca e mai greu deoarece el nu e cetatean Japonez(chiar daca are rezidenta). Voi unde v-ati casatorit? Doar in Japonia??? Sper sa fie altcineva care iti poate oferi mai multe informatii..........imi pare rau ca nu sunt de folos. Acum copiii sunt la tine?
Multa bafta .
D.

If u wanna c the rainbow,u have to put up with the rain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetflower spune:

Buna Dandush ,copii sunt la mine din clipa de cand iam nascut,ne-am casatorit an japonia dupa a fost anregistrata si an romania.Mie ami este frica deoarece el sa referit ca vine si ai i-a cu forta pe copii,si ca eu am sa mor de mana lui.Luni am sa merg la serviciu pasapoarte ptr a ancerca sa nu poata veni an romania.Multumesc mult ptr raspuns si multa sanatate .

Mergi la inceput

Ce nenorocit! Scuza-ma ca spun asta, dar nu da dovada de altceva mai bun. Stai linistita ca la urma urmei nu e tara lui si chiar daca zice el ca "banii le rezolva pe toate" nu e chiar asa. Marea intrebare e : ce poti tu sa faci acum sa te dispensezi de el cu totul???Cum poti sa divortezi cat mai rapid si, bineinteles , cum poti sa obtii custodia copiilor? Intereseaza-te cat poti si daca mai aflu si eu cate ceva iti scriu. MULTA BAFTA SI copilasilor tai.
D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

pune.le copiilor interdictie de a parasi tara.
se poate si in felulasta nu i va putea scoate.bafta.

Mergi la inceput

SEETFLOWER ce-ai mai facut? Ce -ai mai hotarat? Te-a mai cautat "balaurul"? Mai scrie-mi ca sunt curioasa
D.

Mergi la inceput

Buna Dandush da m-a sunat dupa 3 zile sa-mi spuna ca sa razgandit omul nu m-ai vrea copii,a spus ca daca nici eu nui vreau sai dau la camin .Deci an clipa cand am auzit cum a vorbit de copii daca era an fata mea cred ca eram an stare sal omor,de pensie alimentara nici vorba .Este f suparat ca eu am auzit ca el merge an barurui de noapte unde femeile sunt romance si ca el ar avea pe cineva si nu stia de unde am aflat.Nustiu daca va puteti imagina cat am suferit eram ansarcinata an 8 luni cand am auzit de peripetiile lui si nu am putut suporta ca barbatul pe care al iubeam si al asteptam si aveam ancredere an el a putut face asa ceva.Dupa maxim 5 zile am nascut f greu si m-am chinuit mult am avut probleme si eu si copilu ,multumesc lui DUMNEZEU ca acum suntem bine amundoi .Am asteptat aproape 4 ani ptr sa termin interdictia si sa fim ampreuna.Copii mi-au dat putere sa lupt an acesti 4 ani si atunci cand ami era dor de el ma uitam la copii ami stergeam lacrimile si o luam de la capat.Eu an acesti 4 ani nu am stiut de prieteni de nimic stateam toata ziua an casa si asteptam sa ma sune ,nu aveam voie sa merg afara deci eu am facut asa cum spunea el si acum sa aflu ca el umbla cu toate mandrele si pe mine ma tine femeie de casa.Sunt multede spus am sa m-ai scriu sa nu va plictisec.O zi buna si multa sanatate.

Mergi la inceput

SWEETFLOWER, ma bucur ca ai scris si imi pare rau pric cate ai trecut. UN SFAT, insa: si eu cand am divortat si i-am spus fostului ca pe copii ii tin la mine mi-a spus senin "DOZO"(n-ai decat, poftim),deci nu a fost nevoie de tribunal si alte tam-tamuri, DAR dupa ceva vreme a cam inceput sa maraie ca o vrea pe fata si pe baiat pot sa-l "pastrez". Logic, pe hartie scrie mare si clar ca cei mici sunt in custodia mea, deci nu a avut ce sa faca, DECI, incearca sa faci tot ce trebuie acum cat e el mai domol pana se razgandeste, ca niciodata nu poti sti ce-i mai trece prin cap.
Ai grija de tine si de ingerasi.

Mergi la inceput

Buna Dandush ati multumesc din suflet ptr ca ami raspunzi la msg ,ultimile vesti este ca dumnealui vrea sa ne ampacam si vrea sa am putina rabdare pana vom fi ampreuna si ca o sa lamurim atunci toate problemele.A spus ca tot ce aud eu ca el merge prin baruri de noapte sunt doar minciuni si ca acele persoane vor sa ne faca rau,acum eu nu stiu ce sa fac sunt f derutata .Sper sa nu ma antelegi gresit eu anca al m-ai iubesc dar sunt f multe antrebari fara raspuns ,el spune ca este f ocupat cu munca si ma roaga sa ma gandesc bine anainte de a face pasul catre divort si sa ma gandesc ca copii o sa sufere si ca mie o sami fie greu.Aacum eu nu stiu daca e bine sa cred tot ce spune el,nu am pe nimeni cu care sa vorbesc si sa ma sfatuiasca ce sa fac, cred ca de asta am ajuns sa disper ptr ca eu ami puneam antrebarile si tot eu raspundeam la ele si cred ca am luat decizii gresite.Eu ma gandesc ca poate daca ami expira interdictia si o sa fim ampreuna o sa fie bine asa cred eu,el e f gelos iar eu la fel si poate de aici pleaca toate certurile .O sa m-ai revin sunt f ocupata cu copii .ATI multumesc si multa sanatate tie si la familia ta o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Sweetflower, sa nu te superi ca-ti spun, dar se scrie "impreuna, in, iti, imi, impacam" si asa mai departe. a inceputul si la sgrisitul cuvintelor se scrie cu I. Cum scrii tu e greu de citit!

Mergi la inceput

Buna SWEETFLOWER. Ce as putea sa-ti spun. Tu stii mai bine ce e in sufletul tau si ce a fost intre voi. Oricum, pe cat timp mai ai interdictie? DACA ai de gand sa te intorci la el, cand si unde va fi? Deci cat timp ar mai insemna sa stati separati? Pentru binele copiilor, dar si al tau eu as zice sa stai bine si sa te gandesti. Banuiesc ca este tentant, dar nu uita ca totusi acest om ti-a promis sa te distruga si asta, indiferent cat de nervos ar fi cineva, nu e ceva care se spune sau gandeste cu seninatate.

Logic, tu faci cum crezi ca e mai bine, dar o solutie ar fi sa continui cu divortul si custodia copiilor si daca, totusi, pana veti reusi sa fiti din nou impreuna lucrurile nu se schimba si totul merge bine o puteti lua de la zero.Mai sunt cupluri care au divortat o data si apoi s-au recasatorit. Poti sa-i spui si lui frumos ca vrei un nou inceput cu el si pentru a avea asta trebuie terminati trecutul furtunos. Asta te va ajuta foarte mult sa vezi multe lucruri: cat de mult te vrea inapoi, dar mai mult ca toate vei obtine fara scandal si frica ceea ce vrei de fapt(libertatea si copiii). Nu se merita sa iti asumi riscul in cazul in care intre timp se razgandeste .
Sper sa fi inteles ceea ce am vrut de fapt sa spun si fruntea sus!!!
D.

Mergi la inceput