Imi suna urechile!! Va rog un sfat

Imi suna urechile!! Va rog un sfat | Autor: armic

Link direct la acest mesaj

De mai bine de o jumatate de an imi suna urechile si simt o presiune in ele,sunetul este cumplit mai ales in timpul noptii.Am fost la ORL ,mi-a facut un test de auz,totul este in regula dar din pacate problema mea ramine nerezolvata.Poate cineva s-a confruntat cu aceasi problema,va rog sfatuiti-ma ce sa fac.Astept cu nerabdare sfaturile de la voi.Multumesc Armic

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

Poate ai tensiunea prea mare sau prea mica.
Sau poate ai lipsa de calciu.
Eu zic sa-ti faci si niste analize.
Alte simptome (pe langa aceste sunete), mai ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns armic spune:

Multumesc pentru raspuns badjoke,cu tensiunea cred ca nu sunt probleme,intradevar cind s-au declansat sunetele am fost intr-o perioada
tare grea,cu multe nopti nedormite.Lipsa de calciu cu siguranta am,desi iau vitamine ,poate sa fie acesta un motiv al sunetelor din urechi?
armic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

eu stiu ca exista o boala numita tinnitus, se manifesta prin sunete continue in urechi. te-au testat pentru asa ceva?

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

tinnitus INSEAMNA zgomote in urechi practic..zici ca ai fost la ORL si e totul ok?..hm...lucrezi cumva intr-un mediu zgomotos, asculti multa muzica tare, eventual in casti?..cu tensiunea zici "cred ca nu sunt probleme". ti-a luat cineva tensiunea? ca daca e mare si asta poate fi o cauza..si mai sunt inca o multime de cauze, nu doar in sfera ORL..daca zici ca e de jumatate de an deja pare destul de serios..un remediu universal nu exista..se trateaza cauza...
multa sanatate...am sa caut sa vad daca gasesc niste site-uri cu informatii accesibile!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

P.S.: hai ca am gasit si ceva link-uri:
http://en.wikipedia.org/wiki/Tinnitus
http://www.hear-it.org/page.dsp?forside=yes&area=675
http://www.tinnitus-pjj.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns armic spune:

Megbeng multumesc mult pentru link-uri,si pentru incurajare"se trateaza cauza",chiar ca am nevoie de asa ceva.
Nu lucrez in mediu zgomotos,muzica tare si nici in casti nu ascult,din contra caut sa am cit mai multa liniste.Tensiunea este in limitele normale,doar cind am perioade de stress,creste un pic dar apoi revine la normal.De aceea acum aproape 3 ani,am fost la doctorul de familie,si am fost monotorizata timp de 48 de ore cu un aparat special pus pe bratul drept,care imi masura tensiunea atit ziua cit si noaptea.Rezultatul a fost ca nu este ceva ingrijorator.Anul trecut in decembrie am facut o tomografie la coloana vertebrala,si totul este in ordine.
Sper pina la urma sa gasesc cauza,armic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Da, ce ai tu se numeste acufene sau tinitus, cauza inca nu se stie. Apare dintr-o data, iar remediul este "sa uiti", exact asa a spus unul din medici, sa uiti ca ai zgomot in urechi. Si mie imi tiuie in urechea dreapta, dar imi dau seama numai cand stau intinsa, si nu este zgomot in camera. Multe persoane au asa ceva, unele nici nu-si dau seama, nu exista tratament medicamentos pentru asa ceva. Cel putin asa am citi eu. Nu mai baga in seama si vezi atunci cum e (sper sa reusesti, asta daca zgomotul nu este prea suparator).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yardley spune:

Eu am tinnitus de 7 ani. Mi-a aparut la 30 de ani, deci inca tanara. Am facut toate analizele posibile...rezultatul: zgomot de natura anorganica. Nu esxista rezolvare (inca). Sunt f. frustrata dar...m-am obisnuit.

Mergi la inceput