Miresele anului 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:
Originally posted by krelia

Pe mine ma doare capul...si nu pot nici macar sa ma uit in monitor....daramite sa mai si scriu.....da' imi revin eu

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Un la fata pe frunte sa plece durerea...

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

sa' fetele!
divine, DD sa o odihneasca pe bunicuta ta si sa va aiba in paza pe voi sa treceti cu bine peste asta!

bun venit noilor miresici! in curand batem 200, va zic io!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fetelor, eu v-am pupacit , ca plec. Va doresc la toate un weekend cat mai placut si sa-mi tineti pumnii ca maine merg la expomariage, poate poate nu ma intorc chiar cu mana goala...

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Nana, bine ai revenit printre noi - erai trecuta pe listutza!
vulpitza, bine te-am trecum pe listuza

..presimt ca o sa ma apuce si booorta...de la niste cartofi cu usturoi ...asta asa..sa fie tacamu' complet...vedeti ce sincera sunt?
trendutz, sarumana de pup...da' sa stii ca tot nu trecu....inca mai sper

cu mintea praf ...blondo, sa-ti traiasca "lungu'n maini"

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alishaa spune:

Divine, sincere condoleante - cuvintele sunt de prisos!!

Mai fetelor, dar ati scris in ultima perioada, nu gluma!!
Eu am o mare problema - nu stiu cine sa ma machieze si sa ma coafeze!!! Nu cunosc pe nimeni care sa se priceapa - si stiu multe mirese carora li s-a stricat ziua cu vreun machiaj aiurea sau cu vreo coafura de tot ra..ul!!
Eu una as vrea pe cineva profesionist, insa cand am inceput sa intreb in stanga si in dreapta, mi s-a spus 50 de euro numai machiajul - plus transport plus 50 de euro pt coafura!!! Sincera sa fiu mie mi se pare cam mult!!! Voi ati gasit ceva fain si convenabil ? Si daca da, ne impartasiti si nou ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Krelia poate trece mai repede durerea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

mersic fetele...deja parca parca ma mai lasa

daca nu ne mai auzim pana plec...va zic de-acum week-end frumos...pupaturi indeajuns si sa ne auzim luni cu forte proaspete!!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Am avut o gramada de treaba ieri...i-a gasit pe toti treaba cu mine si azi de cum am venit la fel .....abia acum am si eu in strop de timp liber ...
imi pare super rau pt bunicuta ta divine Dumneeu sa o odihnasca
Si abia astept sa vina weekendu`

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

Sal'tare
Iaca si eu p'acia...
Apropos de tort...la noi in Moldova si la noi in Valcea (deh...ca ma indentificesc si aciulea...) nu prea se esista obiceiu cu tortul nasei...
Dar noi (familionul) vazuram in revista Mireasa, aia, mare si babana, o chestie very interesata, respectiv sa faci un tort mai mare, si sa-l tai in fata invitatilor, iar invitatilor sa le dai cate un mini tortulet care sa semene cu tortul mare...
Buna idea, da' unde se pot face asa minitortulete (in afara ca torturile din revista aratau bestial, dar sa stai sa mai faci 250 de minitorutlete ca alea...deja este crima si pedeapsa...)...Daca stie sa ma informeze cinava, i-a fi recunoscatoare...
In rest, astept vechendu cu mare nerabdare, pentru ca deja m-au chiaunit astia de la munca!!!
Bup iu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

Dya sa iti traiasca viitorul sot si sa va distrati ca-n filme azi!!!
Eu nu am mai facut nimic pentru nunta deci va pupacesc si cand o sa mai am noutati va anunt!!!

fotoIZA

Mergi la inceput