Miresele anului 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Krelia, cred ca nu mai tb sa-ti faci probleme cu eclipsa ca oricum s-a innorat deja afara asa ca s-ar putea sa nu vedem nimic!!!
Alynutza, nu cred ca la o nunta de zi sunt probleme cu intarziatii. Asta se intampla la nuntile de noapte ca omu zice: "ei si daca intarzii o ora ce-o fi? Oricum stam acolo pana dimineata asa ca o ora in plus sau in minus nu conteaza!"
Rallu, felicitari pentru decizia de a ignora intarziatii, sper s-o poti pune in practica. Bine, acum nici nu tb sa cadem in extrema de a pune aperitivul la 3 ore dupa ora trecuta pe invitatie, pt ca n-au venit 5-6 perechi. Eu nu ma refer la cativa invitati, care vin mai tarziu, eu ma refer la situatia absolut tampita in care toata lumea isi planifica sa vina de fapt la o ora dupa cea trecuta in invitatie. Si atunci vrei -nu vrei tb sa decalezi, ca la ora respectiva vin valuri valuri si tb sa le faci primirea. Asta e de fapt atitudinea pe care n-o inteleg! Vede invitatia si zice: ora 8? Pai atunci sa fim si noi acolo pe la 9 ca doar n-om ajunge primii!!!Pai, bai nene, daca voiam sa vii la 9, treceam 9 pe invitatie, nu 8!!!
La asta m-am referit, cand incepe sa vina grosul invitatilor la o ora dupa cea stabilita. Nu numai ca nu poti pune aperitivul cand vrei, dar nici nu poti sa te misti din fata usii ca abia atunci vin toti!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Krelia, dya, mersi de incurajari. Totusi, supa n-o sa dam (la Ardeal e mai la moda supa de gaina cu taitzei decat ciorba), nici la alte nunti la care am fost n-am vazut sa dea. Contez si eu c-o sa le fie foame, ca doar n-or manca de amiaza si dup-aia sa vina la nunta... Oricum, de stat si asteptat invitati langa usa, nici vorba, aici ii asteapta invitatii pe miri, noi intram ultimii in sala. De asteptat o sa-i astepte ai mei si socrii.

Elara, esti o dragutza. Sa stii ca ma simt mai bine. Mi-a luat luni seara iubi niste medicamente si m-au pus pe picioare (alea si o zi de lenevit in pat pe doua perne ca o printzesa )

Latido, si mie mi-a placut mai mult corsetul de la a doua rochitza, cred ca ar arata bine cu infoiala de la prima.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by dyadya

Krelia, cred ca nu mai tb sa-ti faci probleme cu eclipsa ca oricum s-a innorat deja afara asa ca s-ar putea sa nu vedem nimic!!!

adica n-o sa ne intunece cerul..ca data trecuta??? ..de fapt..probabil ca nu...ca nu e totala..nu?

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Am intrat mai tarziu, ca am avut ora de masaj. doamne bine e dupa.
Rallu felicitari pt. rochita. Misto cocardele.
Noi cocarde nu vom pune decat la mire, nas si parinti.Si le facem din flori naturale.

Eu sunt happy, caci la sf. lui mai mergem in Italia. pt. cateva zile, dar maergem. Doamne ca abia astept. E clar ca verighetle, sandale/pantofi de acolo le vom lua. dupa mine as lua si rochia de mireasa, dar nu prea sunt magazine multe in Trento. Si in Verona nu prea avem timp sa stam, mult, mai ales ca mergem cu strumful dupa noi.

Si weekendul asta mergem la targ. sper sa gasim ceva invitatii sa ne place.

imediat ne imbracam sa iesim la eclipsa. cica din Tm se vede cel mai bine. sper sa se trezeasca bebele.

la fete.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croc spune:

Buna, ma uitam cate s-au scris despre rochite de mireasa, accesorii si buchete dar despre costum de mire nu prea se vorbeste
Sunt si eu curioasa de unde ati luat voi costum de mire, cum arata, cam cat a costat, cu papion sau lavaliera si daca s-ar pune si poze ar fi super. Dar imi imaginez ca ei, barbatii, nu prea se lasa sa fie pozati si pusi pe site. Deh ei sunt mai timizi.
Daca poate cineva sa ma ajute cu cateva sfaturi, as aprecia mult.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

quote:
Originally posted by croc

Buna, ma uitam cate s-au scris despre rochite de mireasa, accesorii si buchete dar despre costum de mire nu prea se vorbeste
Sunt si eu curioasa de unde ati luat voi costum de mire, cum arata, cam cat a costat, cu papion sau lavaliera si daca s-ar pune si poze ar fi super. Dar imi imaginez ca ei, barbatii, nu prea se lasa sa fie pozati si pusi pe site. Deh ei sunt mai timizi.
Daca poate cineva sa ma ajute cu cateva sfaturi, as aprecia mult.
Multumesc.

noi l-am luat de la Alb & Negru si a costat cu totul inclus si pantofii 18 mil. Costumul este suloarea untului si apare mai mereu cu tipul ala dragut de pe brosurile lor.

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessa_foc spune:

Buna, fetelor !
Rallu, voiam sa te intreb unde iti inscriptionezi tu
paharele? Acolo unde am intrebat noi era triplu pretul!
Ancasilvreferitor la fantana de ciocolata, incearca la
www.fantanadeciocolata.ro Sigur vei gasi acolo detaliile care te intereseaza. Am vazut si eu la targ unele si mi s-au parut deliciose.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Croc, noi n-am luat inca costumul de mire, dar am dat un ochi prin oras. Noi il vrem negru, am vazut intre 2 mil si 3 mil jumate, autohtone, dar erau ok (mie personal mi s-au parut mai ok decat cele italienesti), si cam 6 mil -7 italienesti. Lavaliera si vestutza le-am achizitionat, sunt marca Alb&Negru, astea costa intre 1 mil 600 si 2 mil 600. Camasi am vazut la 800 mii, aveau gulerul si mansetele satinate (marca Dinasty).

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Eclipsa este prezentata pe prima pagina a Observatorului Astronimic.
http://www.astro-urseanu.ro/

Stitzi cu ce ne uitam noi la birou? Cu o folie din interiorul unei diskete. Daca punetzi doua se vede si mai bine...

Krelia, sper ca te-am ajutat ca stiu ca intrebai.

In sfarsit un coleg mai istez a gasit solutzia...
Asta dupa ce am incercat noi si cu vaze si cu diverse obiecte, cana de culoare inchisa (din aceea de marcopal, parca ii zice)....

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

Am vazut eclipsa!!! Am matrashit o disketa si ne-am uitat prin ea

Miresica de 1 al lui Cuptor

Mergi la inceput