Miresele anului 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Seara buna la miresici sau...neata...cum vreti voi.

Bag si eu nasu p'aci inainte sa ma culc ca acu terminai treaba.
Da' nu ma bag in pat pana nu ingurgitez o cana de ceai de slabit. Asta ca sa stiu de ce ma ancorez maine intr-o anumita camera si nu ma mai dau dusa de acolo (aaa...poate ar trebui sa mentionez ca am ingurgitat de asemenea si cateva trufe ca sa am ce slabi :))).

In alta ordine de idei...eu imi vazui in continuare de treaba si achizitionai bijuuri, cosuri, cocarde (le iau maine), etc...da' nu va vorbesc de ele pana nu pun si pozuci.
Aaaa...am platit si o parte din luna de miere (partea care include mare) ca pt. munte inca nu ne-am hotarat.
Insa cea mai mare realizare sper sa fie rochita la care IAR ma duc maine :)))))
Sper sa fie gata si s-o aduc acas'.
Deja se anunta pelerinaj la mine acasa. Daca cer taxa de vizionare rochita...poate imi scot banii pe ea

Asaaa...eu is aia cu paharele de la Bran. Deh, fiecare cu ai sai pitici.

Oana, parca ti ziceai ca te-ai dus la proba la coafor. Ma duc si eu joi la 12 (cu tot harnasamentul) si am niste emotiiiii. Sper sa ma inteleg cu tanti.
Am vorbit si cu un make-up artist da' a ramas ca mai vorbim ca eu inca nu-s hotarata.

Gata, am dat raportul pe scurt. Ma duc sa citesc nitel (asa, de relaxare) si apoi la nani.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
O zi faina tuturor si in mod special clanului ...rubedeniilor!
Va pup

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Neata. Ce zi ... As vrea sa mai dorm...

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Neata mai fetelor, dupa o absenta de 3 zile, datorata in mare parte faptului ca nu mi-a mers netul
Ca s-o iau in ordine: va multumesc tuturor celor care mi-ati facut vineri urari pentru omul meu!
Sambata sera am avut party, cum altfel? Si party-ul s-a terminat duminica dimineata la ora 6(vorbim de ora de vara). La 11 am fost in picioare si am plecat la tara ca iubi si bunicul lui sunt nascuti in aceeasi zi asa ca am mai sarbatorit o runda cu gratare si alte alea. Am ajuns duminica la 8 seara acasa si abia azi pot sa spun ca mi-am revenit dupa acest weekend. Ieri am fost ca beata, ora asta de vara m-a lovit din plin.
Dar azi m-am trezit, si daca totul merge bine ma duc acum dimineata sa dau BT-ul la invitatii si poate pe joi -vineri le si iau!
Apropos de pahare, n-am pus pozele pana acum, ca sunt inca in aparat si pe mine tehnica asta ma omoara asa ca tb sa astept sa le descarce el!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulpitzayam spune:

Krelia , imi plac marturiile ...cum le-ai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

neata fetele....nici azi nu pot sa zic ca sunt mai obisnuita cu noul fus orar, dar macara e caaaaaallllllddddddddd :)

Trendule si mie place bentita, sunt fan betite, am si eu multe si variate.
Sunule ce faci?pup la zapacita rubedenie. prichindeii asteapta plimbari :)

pupiciii la toate fetele si pufii care inca dorm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Buna dimineata
Azi vad ca sunt mai in forma, nu imi mai da tarcoale pardalnicul ala de somn....si culmea..am stat si pana tarziu in vizite internetice nocturne
sa imi salut si rubedeniile: iubirea mea suvitzata si anexa barcoasa, cuscrelu frumuselu, amantaaaaaaaa, tizeleee blonda si bruna si bentitza calatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Neazza!
Nu dorm beeeyyy........dorm pe mine........e o mare diferenta!!!!
si da! ma vait...ca era sa adorm cu nasu' in volan ...
roxanicea - si mie imi alce buchetelul acela de lacramioare...da' cica nu iashte binie cu lacramioare la nunta...asa ca..io raman numai cu privirea ...
blondo, needless to say...sa ne haratzi poze de la parti (da' mai bine in particuler , nu?) ...sau macar sa ne spui meniul
Rallu, bafta la rokitza si la makioza
vulpitza, cea pe verde+portocaliu - e facuta de o firma...iar cea pe galben e facute de Je ...dar...daca ai vedea-o pe viu..ai fugi cat colo ...

iuuuuppppiiiii...cafeluuussaaaa!!
salutari clanului si afinitatilor!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

buuuuunnnnnaaaa dimineata, soare! mey fetelor, ce ma bucur de vremea asta de primavara! sper sa o tina tot asa! alta viata nene! de aceea va doresc o zi cat mai placuta si plina de soare!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neatza la fetili...
Dupa cum zicea una din fetili insomniace ca mine, dupa vizite internautice nocturne reusii in cele din urma sa ma pun pe cele 2 picioare (cu ramasul pe cele doua e mai greu).

Pup si eu pe toata lumea.

Kreliutza...la ce bafta la mahioza? Ca eu nu ma hotarai inca daca vreau..si daca vreau - ce vreau. Asa ca totul e in stand-by pana se hotaraste nehotarata.
La coafeza daaa...acolo stiu ca vreau (dar cu ce anume vreau...iar apar dificultati) si ma duc joi, poate ma lumineaza cineva.

Hai ca ma duc sa bag o trufa ca io cafea nu beau.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput