Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (36)
Raspunsuri - Pagina 12
felicia74 spune:
Acum sa ma plang si eu
:
Ilincai nu i-a trecut diareea nici acum. Tot face dupa fiecare masa, cu toata medicamentatia data: Smecta, apa de orez, ecoflorina....
Deja nu mai stiu ce sa-i fac!
Nu pare a avea semne de deshidratare, e vesela, dar... nu e normal!
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
dordia2000 spune:
'Neatza mamici!!!
Joy04 ms mult pt
.
Ripley am avut o ditamai pofta si am papat ceapa si un pic de usturoi ca nu am mai mancat de cand l-am nascut pe Stefan. Si cred ca i-a placut ca nu a refuzat sanul ci a supt. Sa vad acu' la suptul de la 23 daca mai vrea.
Lavi02 stai calma ca nu m-ai suparat. Chiar m-ai luminat ca eu in inconstientza mea....am dat banana intrega. De depresat m-am depresat cam de o saptamana. Cand imi trece o sa va zic de ce ca acum sunt prea suparata.
Felicia ma simt mult mai bine dupa reuniunea in familie dar tristetea tot e. Dar promit ca o sa-mi treaca pana maine dimineatza!!!
Buluci sa-ti traiasca Simonul, sa se faca baiat mare si sanatos!!!
MIrela Anca, PIco sa va traiasca si voua puii si sa va bucurati de ei!
Noki pacat ca ramai carless!!!Poate veneai si tu in IOR!!!
Mada e mortala Miruna!!! Are niste ochi superbi!!! Sa va traiasca!
NegaraCristina si Meems felicitari pt primele hohote!!!
Felicia imi pare nespus de rau ca nor'mea e asa bolnavioara!!!!

din partea mea si a lui Stefan si 

din partea lui Stefan.
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
Silviasi eu am trecut de la Bebelac la Vitalac asa brusc si nu a avut nimic Stefan. Dar eu nu sunt un etalon ca baiatul meu e strong daca de la o banana nu a avut nimic... inseamna ca e superbine cu stomacelul!!
Fetelor eu mi-am revenit aproape de tot, dar cuiesirea de azi din parc sper sa sa-mi revin complet. Eu o sa ies azi in 23 August in parc adica ala unde a fost Anda cu Lavi ieri asa ca...Aviz amatoarelor!!! Ora nu o stiu exact dar cred ca pe la 13.00!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
cristinamh spune:
fetele, am scapat!!!
incerc sa pun poze, n-am reusit inca, am doar un filmulet... http://www.dropshots.com/hornoiuc ...
pe scurt ca fi-mea nu mai vrea sa doarma, tocmai cand ma apucasem eu de postat pe forum, a fost f frumos!!
dordia, sa=-ti traiasca familia cu salata de melcisori si aia de peste afumat! a fost bataie pe ele, s-au lichidat primele.
catutza,
inca o data si tare ma bucur ca ati venit!
ps. ma intreba mama in biserica daca si pe-aia mica o boteaza.. aia mica a voastra.. si i-am zis ca e prietena lu iris...
... hehe, ce se mai uitau cand au priceput de pe unde prietena...
gata, fug la copil si pa treaba!
ps. recuperez eu.. marti cred, ca maine ma mai asteapta o tura de masa la tati la servici!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
joy04 spune:
MNEATZA
SILVIA, dar oare de ce nu a vrut Stefanelul sa manance????
de la schimbarea de aer, drumul, sau ce?
si chiar nu-ti pot spune cat de bine sa rau este cu lapticul...sper sa nu aibe ceva reactii naspa
mai 2 ore m-am chinuit sa-l culc pe vladone, ca am avut musafiri exact cand trebuia sa se culce si normal ca ....am fost luati in brate, jucati..siapoi sa vezi oboseala naibii pe noi. in brate l-am culcat gemand saracutu'....
mesajul asta este inceput...hat hat de dimineata
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
joy04 spune:
DORDIA, nu ai pt ce...si eu intrasem intr-o pasa de deprimare, cand vad ca copilul meu este...nu esste cuminte ca altii, cand vad ca eu nu pot face curatenie si crsiti imi zice ca ce...atata curat ca iar vreau sa spal geamuri, usi...si deci ajutor ioc..
cand vad ca nici mancare nu prea pot face...pur si simplu aam plans si pe strada si Ela stie...
nu stiu ce-ti puteam spuune mai mult ca pe mine una nimic nu ma poate scoate din starea asta...adica vladonele cand rade la mine...si-mi vorbeste, chiar ca uit in momentele alea de tot si toate.
asa ca tot
ici iti trimit.
deci tu ii dai vitalact...si ii merge bine, nu?
eu am uitat ieri sa-l intreb pe stanciu daca trebuie as-i dau completare ce lapte sa ii aiu si daca ii pot da vitalact.
de bebelac, stiam ca-i cat de cat bun, cunosc copii care l-au luat fara probleme dar de vitalact....
aaa cristina a zis de andrei ca i-a dat vitalact...
Bravos cristina ca ai scapat de o grija...da cuminte IRISUCA si frumoasa bisericuta, micuta, cocheta-daca pot spune asa- mi-a placut
Sa-ti traiasca crestina micuta si sa va bucurati de ea....
MAndy te asteptam cu vesti....
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
joy04 spune:
BULUCI......LA MULTI ANI PENTRU SIMON SA SE FAC MARE SI FRUMOOOS.....SI SANATOS.
MIRELA ANCA MULTI ANI PENTRU CRISTIAN SA FIE SANATOS, FRUMOS SI LA PUNGA GROS -asa, ca sa rimeze-
LA MULTI ANI FETELOR PENTRU PUIUTII VOSTRI !!

joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
joy04 spune:
BAI, DAR CE STAU EU SINGURA PE AICIA...
vladonele nu ni-a supt la san de dimineata, de pe la 7-8-ora noua, de vara- acum este 11.40 si ma doare un san rau de tot....dar doarme cu maraieli si mi-e si frica sa-l iau din patut sa nu inceapa sa urle...
asa ca mai bine pun mana si ma mulg, ca altceva oricum nu pot face
si ce-i in casa......imi vine sa urluuuuuu
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
dordia2000 spune:
Cristina ma bucur ca au avut succes salatele mele si sa-ti traiasca crestina!!!
Joy esti o dulce. Cat despre Vitalact eu l-am comparat cu Bebelac-ul si e cam la fel dar e mai dulce. Vad ca ii place si l-am vazut pe Ardeiasul Cristinei ce voinic e asa ca....de ce sa nu fie bun??? Am intrebat si Dr si pe sora-mea si e ok. Nu ii dau din lipsa de bani ci....ca daca ii place si creste se rost are sa arunc cu banii daca asta e la fel de bun? Daca nu era bun nici nu se punea problema si ii dadeam ce era mai bun.
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
catutza spune:
Cristina , si noi ne bucuram ca am ajuns si ca v-am vazut mai ales ca Iris a fost o frumoasa! Apropo de frumusete,si nasa ta e draguta rau!
I-mi pare rau pentru tine ca esti foarte obosita si sper ca acum ca a-ti scapat de ce era mai greu sa te odihnesti si tu cat de cat.
Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)