Aspirante optimiste - 191
Raspunsuri - Pagina 7

felicia_ spune:
Buna dimineata, fetelor!
Va urez o zi superba, cu plimbare si relaxare, ca e asa de frumos afara!
Danita, felicitari din toata inima!
Poze1Poze2

katthy spune:
Danita felicitari!!!!
Fetelor joi am facut pregnyl 5000um pe la ora 13 (end 8.3, f. 20) sambata la ora 9 am fost la echo si end. 8mm si f.22mm. Acum unde vreau sa ajung .... nu-i asa ca nu fac chist ...ca si luna trecuta ? Voi ce parere avesti?
katthy

bubuleana spune:
buna fetelor!!! sa aveti o duminica excelenta!!! doamne, cat de fumos e afara!!!
bubuleana

PamELLA spune:
Buna,fetelor!!
Leditia,unde esti????mai stie cineva ceva de ea??nu am mai "vazut-o" de mult!!
Eu ziua 10,am niste dureri de burta parca ar sta sa vina rusii si AM O BURTA UMFLATA
Va pup,duminica placuta in continuare!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

andicu spune:
Buna fetelor!
Sper ca aveti parte de o duminica frumoasa!
Danita, felicitari pentru vestea cea buna! sa fii sanatoasa si sa ai sarcina usoara!
Eu nu am nimic nou, asa ca ma rezum la pentru toate Optimistele !!!
Andreea.Pozele mele

adela achim spune:
Danita felicitari,sa-ti dea Dumnezeu sarcina usoara si sanatos si mincacios
La mine nimic nou,dupa o cadere in butoi am decis sa facem o pauza si sa mai incercam dupa sfintele sarbatori...Doamne ajuta!
Va pe toate optimistelor...
ADELA

alexia28 spune:
Danita, felicitarisarcina usoara
Pamella, nu ti-am zis io ca ne tinem de manuta? Pai de doua zile ma simt rau, am niste dureri de burta groaznice, sunt umflata ca un balon, trebuie sa merg neaparat la control ceva nu este in regula cu ovarele mele.
Sambata am fost sa facem spermograma, a recoltat sotul meu constiincios acasa si surpriza...nu a venit doctorita. Sper sa fim mai norocosi sambata viitoare.
Va pup fetelor, si va doresc o seara placuta