Aspirante optimiste - 191

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

PamELLA: draguta mea, daca durerile nu sunt mari ci sunt doar asa ca un disconfort si din cand in cand adica nu continuu, am o veste buna pentru tine: astea sunt semnele ovulatiei!!!! mai ales primavara sunt mai accentuate la unele fete: si eu ma simt la fel la ovulatie: dureri ca la ciclu dar mai reduse ca intensitate si nu continue, sanii mariti,durerosi, tari, durere de spate, intepaturi din cand in cand in ovare mai ales in partea drepta... eu zic sa te pui pe treaba caci azi sau maine sau poimaine vei ovula!!! bravooo!
insa, repet, doar daca durerile nu sunt mari!!! daca simti ca sunt prea puternice si continue du-te urgent la dr!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

bubuleana,le-am gasit in simptomele tale de ovulatie si pe ale mele.chiar cum spuneai si tu,in partea dreapta sunt mai accentuate.ieri ma gandeam ca poate fac vreo apendicita nu sunt continue,sunt ca niste crampe insotite de dureri de spate!sa dea Domnul sa fie cum spui tu,si anume ovulatia!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna iubitele, io tot cu auditul pe cap dar azi este ultima zi

PamELLA, io z12, stari de greata cu voma de 2 zile, posibil ov peste 2 zile cu fol dr (ieri)17mm si stg 16 mm, dureri si intepaturi de nu mai pot sa stau pe scaun de azi dimineata. Concluzie: ne apropiem de ovulatie si poate ca luna asta stai linishtita, ie da bine!!!

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Multumesc bubulina.
O sa caut un endocrinolog..anul trecut am facut analizele de tiroida TSH, T3 si T4 si au fost ok, dar cine stie...
Asi, bafta multa !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

mei, o luaserati razna cu toate..de unde 2..ca eu nici macar nu cred ca am ovulat, va zic, doar ma amagesc luna asta, sa imi ocup cumva mintea, ca altfel o dau pe boceala ca stau 6 sapt fara barbaaaaat...si o sa imi fie asaaaa dooooor!!!!!!..si il iubesc atat de muuuuuuuult!!! si nu am fost niciodata atata timp departe de el!!!!!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

megbeng nu sti ca atunci cand te astepti mai putin
apare surpriza cea mare?
Prietena mea incerca de 2 ani sa faca un bebe
si facea in fiecare luna cate un test.
In luna cand a zis ca nu mai face ca lasa soarta sa hotarasca a ramas insarcinata.
Si acum are un puiut de 2 luni dupa care sunt topita.

Mcrissa

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;53;80/st/20060330/e/My+Birthday/dt/8/k/7661/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Unde sunteti?
M-ati lasat singura pe aici?
Sau sunteti la o plimbare ca sa va bucurati de vremea frumoasa de afara?
Ca nu cred ca la ora asta sunteti deja ?

Va fac si un dans

-ici

Mcrissa

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;53;80/st/20060330/e/My+Birthday/dt/8/k/7661/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

mcrissa: sunt si io pe-aici dar sa stii ca totusi ies la o plimbare in parc, chiar e frumos afara, insa m-a atras prea tare dansul tau

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Mcrissa am fost la dentist. Ce dans frumos!!!!!!!!
De al meu ce spui?

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Fetelor,am fort azi cu problema mea la doctorita,adica cu formarea foliculilor dupa Clostylb.si Puregon.Din pacate foliculii mai mari s-au format pe partea stg.,partea cu trompa infundata .Pe dr.a mai crescut unicul folicul dar doctorita a spus ca nu destul ,ca o vor lua inainte cei din stg.A spus sa mai fac o incercare luna viitoare ...sunt tare suparata...

Mergi la inceput