Aspirante optimiste - 191

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Doamne sunt disperata!!!
Aseara am fost la medic cu rezultatele la analizele mele si spermograma sotului ...analizele mele -ok ,el- hipospermie ,si eu datorita ciclurilor mele scurte ,in urma unui echo urmarire foliclul ,cica nu am ovulatie ,folicul este prea mic ...si mi-a zis doctorita ca singura solutie Inseminarea Intratuterina. Nu , nu vreau sa cred ,nu pot sa cred ,imi vine sa urlu .Mi-a dat tratament si mie si sotului ,eu Clomifen 50mg din a 2 zi de ciclu timp de 5 zile ,si lui Pregnyl 500mg ,1 fiola pe saptamana timp de 5 saptamani ..si eventual sa mai repetam spermograma lui si un echo la mine.
Cred ca incep sa iau "calea" Bucurestiului ...si o sa caut tratamnete naturiste!!!
Spuneti-mi ce sa fac ........

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

lulu77stai linistita..nu mai dispera. stimularea cu clomifen este cea mai usoara stimulare si se prescrie chiar si fetelor care au ovulatie.Iar inseminarea intrauterina nu este nici ea asa de groaznica precum ti se pare tie. si nici asa de costisitoare.nu o confunda cu fiv sau icsi .hai capul sus si curaj.Nu esti intr-o situatie fara scapare .cu rabdare si credinta vei reusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Buna,fetelor!!
Eu abia stau pe scaun sa va scriu,am o durere de burta GROAZNICA de cateva zile cu intepaturi in zona ovarelor,in uter si in lateralul abdomenului,pe talie. plus ca ma doare si spatele,parca parca ar sta sa vina rusii!! nenorocitii,dupa ce ca au intarziat luna trecuta vreo 15 zile,acum se bat cum si care sa vina mai repede!si e abia ziua 12!!eu am in ziua 8 si de atunci ma simt mai rau.e posibil sa am vreo infectie cu durerile astea??
asi multa BAFTA pt azi,o sa fie bine!!
megbeng,Liana,bubuleana

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

madaluta ,nu e vorba de cat d ecostisitoare sau grea este ...stiu asta ,dar totusi ,asa direct sa imi zica ca singura sansa este inseminraea? oare nu se pot incerca si ceva tratament ?nu stiu ...intreb si eu ?

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Mica-mica, mai bine te duci la un endocrinolog, poate iti face investigatii suplimentare. O prolactina usor marita nu este o tragedie. Brocriptinul este un medicament cu muuuuuullllttteee reactii adverse si vad ca ti-a dat o doza de cal! De obicei se investigheaza si tiroida si iti poate recomanda RMN sa vada daca ai adenom hipofizar. Da cautare pe forum dupa hiperprolactinemie si vezi ca multe fete au avut sau mai au problema asta, dar unele au deja si bebei!
Hai sa facem galerie pentru asi!

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

ASI tinem pumnii

marinar
http://pg.photos.yahoo.com/ph/msailor22/album?.dir=a71d&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

fetelor,va anunt ca eu din plin,inebunesc daca am iar gatul rosu!!pe la doctor saptamana asta chiar nu am cum sa dau,deci
Va pup!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Neata fetelor,

Asi tinem pumnii astazi, bafta multa

Pamelluto, tu chiar vrei bataitaCum sa stai asa si sa nu mergi la medic? TRebuie neaparat sa mergi, nu exista nu pot. Mie mai mi-au trecut durerile de burta, am luat supozitoare cu Diclofenac - este antiinflamator, dar asta este o solutie de moment pana ajung la doctor la sf saptamanii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Pamella poate starea asta naspa aduce o veste buna.

marinar
http://pg.photos.yahoo.com/ph/msailor22/album?.dir=a71d&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

alexia28, nu e vorba ca nu pot sau ca nu vreau,nu am cum!!sa vad,poate reusesc sa-mi fac timp daca vad ca starea se agraveaza tu in ce zi esti??
marinar,nu cred, am in ziua 8,acum sunt ziua 12 si nu stiu daca in starea asta voi mai putea presta ceva luna asta,adica maine,poimaine..si sanii s-au mai marit,dar chiar NU ARE CUM!!

Mergi la inceput