Aspirante optimiste - 191
Raspunsuri - Pagina 11

asi spune:
Va multumesc mult fetelor.Sunteti niste dragute ca de obicei.
Sper sa vin cu vesti bune.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

lauricipani spune:
Asi, tin pumnii sa iasa super bine!
Fetelor, uite ce mi-a spus medica mea dimineata: se uita ea cu echo pe colo colo si-mi zice de ov dr dupa care-mi spune de ov stg si io...desteapta cum sunt i-am zis: ce treaba are ov stg ca si asa daca ovuleaza nu ma ajuta cu nimik! la care ea raspunde: ba are treaba....este posibil ca atunci cand se sparge sa o ia pe dreapta, poate fi atras de cealalta trompa!!!
Voi stiti ceva de asa ceva?
pup frumoasele! Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

felicia_ spune:
Asi, sunt si eu alaturi de tine!
Lauricipani, asa am patit si eu luna trecuta, aveam un folicul pe ov stang, si mi-a dat sa fac pregnyl... eu i-am zis ca nu are rost, dar la fel mi-a raspuns si mie... Nu prea inteleg cum se plimba ovulul prin burtica, sau cat de aproape sun trompele ...
Poze1Poze2

megbeng spune:
laurici, SE POATE!!e un ocol, e drept, nu frecvent, dar posibil, oricum, excat cum ti-a explicat dr
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

lauricipani spune:
meg dragutza de tinemultumesc de raspuns. Hai sa vad daca luna asta dau lovitura..........
felicia Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

megbeng spune:
poate iar dam lovitura impreuna!! sper si eu ca bleaga luna asta, ca am de ales intre a spera si a nu spera si parca e mai constructiv sa gandesti pozitiv..fiind in prima luna dupa AC, chiar ca e loterie
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

andicu spune:
Asiiiii, maine-i marti !!!
Bafta multa maine, iti tin pumnii sa ai rezultate super!
Andreea.Pozele mele

dana p. spune:
Laurici, si mie tot asa mi-au spus 2 doctori ,unul din Constanta si celalalt din Bucuresti.Era o fata Alinuk, care scria la FIV si care avusese 3 extrauterine si ramasese fara o trompa, a ramas insarcinata acum in ianuarie de pe ovarul unde nu mai avea trompa.
Alinuk daca ne citesti te rog eu mult, spune-mi cum te simti.
Asi , multa bafta maine!!
Dana
Poze

Liana30 spune:
asi tin pumnii pentru maine!!!
babutzooooo frumoase valori..la mai mare!!!!
"Nimic nu-i imposibil!"