Parfumuri originale

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

fetelor, pt. ca tot veni vorba despre parfumuri, vreau sa va intreb si eu ceva.am un fix.am primit acum 2 ani intr-un magazin o mostra de parfum Aigner Black si, tin eu minte ca mi-a placut f. mult.zilele trecute am gasit ambalajul de la acea mostra.voi l-ati incercat?cum vi se pare?va rog sa-mi spuneti, daca stiti, unde pot gasi acel parfum la noi.acum vreau sa-mi iau si unul de la Lancome-Hypnose.ce harnica sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Mai fetelor, o mie de vorbe aiurea, cand fata a intrebat initial daca e cineva interesat.A spus clar ca nu stie cum face acea persoana rost de ele.
Intr-adevar la noi preturile sunt cam piperate si nici nu ai mare baza pe ele intotdeauna, in duty-free sunt preturile ca in afara si ai si garantia lor dar toata lumea are acces acolo?
Eu zic ca, cine nu e interesat nu e si gata.

ANCA

“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Mergi la inceput

Asa este.Ai dreptate.Fata a vrut doar sa ne ofere si noua posibilitatea sa le procuram.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Eu una n-as avea incredere sa iau de la unu care "le aduce de undeva". Si nici nu le da prea ieftin din cate inteleg....

Nu stiu cat parfum folositi voi dar eu cu vreo 3-4 sticle pe an sunt multumita. In primul rand eu nu le schimb....am unul care imi vine bine si numai cu ala ma dau de cativa ani......a devenit parca parte din mine

Ei bine le cumpar numai din duty free......or plec io in fo excursie ori rog un prieten/cunostinta care pleaca sa-mi cumpere. Cred ca e imposibil ca in cercul de prieteni sa nu gasesti pe cineva care pleaca intr-o vacanta sau in interes de serviciu. Acuma chiar imi aduce unul seful sotului. Nu mi-a fost jena sa-l rog ca doar nu e mare scofala!

Ina

Mergi la inceput

Si eu la fel.Doar nu folosesc f. multe parfumuri.Sunt doar cateva care imi plac.Si atunci cand apare ceva noi, merg la mall si incerc azi, apoi, daca imi place il incerc din nou peste cateva zile si apoi, daca vad ca chiar imi place si mi se potriveste, atunci astept pana pleca cineva si rog sa imi aduca din duty free.Doar nu cumpar in fiecare zi parfumuri si cosmetice.
Acum , de ex, a aparut hypnose de la lancome pe care l-am incercat si ma gandesc daca sa il achizitionez.A mai aparut euphoria de la calvin klein.L-ati folosit?ce parere aveti?ce fel de parfum este?ce note are?am auzit ca are note de rodie, floare de lotus si orhidee neagra, chihlimbar si lemn de mahon.voua cum vi se pare?eu l-am mirosit doar si mi s-a parut ca trebuie sa merg sa-l incerc ca parca mi-ar place.eu nu am folosit nici un parfum de la calvin klein.
apropo..ce a mai aparut noi si atragator in domeniul parfumurilor?voi ce folositi si va place in mod deosebit?
aigner black ati incercat?
eu una nu mai dau banii pe parfumuri de ocazie pt. ca nu poti fi sigura si prea multi au luat teapa.si un parfum costa nu gluma ca sa-ti permiti sa arunci banii si sa faci incercari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

btw.....n-am cumparat de pe siteul asta dar am multe cunostinte care il recomanda cu caldura

http://www.strawberrynet.com/main.aspx?src_affiliate=4456

Ina

Mergi la inceput

ina, poate ma poti ajuta.eu nu am mai cumparat niciodata ceva de pe internet si nu prea ma pricep.trebuie sa folosesti cartea de credit?am vazut parca pe acest site si perfumul pe care il vreau eu:aigner black.cum se poate comanda?

Mergi la inceput

fetelor,am inteles bine?exista parfumuri care contin afrodisiace in mirosul lor?care sunt acelea?exista asa ceva si printre parfumurile de firma?poate am si eu asa ceva si nu stiam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Buna intrebare, Nadyana. Ne poate lamuri cineva in acest sens?

Nana Motoc
Fotografii cu noi

Mergi la inceput

da,da.sunt sigura ca fetele au auzit despre asa ceva si poate ne pot lamuri.despre ce este vb.fetelor?care sunt aceste parfumuri?

Mergi la inceput