Parfumuri originale
Raspunsuri - Pagina 3
Natasa spune:
UIte ca eu traiesc in Romania si tot nu cumpar parfumuri furate incercind sa-mi mai gasesc si scuze de genul "vai ce saraca sint, cumpar de la hoti ca nu-mi permit". In magazinele mari gasesti ce parfum vrei, cam cu 20-25% mai scumpe decit in duty-free. Daca vreti sa faceti o chestie legala, nu mai incurajati toti nenorocitii sa fure din magazine (si pe urma ne indignam ca sintem numiti hoti si tigani), mergeti pina in Bulgaria si cind treceti granita va luati ce va doreste sufletelul la preturi super-bune sau dati bani cuiva care merge cu avionul.
In plus, fara suparare, parfum nu-ti iei in fiecare zi. Daca ti-l doresti o sa dai si 2-300.00 in plus, fara sa fii complice la furt!
A, si inca ceva. Daca ati avea un magazin al vostru si v-ar fura un nenorocit d'asta, tot asa ati reactiona? daca cineva va fura masina din fata blocului si altul o cumpara ca un chilipir, cum vi se pare? Daca vi se pare ok, atunci succes la cumparaturi furate!
alayna spune:
Unde a scris Geut,ca parfumurile sunt furate?
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
michelle7 spune:
quote:
Originally posted by alayna
Unde a scris Geut,ca parfumurile sunt furate?
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
altfel n-ai cum sa vinzi parfumuri originale la pret bun
deci ori sunt furate, ori sunt falsuri . In duty free preturile sunt marisoare asa ca nu poate fi asta sursa parfumurilor
Alyssa spune:
Alayna, uite aici:
quote:
Originally posted by geut
Dragele mele prietene de dincolo, se vede treaba ca nu va loviti de preturile uriase cu care ne confruntam noi aici.
Va inteleg indignarea, poate ca-i incurajam sa fure, dar asta din simplul motiv ca nu ne permit buzunarele sa dam 2-3-4 milioane pe un parfum de 50 ml in magazin, unde de multe ori e marfa confiscata la vama, deci "facatura".
forte spune:
quote:
Originally posted by michelle7
altfel n-ai cum sa vinzi parfumuri originale la pret bun
deci ori sunt furate, ori sunt falsuri . In duty free preturile sunt marisoare asa ca nu poate fi asta sursa parfumurilor
un paco rabanne la 60 de dolari mi se pare un pret onest.
situl magazinului macy's, o mare retea americana.
http://www1.macys.com/catalog/index.ognc?CategoryID=5204&PageID=5204*1*12*-1*-1&kw=DIOR&LinkType=EverGreen
forte spune:
vorbeam de macy's si de sephora. E mai clar?
Daca nici aici nu gasesc parfumuri originale, atunci ma duc la Lagerfeld acasa sa-mi iau un Chanel. Unica solutie.
michelle7 spune:
scuza-ma . credeam ca zici ca macy`s are preturi mai mici ca in alte parti . e clar, e clar
eu de exemplu mi-am luat din Costco Escada Magnetism 75 ml apa de parfum cu 36$. acelasi parfum era in sephora peste 60 $
de asemenea.in perioada craciunului am cumparat din fred meyer , gucci rush apa de parfum 50 ml+ 8 plicuri crema de corp+ 4 plicuri sare de baie la 30$
Elisabeth Arden eau de parfum + crema de corp+ gel de dus la 20 $
In Ro nu gasesti oferte din astea in magazin , asa ca daca pretul de vanzare e mai mic decat sa zicem cel din Metro, clar e furaciune sau fals .
roz6 spune:
In Statele Unite se vand cu preturi reduse (aprox. 50%) parfumuri originale la magazine gen Marshalls sau in Mall (cand sunt reduceri de sarbatori).
De cate ori am cumparat astfel de parfumuri am remarcat ca miros diferit fata de cele de la Sephora, sau cele cumparate din aeroport: mirosul dispare f repede si ramane o nuanta inecacioasa.
Posibil ca parfumurile sa fie vechi (si sa-si fi pierdut calitatile in timp).
Parfumurile care exista in USA si Canada pot mirosi putin diferit fata de cele din Europa (am inteles ca unele substante sunt interzise in US, ceea ce modifica mirosul).
Eu va recomand Sephora: in Romania, are reprezentanta prin Beauty Shop.
http://www.sephora.com/help/stores/allStores.jhtml?country=romania
nadyana spune:
fetelor, dar oare parfumurile din metro sunt originale?ati folosit?pt. ca am vazut ca au preturi ceva mai mici.
Oricum, geut nu spunea ca parfumurile sunt furate.am sarit toate in capul ei,desi, poate a vrut doar sa ne ajute cu ceva mai ieftin.Dar, eu una, in ceea ce priveste parfumurile"mai ieftine"m-am lecuit.dupa cum am mai spus am luat "teapa"si, chiar daca intradevar parfumul este original, nu stiu cum ar putea fi mai ieftin.din ceea ce stiu eu , in duty-free sunt cele mai ieftine.voi ce stiti?si mai ieftin decat acolo nu vad cum ar putea fi(daca e adevarat ca acolo sunt preturile cele mai bune).explicatia, asa cum au spus si fetele, poate fi ori ca sunt furate ori ca sunt falsuri.in ambele cazuri, nu cred ca trebuie incurajati cei care vand.Asa ca, atunci cand ne luam un parfum, parerea mea este sa nu ne bucuram ca sunt mai ieftine si sa luam de la o sursa sigura.Nu pot sa ma laud cu moralitatea, dar nici pe cei care fura nu ii pot incuraja)vorbesc in general, pt. ca nu stiu in acest caz de unde si cum le aduce).