Parfumuri originale

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geut spune:

Nu l-am intrebat de unde le aduce, dar nu m-a interesat atat timp cat sunt multumita de calitatea lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns forte spune:

quote:
Originally posted by geut

Eu cumpar de la el de vreo 3 ani si sunt foarte multumita.
N-am spus ca sunt ieftine, m-am referit la raportul calitate-pret.
De exemplu, ultima data mi-am luat Ultraviolet de la Paco Rabanne la 80 de ml, 60 de dolari (1.750.000 lei). Mie mi se pare ok pretul si vreau sa-l ajut.
Trimiteti pe privat ce anume va intereseaza, pentru ca lista are vreo 6 pagini.

Cam astea sint preturile din magazinele din occident. Uite un nume de magazin, la intimplare:Sephora.(probabil le ia din magazin cind sint tot felul de specialuri si reduceri, mai adauga ceva si ii iese si lui banul). Dar altceva ma framinta: Cit de scumpe sint parfumurile in Ro?
http://www.sephora.fr/browse/product.jhtml?id=P7717&shouldPaginate=true&categoryId=C318

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

quote:
mi se pare ok pretul si vreau sa-l ajut.

Nu l-am intrebat de unde le aduce, dar nu m-a interesat atat timp cat sunt multumita de calitatea lor

ma maninca degetele sa raspund la subiectul asta. geut, cred ca ar trebui sa te intereseza de unde le aduce. daca le fura? cum il ajuti? il incurajezi si implicit ii confirmi ca ce face e bine?

eu stiu o familie sot/sotie care "face rost" de ce vrei tu la jumatate de pret fata de ce in magazin. e clar cum face rost, le fura. culmea e ca la copii le spun dimineata ca pleaca la servici, iar duminica merga la biserica si se roaga sa fie iertati.

eu in locul vostru m-as gindi de doua ori inainte sa cumpar ceva care pare "prea bun sa fie adevarat". e posibil sa le aduca omul perfect legal, dar mai poti sa stii?

Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
*** pt poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala) ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by forte
Cam astea sint preturile din magazinele din occident. Uite un nume de magazin, la intimplare:Sephora.(probabil le ia din magazin cind sint tot felul de specialuri si reduceri, mai adauga ceva si ii iese si lui banul). Dar altceva ma framinta: Cit de scumpe sint parfumurile in Ro?
http://www.sephora.fr/browse/product.jhtml?id=P7717&shouldPaginate=true&categoryId=C318

Sint complet pe dinafara cu situatia parfumurilor din Romania, dar in calitate de cumparatoare avida la Sephora (de ca naiba l-au postat linga serviciul meu) iti pot spune ca parfumurile nu intra niciodata in sale...rar de Craciun poate prinzi o crema linga parfum..dar mai ieftin nu le iau niciodata.

PS...chiar ieri am fost in Sephora si m-a usurat de ceva bani...pur si simplu nu ma pot stapini acolo...sint ca un copil in magazinul de bomboane

Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns forte spune:

ocebine, n-am spus ca le-a luat neaparat de la sephora. Am pus acel link ca sa arat cam care sint preturile parfumurilor. Tipul poate sa le ia si din duty-free. Sau poate sa le fure si le vinde la pretul de magazin (mai smecher). Orice e posibil.

si da, uneori plec special neparfumata de acasa pentru ca stiu ca o sa intru intr-un magazin de parfumuri si sigur gasesc un taster care-mi place. Vicioasa. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Asta este subiectul ala cu reclama la cei care fura?... Le marim clientela facind reclama ascunsa pe DC???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

fetelor am o intrebare . acelasi parfum la sephora mai scump decat in alt magazin. e vreo diferenta intre parfumuri sau sephora are pret ceva mai mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geut spune:

Dragele mele prietene de dincolo, se vede treaba ca nu va loviti de preturile uriase cu care ne confruntam noi aici.
Va inteleg indignarea, poate ca-i incurajam sa fure, dar asta din simplul motiv ca nu ne permit buzunarele sa dam 2-3-4 milioane pe un parfum de 50 ml in magazin, unde de multe ori e marfa confiscata la vama, deci "facatura".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Pai daca pretul e de vina atunci puneti-va busuioc in sin si nu mai faceti reclama la marfa furata pe Forum!
Nu e legal, nu e moral, nu este frumos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

alyssa tu esti un mic ingeras

Mergi la inceput