Mamici de iulie - august 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

valentina, de ce nu poate sa-ti faca dr cerclaj? nu vrea sau nu se poate? oricum, ar fi cel mai bine sa stai numai acasa, in pat; ai dreptate, pentru bb merita sa renunti la tot ce inseamna munca, sefi, nervi etc. tine-ne la curent si fii la fel de optimista!
fetelor, am citit ca nu e bine sa te sperii cand esti insarcinata, din pacate mie mi s-a intamplat, o data cu un caine si la babyexpo cand s-a spart un balon; stie cineva cum pot il afecta sperieturile pe bb?
anasia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

Ufff, iertati-ma!
Bun venit fetelor noi, sa aveti bebei sanatosi, frumosi si mancaciosi!!!

Felicitari celor care au aflat intre timp ce culoare are caruciorul si voua, tuturor, sa avem bebei sanatosi, frumosi si mancaciosi, zau ca-s mai usor de crescut cei mancaciosi! la fel, pup fetele care stiu greutati si lungimi, imi amintiti de mine la prima sarcina si zambesc nostalgic.

Valentina 21+ (30ani), Alexandru(4,5ani) si taticu' Gaby (30ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Valentina am eu mai multi asa ca-ti pot da si tie unul, nu-ti face griji ca sa te lupti de una singura nu ramai ...ca sefi se gasesc la tot pasul. Si cred ca si fetele celelalte mai au ele cate nul de rezerva

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

Monica, zau ca m-ai amuzat copios si nu am ras zilele astea deloc, mi-a prins bine!

Valentina 21+ (30ani), Alexandru(4,5ani) si taticu' Gaby (30ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Felicitari Chiara pt bebitz.
HAUCIN bravo pt atitudine, tare as vrea sa fiu si eu o mamica rabdatoare cu bb. Eu sunt mai temperamentala si am noroc ca toata lumea ma iubeste si ma suporta asa cum sunt. Sotul meu merita medalii pt ca ma lasa sa tzip si sa urlu si apoi ma pupa si ma iarta.

Eu nu ma pot supara pe sefu ca e dragutz si ma ajuta si e super intelegator. Eu sunt in ultimul timp cam delasatoare si aiurita. Parca nu mai am chef de nimic si stiu ca tre sa imi revin ca intentionez sa imi continui munca pana in luna 9 daca totul e ok. Da nu va suparatzi pe mine ca asta nu inseamna ca ma dau cu tabara sefilor :)).

Va pupic si avetzi grija de voi in weekend. Eu sper sa ma duc la shopping si o sa va povestesc ce mi-am luat.

Bye

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Chiara.2005 felicitari pentru baietel !

Pentru toate gravidutzele : un weekend fain si linistit, plin de soare si fericire !

Miky 25+
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
NEW Album intalnire 18 martie NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Mai fetelor azi se pare ca e o zi cam cu ghinion pt mine. V-am zis de durerea de cap care o aveam am luat intr-un final un paracetamol ca efectiv imi crapa capul si zic hai sa dorm macar o ora poate trece. Dar de unde sa reusesti sa dormi draga? Mai intai niste vecini de aici arabi s-au certat ca la usa cortului cu odraslele in fatza casei, asa fac de fiecare data aduc copii de la scoala si aia fac numai prostii si se cearta in strada. Bun se face liniste zic hai ca acu poate atipesc macar. Da de unde, suna telefonul raspund unul care vroia sa imi vanda nu stiu ce mobile. Si zic ok hai sa mai incerc ce ca de acu m-a luat durerea de cap si mai rau. Si este unul aici in cartier care are draga ultimul tip de motocicleta si s-a gasit acu dupa amiaza sa faca ture prin cartier si sa o tureze la maxim. Off.
Assa mersi pt prospect. Vad ca nu zice nimic cum ca ar fi contraindicat in timpul sarcinii.
She_wolf noi asa in genere nu avem pb cu chinezoaica ca e de treaba si noi am fost chiriasi buni. Dar daca apare vreo pb e bai cu ea. Si acu ma gandesc peste ce nebun mai dam daca ne mutam. Si am mai vazut niste faze anunturi de case si nu te lasa cu animale, bun asta ca asta, dar sa nu te lase cu baby??? Nu ii inteleg serios. Cum sa nu ai voie cu bebelush sau copii?

------------------------
19+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Pumpkin, iti multumesc ptr. adaugarea .
Huacin ai mare grija de tine, o sa vezi ca totul va fi bine .
Fetelor cu kg cum mai stati?
Cat despre spanac..ca am vazut ca se dadeau retete pe aici, toate il preparati asa fara lapte? La noi in Ardeal se prepara in lapte si mie mi se pare mult mai gustos....

Chiara 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Valentina daca rasul nu face rau lui bebe atunci prinde bine

iulenca pai las ca pe seful tau il iertam, trecem mai departe la alti sefi ...iar eu cred ca nu trebuie sa te consideri delasatoare ci doar graviduta. Odihneste-te cat ai timp ca apoi vine bebe si ba fi mai greu, cel putin la inceput cat este perioada de acomodare .

pupici fetele, mi-a ajuns si sotul acasa si plecam la cumparaturi.

19 fix

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

huacin si madacristina - acum nu tin doar pumnii tin si talpile stranse sa va fie bine voua si bebeilor... si noua pe langa voi.
pumpkin merci mult de informatie te tin si eu la curent daca ma aflu ceva.
cornelia_laura succes cu bona.

Mitza 21+

Mergi la inceput