Mamici de iulie - august 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Si eu am par pe burta., dar n-am nici o linie.

Consi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Fetelor va plangeti de parut de pe burta????????
Hmmmm noi avem deja plete si cand am fost la epilat mi-a tras o ceara pe burta si am tipat ca m-am gandit ca apoi o sa-mi creasca toata viata. Mai grav este ca eu sunt blonda si parul acesta...incredibil....este NEGRU si se vede. La inceput era un puf. Despre dunga la mine a inceput sa se vada cam vag.
Huacin Anculetz eu sunt disperata cu femeia pt curatenie; daca puteti sa vorbiti cu ale voastre poate macar una din ele ma va vrea. Astept vesti de la voi fetelor. Multumim !
Si noi am fost la plimbaceli azi in parcul Tineretului (acolo am copilarit si eu si sotul si avem multi prieteni pe care i-am scos la plimbare si bere). Ghiciti cine a cedat prima la plimbare? Ei bine EU. M-a luat o durere de spate de imi venea sa plang. Deja este greu. Cum o sa pot duce burtoasa in luna 9???????????
Cica este din ce in ce mai cald. Asa ca sa aud numai plimbari!

Ioana 22+ si

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Va pup, mamici!
Sabana, ma declar vinovata, chiar m-am plimbat tot wd-ul, sunt rup-taaaa, am cazut lata acum. Era pacat de vremea asta, plus ca m-am simtit bine, plus ca acasa la noi e un dezastru...
Ma bucur ca ti-au priit zilele astea libere, sfatul meu stii care e: respectam job-ul si sefii, dar nimeni nu este mai presus de bebe...
Huacin, bine ca ai luat acele decizii, ca ai facut curatenie cu job-ul, clientii si ai redus orice motiv de nervi sau stres...conteaza mult si optimismul tau si puterea de care dai dovada...o sa fie bine...

Maine ma duc la dr, probabil cand ma intorc sa reusesc sa intru sa va pove cum a fost...tineti-mi pumnii, pls
Va pupacesc si ne auzim maine

Cristina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Cristina chiar imi era dor de tine, ma gandeam pe unde esti si ce faci. Ce bine de tine ca te-ai plimbat, ai fost la cumparaturi? Eu am stat cumintica acasa, m-am plimbat un pic pe aici prin 13 septembrie in sus si in jos, am si dormit de dupa amiaza, am mancat ca o purcica. Cantarul indoca 64 de kg, am luat 9 kg pana acum. Inca sunt in grafic. Cred ca voi lua medical o saptamana. Chiar am nevoie de somn si liniste. Va tin la curent. Bafta maine la medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Sabana, foarte inteleapta decizie, iubita...sa stii ca nimeni nu iti face statuie si toata lumea isi vede interesul...crede un om patit...sa vezi tu ce bine iti vor prinde niste zile libere, de relaxare si somn si orice vrei tu sa faci...
Da, am fost si la cumparaturi si la plimbarica, si la rest. cu prietenii, a fost frumu tare, azi parca era vara.
Am schimbat si io prefixu', adica am ajuns la 60 de kg... dar stii ceva? Bb sa fie ok, ca eu ma descurc dupa...mai tare ma preocupa contractiile acum si ce temeri om mai avea noi gravidele, ca de kg scapam noi...
Abia astept maine sa il vad la eco pe bebelinu'care vreau sa spun ca este tot mai activ pe zi ce trece...mai nou mi se stramba burta cand se intinde el, cred ca scoate piciorusul pe o parte si cap sau altceva in cealalta parte...loveste tare si parca functioneaza dupa alt fus orar, noaptea e cel mai activ
Ma bag la nanica, somnic usor la mamici si bebici

Cristina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Si eu ma lupt un pic cu contractiile. Mai bag un nospa ca nu mai tine si dupa ma duc si eu la somn. Si la mine se stramba burta, zici ca e barca pe valuri asa face. E foarte amuzant. Nu mai pot dupa bebelina mea, abia astept sa se nasca. Desi am o prietena, care tocmai a nascut si imi spunea sa ma odihnesc cat pot ca apoi am de tras, la ea baia si tv-ul au devenit un lux, cu totii sunt franti si nu poate face nici o miscare de langa bebe. Cam nasol. Eu as vrea sa il invat pe bebe cu program de alaptat la 3 ore.

Noapte la mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna, burtici!
din pacate nu am net acasa, asa ca va citesc luni dimineata;
ioana81 si la mine a inceput sa se vada dunga, iar despre par pe burtica nu mai vorbesc, in curand o sa fac codite impletite;
nu stiu ce sa fac, incep sa ma omoare rinichii, beau destule lichide, dar tot nu ma lasa;inainte ma serveam cu cate un ceai de coada calului, coada soricelului, acum n-am ce face;
pupici
anasia 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Buna dimineatza viitoarelor mamici ! sper sa avetzi o saptamana minunata !

Va invit sa continuam in urmatorul capitol

Miky 26+
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
NEW Album intalnire 18 martie NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Neatza burtici!!!
Ce vreme urata ma indispune rau. Vreau akasica sa dorm, nu am chef de munca.
Cornelia Eu si Mami este doar la Carrfour Militari. Era inainte la Anador vis-a vis de Spit Colentina dar sa mutat. Oricum nu te duce sapt asta ca nu au nimic. Am fost eu sambata seara si nu aveau nimic interesant pentru mame (pt bebe nici nu m-am uitat). Singurele tzoale pt mamici erau groase, putine si urate. Mi-a placut mult un sarafan dar era micutz rau. Mi-a zis doamna de acolo ca peste vreo 2 sapt maxim aduc chestii noi.
Bebelica mea devine din ce in ce mai puternica pt ca o simt din ce in ce mai tare. Burtica a crescut si ea un pic dar acum e in stationare.
Aseara m-am visat slaba, cred ca de-aia am starea asta nashpa.
Ma bucur fetelor ca sunteti mai bine cu toate si ca ati decis sa va mai relaxatzi.
Va pup si va urez o saptamana frumoasa.

See u later

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput