Mamici de iulie - august 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 10
Sabana spune:
Fetelor eu parca o simt pe bebeca mea ca misca in spate, ca bataile ei se reflecta cumva in fundul meu. Nu stiu cum sa va explic. O fi normal? Si parca e prea jos. Deja ma apuca tot felul de ganduri. Sper sa nu se intample ceva nasol.
she_wolf spune:
Map si eu sper sa fie mai cumintel bb2, dar ma descurc eu pana la urma oricum o fi
, numai sanatos sa fie. ![]()
Huacin, ai dreptate oarecum si sa stii ca-mi pastrez calmul destul de mult, doar cand se cam aduna ma apuca nervii si in ultima vreme sunt mai nervoasa decat inainte. O fi de la sarcina, nu stiu. Cristi are 3 ani si 3 luni deja, ar trebui sa mai inteleaga si el una, alta. De fapt, este mai bine decat acum un an si sper sa fie din ce in ce mai bine.
Si-apoi sunt faze si faze, stii si tu, acum este in cea in care face exact pe dos decat ii spui si se si uita tinta la tine in timpul asta sa vada cum reactionezi.
Oricum, la cati pereti desenati si mochete murdarite am frecat, cate jucarii am strans si multe altele...heheheeee...trebuie sa recunosc ca m-am cam saturat
si ar trebui sa-mi mai ramana putina rabdare pentru chestii dintr-astea si pentru bb2. ![]()
Mada, am intalnit si eu proprietari care nu vor chiriasi cu bb sau copii mici. Suna absurd, dar, de cand am copil si stiu cate poate distruge intr-o casa, nu ma mai mir. ![]()
chiara.2005 si eu fac spanacul cu lapte, smantana si usturoi. 
Claudia
(19+) si
Cristi (16.12.2002)
sanziana spune:
Mada nu lasa pe nimeni sa te streseze (
).
Monica ce ti-ai cumparat, hainute de graviduta?
Am si eu doua intrebari (eu cea care va sacaie cu o mie de intrebari):
- de vreo saptamana simt (numai la mersul pe jos) ca parca am doi pumni in abdomen care imi strang uterul in ambele parti. Daca ma opresc inceteaza senzatia (ca durere nu pot sa ii spun) daca continui sa merg ma strange din ce in ce mai tare pana mi se taie rasuflarea. Am observat ca incepe sa mi se intample la distante din ce in ce mai mici parcurse pe jos (azi mi s-a intamplat la nici 100m). Poate fi legat de problema mea cu uterul unicorn care sa nu mai vrea sa se intinda?
- ati auzit de vreo nastere inainte de 7 luni si care sa fi avut un sfarsit fericit? Intreb pentru ca tb. sa imi fac rost de imunoglobuline pentru nastere (care nu se gasesc in tara) si s-a parea ca termenul lor de garantie este de 3 luni. Deci tb sa le cumpar sa fie valabile si la 9 luni si mai devreme.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png
sanziana spune:
A, am uitat, la cate saptamani se face analiza pentru toleranta la glucoza?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png
monicutzabb spune:
huacin si mada cristina un pupic mare din partea mea
. Eu sunt sigura ca si voi si bebicii vostri veti si bine, sanatosi si veti reusi sa depasiti problemele pe care le aveti. Menajati-va cat mai mult posibil si urmati sfatul medicului.
Noi am fost ieri la controlul lunar si nenea doctorul ne-a zis ca totul este bine. In sfarsit a primit si raportul de la ecografia de acum o luna. In functie de masuratorile de la eco data nasterii a ramas aceeasi (15 iulie), asa ca bebe este in `norme` ![]()
Miti trebuie sa organizam neaparat o intalnire si aici in Montreal, doar suntem 3 mamici de iulie-august. Ce frumos si cald este astazi la noi... mi-e tare dor de o terasa, cu inghetata cu fructe si clatite 
Dar zic ca e mai bine sa asteptam pana te faci mai bine si se face si mai cald.
Maslinuta... acum am inceput sa scriu si eu mai des si ai disparut tu de aici
. Vorbim in week-end, sau suna-ma tu cand ai timp.
Am o presimtire ca ceva mi se pregateste week-endul asta (cred ca un baby shower) din partea colegelor de serviciu (ca tot susotesc pe la spatele meu de o saptamana, si maine sunt invitata la una dintre ele). Va povestesc mai multe duminica ![]()
Am si eu un link cu pozici cu hainutele pe care le-am cumparat si primit pana acum, sunt asa de dulci si imi este asa de drag de ele, ca in fiecare zi le mai aranjez, le mai impatur...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mony_kristin/album?.dir=e907&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
O floricica de primavara tuturor fetelor 
Monica
24 fix si
zvapaiel
map spune:
sanziana am cumparat de papa. Mie sa-mi mai iau cate ceva nu stiu cand o sa mai ajung, poate saptamana viitoare fac o halta in oras in drumul spre casa ca nu-mi mai vin bluzitele
creste domnia sa...
Durere la mers am si eu dar la mine este foarte puternica in partea dreapta, merg 5 minute si apoi ma vaiet de parca as fi o batranica. daca ma opresc dispare instant si durerea. Ca sa ma linistesc am inceput sa citesc ca sa ma documentez. Azi am citit mai mult pe net, aseara am mai citit si prin ceva carti si ei spun ca ar fi normal sa doara ca-s ligamentele care cresc mai tare in aceasta perioada. Eu ma gandesc sa nu fie de la fibrom, sa nu-l puna naiba sa se necrozeze dar gandind logic daca ar fi de la ala ar trebui sa doara continuu nu numaila mers. Am mai intrebat si doua prietene care au fost gravide anul trecut si amandoua au avut aceeasi probleme, au spus ca mai apoi a trecut.
fetelor maine nu cred ca mai am timp sa apar ca mergem sa mai cumparat cate cea nimicuri pentru casa si seara avem musafiri. Dar duminica semnez condica cu siguranta
.
Va pupicesc pe toate de noapte buna.
19 fix
Monica
huacin spune:
sanziana ceea ce simti tu ar putea fi contractii, sau doar un disconfort, depinde cat e de dureroase sunt.
she_wolf lasa peretii, sunt mai frumosi decorati. Noi am pus preventiv un tapet si l-am fi lasat pe Alex sa-l deseneze, dar el a preferat colile albe
Nu tot trebuie zugraviti peretii la un moment dat? Ce conteaza daca au si cateva desene ale unui copil creativ???
Valentina
21+ (30ani),
Alexandru(4,5ani) si taticu' Gaby (30ani)
Mia. spune:
Am si eu o problema si nu stiu daca e ceva normal sau e chiar o problema.De cateva zile mi se intareste burta , mai ales dupa-amiaza si seara.Plus ca in ultimele 2-3 zile mi s-a dublat burta. Ce parere aveti?
19+
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
Muuh spune:
Sabana si eu simt bebele destul dejos. ieri in timpul ecografiei il simteam foarte jos iar el era de fapt mult mai sus decat credeam eu. Poate iti mai raspund si fetele cu mai multa experienta dar eu zic ca pentru moment sa nu te stresezi.
Mitza
21+
Consi spune:
Mada cristina ai grija de bb-l si mai putin de sefi. si eu lucrez mult dar inecre sa nu ma enervez, desi cateodata mi-e greu.
Mia si mie mi se intareste burta uneori, dar n-am nici un raspuns pentru asta. ce-i sigur e ca nu mi se mai dezumfla picioarele. Ma simt ca un balon.
Pupici!

21+
Consi