Despre Codul lui Da Vinci

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helga spune:

Am intrebat odata pe cineva, fiind suparata pe ceea ce se intimpla la noi in tara (Republica Moldova), de cind am obtinut independenta, si mai cu seama de cind la conducere sint comunistii. Am intrebat, ce se va scrie oare in istorie, ce vor sti copiii nostri despre ceea ce se intimpla acum? Vor sti oare ca acesti comunisti pro-europeni ne-au scos din saracie, sau vor sti ca o data cu ei am ajuns a fi si mai saraci, tot mai multi moldoveni emigrind, fugind, din tara asta? Raspunsul a fost simplu. "Istoria o scriu oamenii. De obicei tot cei care conduc..." Nu stiu acum cum va fi scrisa istoria din zilele noastre, insa imi dau seama ca nu va fi scrisa asa cum o vad eu acum.

Asta cred si despre cod.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Io zic ca-s multe tenebre......in privinta bisericii....
D.B. are niste fragmente in carte care....io zic ca pot fi si parerea lui personala,si tot te fac sa-ti pui oarece intrebari
In fine......

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Am citit cartea si cum nu stiam nimic despre subiectele abordate in carte ,am inceput sa imi pun intrebari!
Intre timp am citit o carte despre Opus Dei,aceasta organizatie exista ,este sustinuta da Papa ,dar ce mi se pare cel mai curios este ca functioneaza ca o secta! Prozelitism si spalare de creier!!
De aceea nici nu ma mir ca biserica a reactionat violent,se vede clar ca ceva e putred ,undeva..
Oricum,astept filmul cu nerabdare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManyHope spune:

Daca eu n-am citit cartea,
nici comentarii despre ea nu am citit (decat de prin mesaje ca acestea ale voastre),
daca nici nu ma grabesc s-o citesc shi o mai las "sa se perpeleasca"(ca mi-am asigurat-o...parca!!!),
pot sa particip la discutzii shi sa spun shi io "ce cred" despre ea ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Eu n-am putut citi cartea pina la capat (doar primele 30 de pagini). Mi s-a parut stilul foarte imbicsit si intriga de trei parale. Nu pot pricepe cum de a devenit cartea best-seller modial. Imi pare rau de banii cheltuiti.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Sint de acord cu Mik.Infiorator de pueril scrisa.Ideea in sine nu e rea ,insa modul lasa de dorit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

quote:
Originally posted by Mik

Eu n-am putut citi cartea pina la capat (doar primele 30 de pagini). Mi s-a parut stilul foarte imbicsit si intriga de trei parale. Nu pot pricepe cum de a devenit cartea best-seller modial. Imi pare rau de banii cheltuiti.

Mik.

Exact.Nici macar ca roman politist nu este bun.Ce sa mai zic de elucubratiile lui nenea asta Brown...Penibil...Am citit cartea si am uitat-o in secunda doi...

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama

Cine da din coate...departe ajunge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

se pare ca ni se pregateste un alt "fenomen" in materie de carti; de cateva saptamani se face pe diverse site-uri o reclama mare unui nou best-seller, "colectionarul de istorie" de elizabeth kostova. eu pe asta nu o voi "gusta", m-a descurajat prezentarea "capodoperei"; pt. ca e vorba si de vlad tepes v-o scriu , poate va amuza si pe voi:

Intr-o noapte, scotocind prin biblioteca tatalui ei, o tinara de 16 ani face o descoperire stranie: un plic cu scrisori ingalbenite de vreme,adresate "dragului si nefericitului meu succesor". Iar alaturi, o carte bizara, cu paginile complet albe, mai putin in mijloc, unde apare imaginea unui dragon insotita de cuvintul "Drakulya". Aceasta carte este cheia unui infricosator mister, saminta unei obsesii care a dus la moartea multor oameni. De-a lungul secolelor, generatii intregi de istorici si-au riscat reputatia si viata in incercarea de a dezlega aceasta enigma si de a descoperi adevarul despre Vlad al III-lea (Tepes), cirmuitor al Valahiei medievale si aparator al crestinatatii impotriva cotropirii otomane, a carui domnie a inspirat legenda lui Dracula.Acum este rindul acestei tinere de a continua cercetarile, intr-o calatorie care ne va purta de la Amsterdam la Paris, Istanbul, apoi linga Bucuresti la Manastirea Snagov ,in Ungaria si Bulgaria, pe urmele misterului care umbreste trecutul familiei sale si care se leaga indisolubil de un rau stravechi, nemuritor.Aceasta carte nu este o poveste singeroasa cu vampiri, ci un thriller istoric remarcabil, care tine cititorul cu sufletul la gura pina la ultima pagina,imbinind faptele reale cu fictiunea, prezentul cu trecutul, povestirea la persoana intii cu fragmentele de jurnal, scrisori, documente. Colectionarul de istorie este un roman istoric si psihologic deopotriva, cu o scriitura literara rafinata. A fost publicat in 37 de tari, stirnind entuziasmul editorilor, criticilor si cititorilor, si e pe cale sa devina un bestseller mondial.

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

mie mi-a placut romanul
inclusiv Ingeri si Demoni

Mergi la inceput