Candidoza! HELP !
Raspunsuri - Pagina 2
andanii spune:
ovule, crema si tablete PIMAFUCIN .... rezultate bune si de durata, pana la ingerarea unor noi antibiotice

ANDANII 

konsuella spune:
Cristac-Am facut inainte tratament cu banalul Tricomicon si ceva spalaturi vaginale cu ceai de galbenele si o lg de bicarbonat.
Apoi am renuntat la AC pt doua luni.Am inceput iar sa iau AC de 2 luni ,iar in paralel iau acele capsule de Acidophilus si nu mi a mai aparut nesuferita de candida.
Sper sa nu mai apara......
giuliella spune:
Fetelor sunt insarcinata in 4 luni si de la debutul sarcinii sunt terminata de aceasta candidoza
. Acum o sapt am ajuns la apogeu si cu mancarimi de nu mai puteam dormi noaptea. Si am consultat si eu toate fetele care au mai patit-o si tot felul de forumuri si rezultatul..Am luat 2 ovule gynozol si am dat cu crema pimafucin si deja dupa prima aplicare ma simteam muuuult mai bine. Deci a fost de ajuns doar 2 zile de tratament ca sa pun capat chinului de atatea luni.
pupici si capul sus ca va fi bine.
gia
IEPU spune:
quote:
Originally posted by giuliella
Fetelor sunt insarcinata in 4 luni si de la debutul sarcinii sunt terminata de aceasta candidoza. Acum o sapt am ajuns la apogeu si cu mancarimi de nu mai puteam dormi noaptea. Si am consultat si eu toate fetele care au mai patit-o si tot felul de forumuri si rezultatul..Am luat 2 ovule gynozol si am dat cu crema pimafucin si deja dupa prima aplicare ma simteam muuuult mai bine. Deci a fost de ajuns doar 2 zile de tratament ca sa pun capat chinului de atatea luni.
pupici si capul sus ca va fi bine.
gia
Giuliella,
le stiu si eu pe alea (Gynozol) si intradevar fac bine dar ai intrebat vreun doctor, dat fiind ca esti insarcinata? Si eu m-am chinuit groaznic cu candida cat am fost insarcinata si de cate ori ma duceam la control tot jeleam ca nu mai pot de discomfort si vedeam pe fata ei ca n-ar vrea sa-mi dea tratament local. De obicei in alte situatii tot gynozol imi prescria si mie.
Sa fiti sanatosi, si tu si bb!
Magda, mami de Horia (20ian1997) si Matei (3oct2005)