Slabim mincind din 3 in 3 ore (8 pe 2006)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Miaq felicitari!
Carmen am gasit la Orion, inainte de mini-piata de acolo, mai stau precupeti cu verdetzuri. Presupun ca o fi aparut si in piata dar mi-e peste mana, nici nu stiu sa ajung.
Eu astept cu nerabdare urzicile. In sud la voi e mai cald, am inteles ca deja sunt, la noi poate pe saptamana viitoare.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Ellinia, cand ai spus "la voi in sud" te-ai referit la celelalte fete sau Marateiul e in sudul orasului nostru
Sabina, de ce esti tu pe locul 2 in top3?Atata timp cat nu a ocupat nimeni locul 1, tu ar trebui sa fii acolo, nu
Scuzati, e de la eclipsa...

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by Eftimie C.

Ellinia, ai gasit spanac la piata?A aparut deja?
Nora, eu am crezut ca te-ai [indragostit] cand ai spus ca "inima ta a luat-o razna...si la propru si la FIGURAT".Sper sa nu fie nimic grav.Cred ca e de la stres; concursurile alea si umblatura sunt de vina. Ori e de la intrus ?

...PAI DE ACEEA AM SPUS SI LA PROPRIU SI LA FIGURAT, MA CAM PINDESTE O INDRAGOSTEALA...

Si inca un raspuns pentru tine: locul 1 e ocupat de mine, dar fiindu-mi rau nu am mai intrat pe calculator.
Raport:72,6 kg deci primesc si eu un buchet de flori

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

hmmmmmmmmm 72,6 kg ......... e o cantitate venerabila.
de la mine nu primesti nici o floare ! flori se dau sub 50 kg ! peste 70 primesti ceva incurajari

daca aveam eu corpul tau
si stateam si in buzau...

my god ! asa mica si 72,6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karol spune:

Intru si eu in joc...sau nu, nu e un joc e o treaba serioasa.
M-am igrasat bine de ceva timp pt c a mananc tot timpul(medicul mi-a prescris Ca, Mg, Zn, Seleniu-si imi dau o pofta de mancare...)
Tineti-va bine 1,75 si 75 Kg.Ma sustine si pe mine cineva????Please...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

Karol bine ai venit printre noi aici toata lumea te sustine ai sa vezi sunt niste fete extraordinare important este ca tu sa ai ambitie sa slabesti.Nora eu inca nu am dat raportul dar promit ca astazi ma cintaresc la servici si il dau in seara asta.Va pup si multa bafta in continuare la slabit

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna fetellor!

De ieri de pe la 2 am zacut in pat...m-am inbolnavit...harab nu am de ce...racita nu sunt...dar am facut febra...al meu zice ca de la oboseala....nu stiu.
Nora felicitari pt buchetel e minunat!Il meriti!
Narancea i-a mai evaporeaza-te odata ca era liniste fara tine pe forum

Am fugit in pat!

boze
floricele pe campii

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

'Neata fetele.Zilele astea se pare ca ziua nu prea imi merge netul ca fac astia schimbari de cabluri pe stalpi, asa ca am sa intru macar dimineata si seara sa va -icesc
Eu una zilele asta parca imi vine sa mananc tot frigiderul, nu stiu ce e cu mine

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SITE AMALIA

Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Hai baietii!Zise microbista din mine
Nora, stii tu la ce ma refer
Devylla sanatate multa;te inteleg si eu sunt la fel de "racitura"
Mihaela, nu esti singura cu de mancare.Desi ieri a fost zi de legume, am bagat cantitati industriale...
Karol, nu , inca esti bine.Ia uita-te in lista si fa o comparatie cu ...mine.
Fetelor, am sa va cer scuze daca nu sunt prea activa, dar tocmai am aflat ca mama s-a internat la Urgenta.Nu am prea multe detalii, astept sa ma sune sotul sa-mi spuna care e treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Carmen multa sanatate mamei tale...
Karol bine ai venit si multa bafta in cu kg-ele
Pe mine taaaare ma paste un sentiment de curatenie generala ,acuma ii dau de mancare mandrei, si mai vad dupa aia daca mai am acel minunat sentiment

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SITE AMALIA

Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.

Mergi la inceput