Slabim mincind din 3 in 3 ore (8 pe 2006)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

buna fetelor ce mai faceti eu azi am fost plecata in parc cu cupilul si cu tati ca pe o asa vreme frumoasa era pacat sa stam in casa va doresc o seara buna in continuare

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allain spune:

Seara buna!Azi m-am rasfatat sau destrabalat ,culinar evident.A fost o zi superba,am fost cu fiica mea la Zoo.Nu ma intrebati ce am mincat si ce am baut,de toate,si toate interzise intr-o dieta.Vedem la raport ce o sa fie.Va pup,numai bine si va doresc o seara minunata in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Azi mincat destul de putin...si tot umflata sunt..va trece..
Pentru maine imi fierb acum cartofi si mi-am facut o supa.

Noapte buna !

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Si noi am hoinarit azi prin Herastrau, dar eu am fost cuminte. Mamaie si tati au papat mici, roli a papat fructe si eu...apa plata

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Neata fetelor!

In week-end am cam gresit.....pe cantar se cam vede....porcusorul.Poate pana maine rezolv ceva...cu toate ca nu cred ....sper.
Va pup

boze

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna dimineata.
Eu nu am prea multe vesti; se pare ca ma paste o raceala
Cantarul, sper sa-l pacalesc maine.Azi imi arata stationare.Sa apelez la kilo-k?Voi vedea...in functie si de raceala mea.
Revin.Acum ma duc sa-mi beau si sa-mi mai dreg gatul.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna fetele!

Am avut un sfarsit de saptamana foarte agitat, am fost in deplasare, al meu sot e bolnav, eu mi-am facut de cap vineri cand am mancat pizza si am baut cafea cu zahar...sper sa nu-mi afecteze cele 500 g cu care m-am obisnuit deja!
Va pup, am o groaza de treaba, sper sa reusesc sa intru maine sa dau raportul - si sa am ce declara!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Fetelor, da' ce liniste pe subiectul nostru.Las' ca vine Nora si scoate .Si asa o sa-l foloseasca maine la raport, hai sa nu-i dam si alte motive.
Eu am racit si am o stare deplorabila, dar incerc sa rezist si sa fac fata la munci... da' tare vreau sa plec acasa, sa ma bag in pat si sa beau un ceai cald.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Buna,

Meniul pe azi:

D- cafea+ 50 gr sunca slaba+ 50 gr paine;
Gustare:un mar;
Prinz:150 gr piept de pui+ broccoli;
gustare: un iaurt dietetic;
Cina: salata de vara: rosii + salata verde= cepa verde+ ridichi- un bol mic;

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Va salut, am revenit dintr-un week-end super obositor. A fost la cabana in muntii Harghita unde este zapada de >1 m. Nci nu va pot spune cat de bine a fost. Iar gratarele si gulasul, precum si alcoolul se vad la mine pe cantar. Mai am si vineri un chef. Iar apoi dieta drastica sa dau repede jos ce am pus in ultimele saptamani, nu cumva sa se obisnuiasca corpul cu atatea kg.

Va doresc o saptamana usoara si cat mai reusita la kilogramele pierdute.

Monica

Mergi la inceput