Slabim mincind din 3 in 3 ore (8 pe 2006)
Raspunsuri - Pagina 13
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by karol
Buna, fetelor
Azi m-am trezit de la 6 dar nu m-am ridicat din pat.Am stat acolo si am zacut si acum sint obosita franta.M-as culca dar am atata treaba si iubita mea vrea la plimbare.Asa ca, mi-am facut o cafea strong care sa ma puna pe picioare sau...m-o face sa dau din piciaore.
Clara, bine ai venit printre noi si mult succes in lupta cu kg in plus..
Nora, scuze, fac 29 de ani in iunie.Eu ma apuc de regim serios de luni, ce fac, mai dau raportul marti?Sper ca nu maca aman 2 zile.
.Ce zici, te pot mitui?
karol
E ok...Totul aici e flexibil, chiar daca fetele vor sa ma faca sa par, uneori, un balaure

Cine se ocupa de forum, cit sunt eu plecata? Plec luni si ma intorc vineri...ca de, e la Constanta concursul.
Nora
allain spune:
ciao,fetelor!Am mincat cam ce am spus de dimineata ,cu exceptia mesei de seara- 1 iaurt cu 2-3 linguri de cereale de porumb.Va pup!
allain spune:
Scuze,Nora abia acum ti-am citit mesajul,la noi in tara se poate orice,mai ceva ca in SUA tara tuturor posibilitatilor!Si nu numai in domeniul economic unde lucrezi tu,sa vezi ce e in sanatate!!!!!!!!Te pup ,numai bine si SUCCES
!
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by allainScuze,Nora abia acum ti-am citit mesajul,la noi in tara se poate orice,mai ceva ca in SUA tara tuturor posibilitatilor!Si nu numai in domeniul economic unde lucrezi tu,sa vezi ce e in sanatate!!!!!!!!Te pup ,numai bine si SUCCES
!
Multumesc, Allain...ma duc si eu sa incurc socotelile altora...ca de, la cit sunt de aranjate, ma "aranjeaza" ei din interviu daca sunt prea...buna
Nora
nora2005 spune:
M-am gindit asa.
Va fi zi de raport. Va rog sa deschideti o listutza, in care fiecare isi va trece dimensiunile noi si greutatea actuala. Si m-am gindit ca ar fi bine sa mai adaugam o dimensiune, burtica (burtoiul, dupa caz)...sa-i vedem evolutia sau involutia - mai bine spus - De acord?
O sa deschid eu lista luni, inainte sa plec, daca nu uit.
Voi aveti grija sa va masurati si cintariti. Sunt fete care inca nu au dat raportul pe saptamina asta: Teo, Adif, Karin si Gusta. Ce e cu voi?
Nora
karol spune:
Maine ma masor si ma cantaresc iar si dau datele exacte si complete.
Multa bafta la concurs, Nora.
clara25 spune:
Meniul meu de azi a fost o pacaleala de 1 aprilie
,ca defapt am mancat ca un
Sunt disperata,nu mai stiu ce sa fac sa slabesc,pe zi ce trece ma ingras.Oricum de azi am hotarat sa nu mai cumpar ciocolata,ca jumatate din kg din cauza ei le-am pus.
As vrea sa tin post astea trei saptamani care au mai ramas,sa meditez putin asupra stilului meu de a manca total haotic(exemplu,mananc in picioare,repede,fara sa simt defapt ca mananc).
Asa ca incepand de luni tin post pana la Paste,incercand sa mananc cat mai lejer cu putinta.(fara cartofi,banane,paine)
Pe luni fetelor!
Clara
allain spune:
Neata!Nora,cred ca e suficient masurarea circumferintei taliei,nu stiu cum as putea sa-mi masor burta,pentru ca nu am burta.Depinde de constitutia fiecareia,la mine se depune pe solduri si coapse. Va pup si numai bine!
teodora35 spune:
nora am dat raportul dar cred ca nu ai fost tu atenta
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71786&whichpage=7
uite aici raportul
mihaela amalia spune:
'Neata fetele...Am venit doar sa va
si sa va urez o zi mununata, ca eu ma duc la mama...
Nora multa bafta, iti tinem pumnii...si stai linistita ca subiectul va merge de la sine, vom avea toate grija de el...
...pe diseara
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
SITE AMALIA 
Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.

.
ca aman 2 zile.