Minunatele scorpiutze (31)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
nastasie spune:
ana, stiu cum sunt zilele astea.iti vine sa te impusti.dar trece stai linistita.inca nu am inceput santierul.astept geamurile.maine sau miercuri.oricum azi mi-au intrat de-abia banii.asa ca maine s-ar putea sa mergem sa alegem parchetul pentru sufragerie, asta daca sotul meu isi face putin timp printre orele cu elevii.iar de bucatarie cred ca ne apucam totusi dupa paste ca atunci are si el concediu si oricum mama pleaca pe 11 aprilie la sora mea asa ca pe razvan nu am cu cine sa-l las.dar intre timp am gasit chiar aici la mine jos un magazin de mobila cu o bucatarie superba.asa ca voi da comanda de bucatarie, sa vina sa ia masuri si sa fie gata tot dupa paste cand terminam bucataria.vreau sa facem pana in paste doar sufrageria si dormitorul(pe care il mochetam) iar restul dupa paste.nu vreau nici sa ma grabesc sa fie gata toate odata ca uite ce am patit atunci cu bucataria.asa ca mai bine mai incet.pup si sper ca maine sa te vad pusa pe glume si mai vesela.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
monica-elizabet spune:
dolcepe mine te-ai suparat? eu ti-am zis ca poti sa-mi spui si de 100 de ori ceva ca tot citesc cu placere
georgiana...ma tu nu vrei sa ne faci cinste? de ce nu ne zici ce-ai facut
anasa-ti treaca supararea si sa ne inveselesti din nou
adrianabafta la cumparaturi si spor la treaba
elenamai povesteste-ne de gerogica
...mi-e dor de nazbatioarele lui
sa aveti o noapte buna
monica
georgi75 spune:
Bey fetelor, nu am deocamdata vesti.Oricum, zi de marti, 3 ceasuri rele.Incepand de la prima ora.mai intai s-a amanat examenul de la 10 la 12.30.In loc de 12.30 am in ceput la 13.
Si cand am vazut subiectele, am paralizat.Din toata bibliografia nu gasisem mare lucru in legatura cu doua subiecte.Doar generalitati.
Primul subiect, surpriza, exact unul dintre astea 2.
OK zic.Sa vedem mai departe.Subiectul 2 OK.Subiectul 3 OK.Mai!Da unde dracu' sunt alea despre Uniunea Europeana ca am invatzat ca proasta la ele.Ma gandeam ca fiind cu integrarea asta, o sa fie ceva si din ele.
Subiectul 4, total pe langa.Nu-mi aduceam aminte sa fi citit macar despre chestiile alea
.
M-am umplut de nervi, eram si obosita(noptile nedormite si-au spus cuvantul tocmai azi).Si nu ma mai puteam concentra.Pana la urma mi-am mai adus aminte dar nu pot sa spun ca sunt chiar multumita.
Si cand am ajuns acasa m-am lamurit cum era si cu subiectul 4.
Am avut vreo 5 legi de invatat printre care si Legea privind statutul functionarului public REPUBLICATA.V-ati prins?Eu nu am observat.Si astia ne-au dat exact modificarile survenite prin modificarea aia...
Cam asta ar fi.Rezultatele se afiseaza maine dimineata si pe urma ar urma interviul.Care am auzit ca ar fi tot un fel de examen oral.Asa ca sunt un pic
Asta e.Altul la rand ca doar abia m-am obisnuit.Da' inveti ca prostul 1001 de chestii si ei dau chichite.
No problem
Ano fata si asa era cam riscant cu scaunele astea...Mai bine sa ma dau cu strampi-n sus acasa si fara public decat prin birou, nu?Da' tu de ce esti tristuza ? Tocmai acum cand a venit primavara?
Am uitat sa-mi cer scuze ca nu v-am scris decat acum.Am ajuns acasa pe la 15.45 si la 5 min. s-a trezit zambareata.A papat si am iesit afara la laicareala.Ne-am luat pantofiori mai draga!Roz!Sic!Sic!Cadou ca a fost super cumintica cu maman.A papat, a facut nani, nu a plans deloc.A ras maica-mea de ea de s-a prapadit.
Si cea mai tare faza...A uitat maica-mea sa-i puna pampers si normal cand s-a trezit a tras un pisu in pat .
A zis ca nici nu si-a mai adus aminte.Nici ea nici sor'mea.Ca a venit si ea pe la mine.
Asa ca acum sunt super obosita.Nici pofta de mancare nu mai am da tre sa bag ceva ca ma simt slabita rau.
Hai va pupic si va zic maine cu cat am picat
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
georgi75 spune:
Neatza.
Bai, io chiar m-am tampit?Azi e marti.Ieri a fost luni
Am pierdut si notiunea timpului
Deci azi sunt 3 ceasuri rele...
Hai pupici si vin cu vesti cat pot de repede.
mina spune:
Salut
Georgiana, fruntea sus, martea nu e musai ghinionu, eu martea am noroc, cu atat mai mult daca e si 13. Asa ca...
Si io am o perioada mai nasolic - sapt trecuta am perdut boletinu, am perdut indemnizatia cic luna asta ca fara boletin nu se poate penru ca sa..... DUminica, fatalitate, masina de spalat a plecat intr-o lume mai buna Inca nu am reusit sa aduc instalatoru sa vad care e situatia.
Nu am uitat de reteta de sos de piper, vestea buna e ca am reusit sa o salvez, diseara o postez.
va pup si ma arunc pe treaba, sa aveti o zi minunata
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
georgi75 spune:
Fost, vazut, picat
Postul nu s-a ocupat.ca deh, toti am fost batuti in cap si nu am reusit sa acumulam 50 de puncte(io am luat 29-din 100 )
Asa ca astept sa iasa iar la concurs si pe el sunt.Cu forte proaspete
Vezi Dolce?Daca era pe pile, se ocupa.Acu sa vedem daca il mai scot la concurs si daca ne mai primesc si pe noi sa mai dam o data.Ca deh,suntem cam incompetenti
La noi e super afara asa ca iesim la leagane.pup
Ana68 spune:
Dragelor,
Va multumesc din tot sufletul ca sunteti alaturi de mine,ca va ganditi la mine si ca ma sustineti moral....Va rog sa nu va suparati ca nu am sa va scriu la fiecare in parte...pur si simplu...nu stiu cum sa va spun...imi e greu acum .As vrea sa fiu asa cum va place voua,insa inca nu pot.E poveste lunga,poate ca vreodata am sa va scriu...Deocamdata,prin suisurile si coborasurile vietii,eu ma aflu intr-o vale adanca...Ies eu d-acolo...si sa va tineti voi atunci glume si ghidusii,bine!?
Va pup pe toate,va multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine,va doresc tot binele din lume.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Yrys78 spune:
Multumesc HelleneC de salutari. Se pot face si de post cartofii ceia de-i lauda Mina mea scumpa. Numa cu usturoi, niste ineluse de ceapa-n tigaie si la cuptor cu ei. Iti zic io...