Minunatele scorpiutze (31)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna dragelor... eu sunt precum starea vremii: adica daca e soare, imi este bine! Se pare ca cineva se indura si de noi, si la Suceava se va mai imbuna vremea, azi am iesit in parc, am avut curaj, pana acum numai sotul iesea cu George (nu aveam curaj)... mi-am luat si haina de primavara... deci gata cu paltoanele!
Maine nu mai am rabdare si fac salam de biscuiti (de post) asa ca... sa imi dai adresa Laura sa iti trimit!
Monica, am notat reteta! I-am dat si la mama, poate face si ea! daca ceva nu imi iese iti scriu sa cer help!
Lory, poate vei avea bafta de vreme buna acasa! Spor la pregatiri!
Adriana, se pare ca de acum vei lipsi motvat de pe DC, daca si la voi e soare!
Mira, asteptam poze... in gandul meu spun mereu ca esti implinita, ai trei copii... insa greul numai tu il duci si sotul... si stiu ca e super greu, mai ales ca Daria e si ea micuta, banuiesc ca macar cu David iti e mai usor!
Georgi, sa ne zici cand anume tinem pumnii... plizzz ca eu sunt uituca!
Mina, mersi ca imi vei da reteta, vine Pastele si poate o fac atunci!
Michi, nu sunt psiholog, si nici nu imi doresc, sunt doar asistent social, dar fac consiliere acum cu adolescenti si parintii lor, si pe asta ma specializez mereu (am atestate, certificate)... eu zic sa pui copilul pe tren si las-o in seama mea! Acum nu ma laud (desi asta e!): am vreo 3 adolescenti mai rebeli, care s-au "recuperat" cat de cat (mai ales ca ai mei au de urmat un anume regim de viata, ca sa triasca mai mult si mai bine) si de unde parintii nu m-au inverstit cu incredere initial... sunt bucurosi. Adica nu credeau ca dupa discutiile noastre (multe e drept) ajung sa comunice si sa vada albul - alb, nu roz sau verde Una peste alta... e o perioada grea pentru ambele parti!
Ana, pupa printesa... sa ii mai pui poze, sa o vada ginerica!
Hai ca m-am intins la greu, noroc ca a adormit si copilul meu rebel, maine va fi cumplita treziream de abia il ridicam la 7.15 din pat, acum...
va pup pe toate si mi-e dor si de cele pe care nu le-am strigat pe aici: Nina, Iri, Ema, Carmen, Syd, Esme, Raluca, Yrys, Ina, Klumea, ... pe toate-toate!
O saptamana faina si calduroasa sa aveti!
Elena

POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

ELENA maine am examenul...
Asa ca de la 10.00, pumnii stransi
Hai pupici si noapte buna.Si o saptamana si mai buna

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Monica La multi ani pentru mami a ta si sa ii dea Dumnezeu multa sanatate

Elena iti multumesc pentru salamul de biscuiti pe care vrei sa mi-l trimiti esti o dulce dar v-am spus ca nu poftesc doar ma rasfat si eu un pic

Georgiana multa bafta !!! Iti tin pumnii !

Nina tu ce faci ? Cristina cea frumoasa ce face ? Va pup

Ana nu mai este mult pina la 9:30 ... cred ca este timpul sa iti pui internat si acasa ca nu mai tine... te pup si iti doresc servici usor

Nu mai tin minte dak v-am spus ca am fost la doc. si Teo a mea are deja 2.640 kg si aproximativ 46 cm iar dupa Paste , pe 25 m-a programat la cezariana.

VA pup si mai vb azi !

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor frumoaselor,
georgi, bafta la examen
dolce, ne-ai mai zis, dar cand sunt vesti bune poti sa ni le spui de 100 de ori(cel putin mie)ca taaare ma bucur sa citesc ca bb e bine si creste mare in burtika
pupicipe toate sa aveti o zi minunata

monica

Mergi la inceput

Asta e...cred ca de la insomnie mi se trage, scuze !!!

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

pa fetele!
am plecat la examen.
mersic ca va ganditi la mine.

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Bafta Georgi! Sorry, mi-am strans pumnii, nu mai pot scrie!
Va pup, o zi faina!
Elena

POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata.
georgi, tinem pumnii stransi.sa scapi rpd si cu bine.
razvan s-a trezit si ieri si azi la 9.va dati seama?m-am odihnit zilele astea, desi la pranz nu mai doarme chiar 3 ore cum dormea, dar tot e bine.
elena, deja lipsim motivat ca iesim de 2 ori pe zi.
ma duc sa strang pe aici ca e ca la porci.
laura,nu mai ai mult.creste fata bine.bucura-te cat mai poti.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut fetele,

La noi vichendul a fost....nashpa...nu ma lungesc acum...Iar ziua de azi m-a gasit de nebuna prin oras,pandind ceasul sa se faca de 08.30,sa deschida birourile notariale...poveste lunga.

Mina,super apetisanta reteta cu cartofii...cam mult de munca...
Monica,sa sti ca sambata am fost si eu la "cules" iarba din piata,am gasit spanac cu 35 mii kila si am luat si eu...Carnita am pregatit copane de aviara la cuptor...
Elena,ai vaz't ce poate face vijelia? Un sat vedeta...Lasand gluma deoparte,mama ta cum s-a descurcat cu toata nebunia asta de iarna?Poze o sa il rog pe cuscru sa mai descarce din aparatul foto si sa mai pun in album pe webshots...Te anunt io!
Georgi,bafta!
Laura,imi cer scuze,insa azi am o zi cumplit de proasta si chiar nu ma pot inveseli....Promit sa imi revin in cateva zile si sa te fac sa razi iar,ok?
Mira,imi inchipui ce furtuna e la tine acasa,cu copilutii plictisiti...Nu le place la sanius sau e prea aiurea vremea ca sa iesiti?Sanatate la puiuti!
Lori,ce face Alinush?
Adriana,cum merge santierul?
Fetelor va doresc din inima o saptamana minunata si plina de satisfactii si realizari!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

ANA, scumpo ce se intimpla ??? Nu mai fi trista te roooog !!!!

Imi pare rau ca ai o zi proasta, sper sa nu se mai repete niciodata si sa fii vesela mereu asa cum ne place noua de tine

Ai grija de tine !

dolcebaby

Mergi la inceput