Minunatele scorpiutze (31)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti fete,

La noi ieri a fost cu ploaie...beah!..urat de tot,iar azi e innorat si frig...Zice-se ca va veni cu caldurica de maine,insa eu am dubii....In fine,nush ce am ,da' sunt la ora sexuala si chiar nu am chef de nik...Si am ceva treburi de servici de rezolvat,da' cum spuneam...

Elena,draga mea,am vazut ,mama draga,ce de zapezi sunt pe la voi prin zona...Doamne-Doamne!Cand o mai veni si primavara prin partile alea de tara?!Cred ca te-ai saturat de frig si zloata.Mai nasol e ca ,la asa zapezi...Doamne apara si pazeste!...urmeaza inundatiile alea nenorocite.
Hehehehehehe....Zici ca veniti cu tembeliziunea?!Pai veniti,mama draga,poate ajungem vip-uri si ne ajungem si noi,deh!...Vrabia malai viseaza,asa-i?!Io sunt pentru,iar cu cuscru....hihihihihihi...eu cred ca ti-ar placea de felul lui de a fi...e haios si cu glume in program mai mereu...Sa ne intalnim si sa punem de-un chefulet...cred ca ne-am distra la greu...Va pup si sa ai o zi buna!
Mina,cred ca ieri ai avut treaba multa ieri,ca pe la 4 ti-am trimis un mesaj pe msg ca plec,dar nu mai erai...Cum ti-au mai mers treburile?Iese cum vrei tu?...Acum ce faci:trebuie sa incep sa alergi sa rezolvi cu buletinul,nu?Iti doresc bafta si succes in ceea ce faci!
PS.M-ai facut curioasa cu cartofii aia...

Laura....esti o fericita!La mine suntem cu toti niste gurmanzi.Pentru noi oua prajite cu cartofi prajiti inseamna un antreu...asaaaaa...ca si cum am vrea sa mancam ceva bun,rapid si usor pana e gata ciorba si tocana....D-aia mi-s cat Casa Poporului...
Iar salate si alte leguminoase...taaaaare bune sunt si le consumam cu multa placere,insa alaturi de felul doi,nu simple,ca ne ghiortzaie matele in juma de ora p-orma...Uite asa,ca o curiozitate,Marius(al meu barbat) mananca spaghetele cu paine,ca zice ca el nu se satura numai cu pastele cu sosul ala si toate cele ...Tre' si oleaca de paine!No,te pupez si sa ai o zi super!
PS.Sa nu uit:ce pregatiri pentru venirea lui bebe ai facut...Io am cumparat pentru copiii mei hainute si alte cele inainte de a naste cu vreo luna jumate inainte de nastere,in ciuda tuturor babelor din familie...

Monica....zici ca ai slabit?Bravo tie!Ia sa ma apuc si io de "pascut" poate oi slabi si eu ,macar putinel...M-ai cam dat pe spate :1 milion pe ierburi?!Uau....Mai bine iau o bucata de ceafa si fac snitele sau fripturici....Hihihihi...
Pe bune si eu trebuie sa trec prin piata dupa niste spanaci,ca alor mei le place si a ca venit vremea sa incep si eu sa il bag in meniul lor,pana nu trece vremea lui...Pupici la nazdravani si sa aveti o zi buna!
PS.Era sa uit:"LA MULTI ANI!" pentru mama ta!Sa fie sanatoasa si sa aveti o petrecere frumoasa!
Adriana,ai gasit cresa la pilotist?!Ce fain!Pe unde e cresa asta?Super?Ati fost s-o vizitati si cu Razvi?El ce-a zis?Ii place?Ar vrea la cresa?Uau,ce de intrebari ti-am pus.....hihihihi...Hai spor la treburi!

Dragelor,va doresc o zi minunata si mai vorbim.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

ana, cresa e intre bulevard si dacia.e un pic departe de noi, cam la 10-15 minute cu masina, dar avand in vedere ca e calduroasa si o cunoastem si pe directoare....nu am fost cu razvan.oricum va trebui sa-l dau ca nu am ce face si nu sunt genul ca sa stea acasa si sa fac mancare si sa fac curat toata ziua.plus ca directoarea m-a asigurat ca dupa o saptamana de acomodare uita si de mama si de tata.o sa-mi fie greu la inceput, cred ca ma furisez pana acolo sa vad cum ii merge(prima saptamana), dar nici nu vreau sa-l invat dependent de mine.mi-a placut tare mult de o fetita de la grupa mare care a iesit cat stateam noi de vorba si s-a dus intr-o salita unde se tin olitele, si-a luat olita si s-a pus pe "treaba".a fost dulce foc.plus ca le pune muzica , iar razvan danseaza si daca ii cant eu sau pe muzica de la reclame.trebuie sa se obisnuiasca.dna directoare spunea ca cu cat e mai mic se invata mai repede.la el e problema cu dormitul.acasa urla si 2 ore si nu doarme singur.acolo chiar daca nu va dormi la inceput(primele zile) va trebui sa se obisnuiasca.de asta mi-e frica cel mai mult.spunea directoarea ca parintii dupa o saptamana nu le vine sa creada ca puii dorm singuri.
sa speram ca totul e bine.mai vreau sa vad totusi o gradinita si aici mai aproape si ca sa am termen de comparatie.apoi trebuie sa merg la directia creselor sa fac cerere de inscriere.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

neata fetele!
monica LA MULTI ANI mamicii tale,sanatate si multe bucurii!
mai fetelor, vad ca voi deja cautati crese.am auzit eu bine sau deja se fac inscrieri pentru toamna.ca maimutica mea se apropie de 2 ani si 2 luni deja.in toamna o sa fie destul de maricica. si as vrea si eu sa o dau tocmai ca sa nu devina dependenta de mine.
noi nu avem probleme cu dormitul, se culca singura si dupa amiaza si seara. la olita mai avem de lucru. ii mai pun pampers doar cand face nani dupa amiaza si noaptea.dar atata timp cat nu are pampers nu face pe ea.cred ca deja stie ca nu tre sa faca pisu cand nu are pampers.chiar nu mai tin minte de cand nu a mai facut pe ea. dar nici nu cere.
cam asa stau lucrurile la noi.
am o vecina de scara care lucreaza la o cresa si mai am una in blocul vecin care e la alta cresa.o sa trec si pe la ele sa le intreb ce si cum.
la noi e innorat, a plouat azi noapte si chiar a fulguit putin.io nu mai inteleg nimic de la vremea asta...

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Adriana,cred ca stiu de cresa despre care mi-ai scris....Daca nu ma insel si eu am cochetat cu ideea de a-l duce pe Alex acolo,la vremea respectiva,insa era ca ultima instanta,fiind cam departe de toate punctele mele de reper(casa,bunici,statie autobuz,servici).Cred ca ti-am mai scris,nu mai stiu,Alex a fost la cresa din Tomis I,aproape de scoala 30,Flamanda...
Ma bucur mult ca ati reusit sa gasiti ceva care sa va placa.Sunt convinsa ca pilotistul se va adapta usor si stai tu linistita cu dormitul,ca va fi cum a spus doamna directoare...Orice invat are si dezvat.
Imi amintesc de perioada de gradi a lui Alex(si el facea fitze la somnul de amiaza si pana la urma a dat la pace cu educatoarele) cum imi povestea una din educatoare ca,pana nu incepea Alex sa sforaie nu adormea nici unul dintre copii.Alex era,parca semnalul de dormit.Si,uneori,lui Alex nu prea ii era somn si se tot foia si nu putea adormi si,bineintels ca si ceilalti se foiau,radeau,chicoteau,numai de dormit nu...Si se supara educatoarea si ridica vocea la Alex:"Alex,sa incepi sa sforai imediat si restul liniste,sa auzim cum sforaie Alex".M-am prapadit de ras cand mi-a povestit educatoarea (fi-miu are polipi,chit ca a fost operat o data).
Sa fie sanatos prichindelul si bine te-ai gandit cu cresa.Sa imi pove reactiile pilotistului.Vezi ca vreo saptamana va fi cu urlete sfasietoare dimineata,cand il lasi acolo si p-orma o sa te certe ca de ce vi sa-l iei acasa.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

ana, stiu de care zici la flamanda, daca nu ma insel era nr.2, si este langa directia creselor unde trebuie sa fac eu cerere.oricum dna directoare a zis ca mai devreme de august nu va fi loc.asa ca avem timp si de olita si de dormit.macar din 2 una tot trebuie sa o rezolvam.
georgi, la cresa nu e obligatoriu sa faca la olita decat la gradinita.trebuie deja sa cauti ca de acum se fac inscrieri pentru la toamna.cel putin la noi gasesti foarte greu loc.pentru ca mamicile se duc la munca dupa ce fac copii 2 ani.putini care cauta bona sau care apeleaza la bunici.asa ca trebuie incet incet sa le vizitezi.
ana, stiu ca prima saptamana va fi dezastru atat pentru el cat si pentru mine, dar trebuie sa se invete ca nu avem incotro.oricum voi mai discuta cu directoarea amanunte.ca nu am intrebat-o cate mese au pe zi.si pilotistul inca nu da semne ca ar vrea sa manance singur.eu cred ca vreau si multe de la el la 1,5 ani, nu-i asa?

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

aruncam si eu un oki pe aci dar nu rezit si tot ma bag.

Ana, da, eram super prinsa, am vazut mesaju tau dar nu puteam scrie de telefoane ce multe sunau.

Hai ca va zic repede repejor de cartofii aia ca tare-s buni, acu cand ma duc acasa fac

Cartofii curatati si taiati in sferturi pe lung se pun la fiert in apa cu sare si 2-3 catei de usturoi, atentie, necuratati (cateii, nu cartofii). Cand sunt gata se scot si se pun la prajit intr-o tigaie de teflon cu 2 linguri de ulei de olive, cu grija sa nu se sfarme. Se tin acolo pana prind crusta pe toate partile. Tot in tigaia aia se pun si 2-3 catei de usturoi, ati ghicit, necuratati. Cand sunt aproape gata se pot pudra cu un pic de piper, busuioc, boia...care ce are prin casa si ii place.
Cartofii se scot si se plaseaza intr-o cratita care merge la cuptor. In grasimea ramasa in tigaie se pun una-doua cepe tocate marunt si ceva slaninuta sau kaizer taiat fasiute. De asemenea se rumenesc frumusel, se arunca peste cartofi si se mai dau o tura la cuptor la foc mic. Gata.
Vreau sa va zic ca manca fiul meu cartofii in fiecare etapa. Cand ii scot de la fiert turbeaza pana ii dau o bucata....il papa ca pe biscuite, umbland prin casa. Iar din clipa cand am pus tigaia in functiune se lipeste de aragaz si cere ca disperatu.....

Gata, ma intorc la treaba, va pup pe toate.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

mina, ai uitat de DOLCE?
cred ca e deja in bucatarie, face cartofi
bey fetelor ca sa vedeti ce e cu telepatia asta.Chiar cand va intrebam pe voi ce si cum cu cresa, al meu sotz a fost la una si a vb cu asistenta.I-a zis ca nu mai au locuri(io as vrea de saptamana viitoare) dar sa mai trecem saptamana viitoare.
a zis ca era cald, liniste(vorba lui, pana o duce pe fi-sa) si aveau bebicii o gramada de jucarii.A fost chiar la aia unde e vecina mea(el nu stia ca ea lucreaza acolo).
Mai trec eu oricum asta seara pe la vecina sa vad ce si cum.Dar vreau sa ajung si la cresa sa vad conditiile.
Deja am inima stransa ca nu stiu cum o sa reactioneze.Ei in general ii plc copiii dar cred ca dimineatza...
vedem noi.trebuie sa o facem si pe asta

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

multumesc mult de urari fetelor
da mai ana asa ziceam si eu ca mai bine mananci carne si te saturi decat iarba verde si dai si o gramada de bani9dar sunt constienta ca e muuult mai sanatos)...eu vazusem spanac 35 000 kg-mul si am zis...aaa...nu-i mult si i-am spus tipei sa-mi puna vreo 4 tufe( asa erau facute deja niste legaturi mari)si tipa-mi zice 320 000 tot spanacul...cat???zic eu??? da ce sa fac...am cumparat ca mi-era poftasi sa stiti ca nu a ramas chiar fff mult dupa fierbere si mixare.
moama ce reteta de cartofi...o sa incerc si eu dar fara slaninutetortuletul de post a iesit super bun...chiar nu ma asteptam...deja este pe jumatate papat
va pupici pe toate si va urez o seara placuta

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Tanam, tanam, iar incepem cu retetele, ce imi placeeeee!
Uite asa mai variez si eu una alta, ca de anul trecut cand tot dadeam retete, am ramas cu un fisier si mi-am amintit ca acum e post si e cazul sa incerc si ceva de pe acolo. Unde e Esme sa ne mai dea ceva combinatii mortale?
Laura, daca e musai si e cu pofte, sa ne zici! Ca facem pachet care cum putem si iti trimitem! Pupa burtica frumoasa si zi-i la bebita ca indata indata va vedeti si... va bucurati!
Mina, ma tem ca voi face si eu reteta... sa nu ma uiti de sosul ala misto, plizzz, cand scapi de faxuit, normal! Oricum tin post acum, dar indata e Pastele, o luna mai e!
Ana... pai sa vezi ce vijelie a fost si i-am zis lui mami ca satul ei e vedeata, ca pe toate canalele se zicea ca e infundat traseul fix la ea pe carare, macar celebritate daca tot e in anonimat fiica-sa!
Monica, sa imi spui reteta, te rog, ca ziua lui Marin tot in post pica, pe 18 aprilie, si saptamana mare!
Adriana, adaptarea la cresa va fi grea pentru voi mai mult, vei vedea, eu sunt vaccinata cu George, am bocit mult in toamna, toata ziua umblam zombi ca il lasam plangand la camin. Insa in 2 saptamani s-a adaptat. Plus ca dupa ce dispaream trecea si plansul, ca ii prinde in activitati!
Georgi, pai sunteti norocoase daca aveti vecina la cresa, super! Tu cum mai stai cu legile?
Michi... trimite "copilul" adolescent la mine, saptamana asta numai de adolescenti rebeli am avut parte! Nu stiam cum sa impac pe bietii parinti, sa le spun sa se adapteze ei la ghidusiile lor! E greu si ma gandesc cu groaza ca si la noi va veni perioada aceea peste vreo... 12-13 ani?! Pare mult, dar trece timpul astaaaa!
Carmen, ce mai faci? Va pup si va doresc tot binele din lume!
Hai ca ma retrag, ma cheama George de zor sa ne jucam cu cuburi, trenuri... el stie ce e acolo, ca tocmai ce am facut curat si e... de-zas-tru!
Noapte faina, Elena

POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstef spune:

Hellene,as trimite-o,dar esti undeva prea departe de noi!Tu ce esti?
Psiholog? Vai de tine! Cred ca mai des tratezi parintii de adolescenti!
Monica,la multi ani pentru mama ta!Sa fie sanatoasa!Sa ne spui reteta de tort de post.Si eu am cumparat pentru prietena si colega mea un tort de post,de ziua ei (pe 22)dar sunt sigura ca se pot face si mai reusite,acasa.
Mina,e super reteta,face si mama cartofi de astia si nu ne mai putem opri din mancat!
Va pup,noapte buna!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/michistfn/album?.dir=c33a&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput