Minunatele scorpiutze (31)
Raspunsuri - Pagina 16
monica-elizabet spune:
fetelor,eu simt cum innebunesc... azi ruxi a mea se tinea de o ureche,am fost la budimex cu ea...cocluzia...otitasper sa nu o apuce febra...am fost mai mult asa intr-o doara ca am zis ca a avut alex acum ceva timp si nu cumva o avea si ea...si uite ca avea
monica
dolcebaby spune:
Monica imi pare tare rau pentru fetita ta sper sa se faca bine cit mai repede
Cred ca luam bataie de la Nina ca am depasit cele 10 pagini
Eu am fugit sa nu ma prinda pe aici
Dolce
nastasie spune:
monica, sanatate multa.imi pare rau ca are si ruxi.
mai fetelor, dar ce discutii despre pantofi.greu ma urc pe toace.doar la vreo petrecere unde sunt obligata.si ajung acasa cu niste picioare umflate.dar de obicei ma descalt in masina ca sa pot conduce(asta daca sotul bea) si e asa de bine sa conduci desculta
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
HelleneC spune:
Mai, chiar asa... maine Nina cand vede...11 pagini vrednice suntem!
Gaby, eu am probleme cu picioarele, si de la sarcina am ramas cu ele si mai late de cum le aveam, desi am purtat pantofi comozi, chiar am avut adusi din Belgia si din Germania, pe alt calapod (mie mi se pare diferit calapodul din vest, asta e parerea mea, am simtit-o pe picioarele mele)! Aici, la noi, in Suceava mai ales, nu imi gasesc ceva fain veci, plus ca eu tocuri tocuri nu am purtat decat prin liceu, si atunci micute si comode... doar de fantezie! Asta e norocul meu, cu el defilez. Ce ai tu acolo.. imi face rau cu ochiul, dar nu m-as baga la probat ca numai m-as enerva ca nu pot purta. Si zici ca asta rotund gata de sezonul viitor???? Mie exact de astia mi-a adus prietena din Germania - la cererea mea, uite www.shoe4you.de/" target="_blank">aici exact. Nu m-am uitat musai la pret, ci la model si la faptul ca sunt mai... altfel! Plus ca am vazut si la tine vreo 2 modele care... mi-ar prinde bine! Eu cred ca ar trebui sa invat sa merg pe tocuri acum, la 32 de ani, doar sa mi se dezumfle picioarele (daca ma vedeti, sunt ca o pensionara).
Adriana, toti pantofii ii vezi daca mergi direct pe linkul lui Gaby de poze (trebuie sa te intorci in albumele ei din linkul dat initial), are 3 albume, 2 sunt numai cu pantofi!
Monica, sanatate iubitei, tare rau imi pare ca te chinui acum si cu ea, mai ales ca e si mai micuta decat Alex! Sa se faca repede bine (noi am scapat cu otocalm, novocalmin si augmentin), dar clar nu mai vrem otita, e prea dureroasa.
Laura, pai te credem draga noastra sa ai toane... si daca e sa te gandesti: acum e perioada in care sa profiti de toate poftele. Eu am zis clar: la a doua sarcina am invatat din prima ce pot cere si ce nu! Cred ca de aia nu mai vrea sotul al doilea bebe!
Hai va pup, mi-am adormit cupilul atomic, pot sa ma linistesc putin!
Noapte buna... somn usor!
Elena
Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele
GabyHila spune:
Dolce...apropo de berea aia. M-am chinuit sa o beau vreo juma de seara. Iti tin pumnii la nastere. Asteptam sa vedem bebelina. E prima mea nastere de cand sunt pe DC asa ca trebe sa dau de beut
Oricum lumea zice ca berea produce lapte.. asa ca dar usurel sa nu "disturbam" bebelina. Ce tare a doua dorinta. Sa iti vezi pasa O sa ai din nou o relatie speciala cu ea. Cum e cu abstinenta mai? Asteptati cu drag ??
Monica... sa se faca bine fetita. Ai grija de ea si iubeste-o. Stii, cand eram pice dar si acuma, daca ma durea ceva mama imi zicea "hai sa pun eu mana si iti trece". Si tinea mana acolo si imi trecea. Sau pupa si imi lua ea durerea. Vezi ca functioneaza. Asa sunt si eu baiatu meu ( a se citi viitoru sot, nu copil).. daca el pupa mie imi trece.
Nastasie sa nu te urci pe tocuri daca nu iti plac. Sunt pantofi cu toc dar si comozi, daca sunt lucrati bine. Talpile ortopedice de ex. Arata super pe toate felurile de picioruse, mai ales pe astea mai unflate sau cu monturi.
Hellene, in viata trebuie sa ai doua lucruri de calitate: salteaua si pantofii. Sa nu ziceti acuma ca ma dau rotunda (departe de mine gandul asta). Daca nu esti in pantofi, esti in saltea si invers. Eu sunt de parere ca nu trebe deloc sa cumperi dupa moda, ci dupa ce ti se potriveste la picior. Exista pantofi cu toc,frumosi si eleganti lucrati pt picior lat. Ca la haine: marimea C, E, EE, EEE.
Ce e bine la botul rotund e ca lasa spatiu pt picioarele late si stau bine. Ma uit maine pe zi, si va dau linkuri cu ce am vandut pt picioare cu tendinte de umflare si mai late.
Va pup pe toate cu mare drag. Si ca sa clatiti ochii am mai pus un album, cu ce am comandat acuma de curand. Turbe:)
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
GabyHila spune:
Hellene, ca am uitat sa iti raspund. Pantofii aia din link nu arata rau atata vreme cat sunt din piele. Nu te lasa la nimic mai jos.
Noapte buna dragele mele. Pupic
dolcebaby spune:
Na ca iar am venit..
Gabi ma intrebi cum este cu abstinenta??? S-a vindecat si locul...si de asteptat... numai la asta nu te poti gindi cind cari dupa tine ditai burta. A, cu "pasa" a mea imi doresc mult sa ma pot cosmetiza singura ca inainte pt ca pretentioasa cum sunt nu imi mai place cosmeticiana,,, face treaba de mintuiala, probabil se bazeaza pe faptul ca eu nu mai bat pina acolo... dar am oglinzi
Si spune-mi si mie platfusul se poate repara la BB ????
Dolce
GabyHila spune:
http://www.reclamamascataatentie/a_103_1434_Mersul_descult_nu_corecteaza_platfusul.html pt dolce baby.
Imi pare rau chiar nu stiam ca platfusul e transmisibil genetic.