Minunatele scorpiutze (31)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

neatza fetelor, azi nu merg la patriarhie(canta un alt cor)poate-i duc pe piticei la o biserica din cartier si apoi in parc
si duminica placuta

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

neatza fetele

o duminica placuta

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

fetelor la noi e o zi criminala.dimineata era de tricou.acum e putintel mai racoare.dar cred ca sunt vreo 20 grade.fug afara in parc.o duminica minunata.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Dolcebaby si eu sunt terminata fara mama. Cred ca de fapt asta a fost principalul motiv de nu am plecat eu niciodata din tara definitiv. Si pt care acuma imi fac etaj deasupra ei.

Monica Elizabet iti multumesc mult de complimente. Sunt fericita!

Va pup. Si dormiti cat mai e weekend. Maine iara luni.
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Hello dragelor!
Noi ne-am intors mai inainte de la Botosani, de la familia sotului, sunt franta... Gaby, ti-as urma sfatul, dar nu ma lasa dl. Goe, are chef de joaca, a dormit pe masina.
Fetelor, ati vazut ce colectie de papuci faini are Gaby (am rasfoit tot albumul ei de poze)???? I-ar l-am innebunit pe sotul... ca eu sunt topita dupa asa ceva, doar ca nu pot incalta! Macar mi-am clatit privirea.
Eu mi-am luat ceva comod de parc saptamana asta de la noi, si mai am ceva cumparat din Germania de prietena mea... asa ca pe primavara sunt asigurata!
Va pup, sa aveti o saptamana usoara si insorita!
Elena

Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele

Mergi la inceput

vreau eu sa stiu de ce nu le poti tu incalta? Pantofii se cumpara si pt tanti cu picioare late, mari, subtiri sau cu nevoi speciale ( f late, cu fixatii pe culori, etc).

Chiar vroiam sa va intreb: ce ati purtat pe timpul sarcinii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

eu una bucata copil mort de oboseala dar trebuie sa-l tin pana la 10 ca sa nu-si strice programul de somn.maine mergem sa mai vedem o cresa.sper sa imi placa ca e cea mai apropiata de mine.
gaby, eu am purtat adidasi si ghete foarte joase, si papuci d-aia cu o bara intre degete.cu astea mi-am facut veacul.si oricum nu puteam purta tocuri pentru ca la condus nu-mi place.si avand in vedere ca am condus pana in ultima zi de sarcina...

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Eu am purtat si port pantofi sport fara sireturi, fermoare...etc... sa ma pot incalta din pozitia "in picioare" cind nu este sotul saracu' acasa... Ce mila imi este de el, de aproape 9 luni nu mai are loc de noi... pe noi ne doare, pe noi ne trece... stiti voi cum este starea asta de gravida...da mai am putin si scap, 3 sapt n-oi mai muri, nu ?

Acu' sa citez o mare doamna ( stie ea cine ) "nu mai pot de dragul lui (sotul) cu toate ca imi vine sa-i sparg capatina citeodata"

Nu mai stiu daca am retinut cuvint cu cuvint dar rezultatul este acelasi... Te pup Doamno !!!!!

Dolce

Mergi la inceput

Dolce aia am retinut-o si eu , cu spartu capatanii bineinteles.
Tipele gravidute care au venit la magazin au zis ca nu isi cumpara altceva decat pantofi lati, fara tocuri. Oricum, sunteti o noutate pentru mine, 80% din fete poarta tocuri indiferent de stare si vreme.

Apropo, stiati ca tocurile foarte inalte schimba conformatia soldurilor si fac foarte grea nasterea? Ca monturile nu s-ar face daca ne-am cumpara pantofi care nu ne strang si care speram sa se lase si daca nu am incerca sa intram in conduri cand de fapt avem un piciorus de "delfin"?

Nu se mai poarta decat anul asta botul rotund. Sezonul asta si am scapat. Pentru cine avea picioare mari (39,40,41,42) era un avantaj ca scurta din lungime.
Pentru mine cel putin se poarta in ce ma simt bine. Si asta incerc sa spun clientelor mele.

Aaaaaa..... ca uitam. Un producator din Spania de incaltaminte de copii mi-a spus asa: incaltamintea de copii costa cel putin la fel cat cea pt oamenii mari- nu va mirati de preturi pentru ca cerintele de calitate sunt mult mai mari. Verificati va rog sa aiba ridicaturile acelea in interior la talpa ca sa nu faca platfus bebe`ul. Incaltamintea trebuie sa fie de calitate la copilasi.

Va pupicesc si va mai scriu daca nu v-am plictisit pana acuma,

Gaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Gabito unde a vazut Elena papuci ???? ca eu nu am gasit nici un papuc... am gasit iar poza aia unde stai tu mindra cu paharul ala mare de bere in fata....si nu mai pot de pofta dar cum spuneam putin mai devreme nu mai am decit 3 saptamini si asta este prima mea dorinta...sa beau o bere pe nerasuflate... si a doua dorinta sa imi vad pasarica glumesc

Sa trecem la lucruri mai serioase
Gabi vad ca te pricepe la pantofi, stii cumva daca BB se naste cu platfus se mai poate repara ??? intreb pt ca sotul are un pic de platfus si imi este frica sa nu il mosteneasca fi-sa

Dolce

Mergi la inceput