Ikea - sa astept?

Ikea - sa astept? | Autor: CristinaT

Link direct la acest mesaj

Ikea intra in Balcani pe la Baneasa
http://www.capital.ro/index.php?a=23264&shift=1

Anul asta, prin vara as vrea sa cumpar mobila. In primul rand pentru Oana care va merge la scoala, apoi sa schimbam canapelele... etc bani sa fie.

Prin ce se deosebesc produsele Ikea de celelalte?? Merita sa astept?
Este vorba doar de suprafata magazinului sau e vorba de produse???? Este cineva care si-a cumparata mobila de la ei?

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Eu am avut patutul Biancai de la IKEa, dar stiu persoane pe-aici care si-au luat multe de acolo. Mobila nu e de calitate prea buna, dar gasesti diverse.......
Ca sa-ti faci o idee, desi poate nu intelegi ce scrie, uita-te pe

www.ikea.de

Eu, daca as fi in Ro si ar trebui sa-i fac camera Biancai as apela la Neoset sau la o firmulita mai mica, dispusa sa.mi faca mobila modulara si pe spatiul pe care i-l am. Nu stiu daca mi-as lua de la IKEA, decat daca as vrea sa o schimb la 2-3 ani.......
Daca nu te grabesti insa, mai asteapta pina intra pe piata si vezis i oferta lor....poate e pe gustul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

de ce sa o schimbi peste 2-3 ani?? Nu e rezistenta mobila lor???

am gasit mobila de tineret

http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?storeId=5&langId=-3&catalogId=10103&cattype=top&identifier=00010_irwtree003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Nici eu nu te sfatuiesc sa cumperi de acolo, sunt mai ieftine dar de slaba calitate.Eu n-am cumparat niciodata mobila de la ei, am preferat din alta parte.
Din ce am citit in ziar, am inteles ca abia peste un an va fi deschis in Romania sau poate n-am inteles bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Intra pe linkul asta:http://www.ikea.com/
si alege United Kingdom, ca-i in engleza si poate intelegi mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Ikea vine in Romania? Super! Noi nu am cumapart mobila de la ei dar accesorii da, ce am putut lua in masina prin calatoriile noastre in Europa. Mie mi-a placut la Ikea si decat Mobexpertul care mie mi se pare scump si care nu are o oferta prea variata, prefer un astfel de magazin pentru decoratiuni interioare si accesorii. Parerea mea!

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

am gasit un pat frumos pentru Oana

http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15567&catalogId=10103&storeId=5&productId=16268&langId=-3&parentCats=15567*16180*16184

din calcullele mele imi da 6,5 mil, acceptabil

asta 6 milioane
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15567&catalogId=10103&storeId=5&productId=53009&langId=-3&parentCats=15567*16180*16184

dar parca nu-i mobila,
sunt numai bucati trebuie sa umbli nu gluma sa le combini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

decat la Ikea, mai bine apeleaza la o firma serioasa care face mobila la comanda. Nu ai decat sa le spui cam ce vrei si ei iti fac un proiect. Alegi culoarea, mai modifici la proiect dupa gustul tau.

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Noi aici in Islanda, aproape toata mobila din casa o avem de la Ikea si sunt multumita de ea.
Mi se pare ca mereu vin cu ceva nou, iar faptul ca te duci la Ikea si poti cumpara de acolo de la A la Z in materie de casa, mi se pare excelent. Gasesti la ei si ce nu-ti trece prin minte. Singura chestie aiurea este ca mobila vine bucata cu bucata si trebuie asamblata acasa de voi. O sa aveti scheme si absolut tot ce va trebuie, surubele, piulite, surubelnita, cuter, etc, trebuie doar rabdare .
Eu iti recomand Ikea.

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Cristinaaaaa, ce veste buna mi-ai dat!!!! Nu credeam ca mai apar astia la noi....Pareau ca s-au intzepenit la Budapesta. Eu chiar imi ziceam c-o sa intram noi in Europa cind o veni Ikea pe aici...iaca avusei dreptate (sau nu?)
Acuma, eu nu ma pot exprima dpdv calitativ asupra mobilei lor, ca n-am avut prilejul s-o cunosc face to face, da' de aratat arata super!!!! Au haz.
(Si au si niste reclame extraordinare )

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

De ce nu incerci si in reteaua Ambient? Gasesti si mobila pentru copii, noi de acolo i-am luat lui Eric mobilier complet (dulap, pat, etajera mica, etajera mare cu sertare si birou) la 14,5 mil, mi s-a parut foarte convenabil si arata chiar foarte bine, cu colturile rotunjite, iar transportul si montajul au fost gratuite.
De fapt, ceea ce am luat noi se cheama "camera de tineret", adica ptr. copii prescolari/scolari, noi patul nici nu l-am montat inca, iar biroul e ptr computer, dar deocamdata il folosesc pe post de dulapior si masuta.

Candy si Eric

PS: Nu stiu daca este Ambient in Bucuresti!

Mergi la inceput