Mamici de sept-oct 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineatza fetelor...cam liniste astazi..se simte ca e weekend.
Eu tocmai am mancat o farfurie imensa de cartofi prajiti cu oua si castraveti murati....de ieri imi era pofta insa lenea era si mai mare...
Acum sper sa nu imi fie rau...oricum momentan ma simt ca un pui de balena..

Try intr'adevar ai avut dreptate cu vasele de sange...azi mi-am admirat iar pe burtica si au disparut...
In rest am inceput sa ma simt mai bine..in ultimele 2 zile da nu ma laud ca m-am obisnuit..atunci cand ma astept mai putin atunci ma loveste raul.
Joi o sa merg sa imi vad bb'ul la eco...abia astept mai ales ca nu ne-am mai vazut de 1 luna

Va doresc un weekend placut si aveti grija de burticile voastre.
Pupici la toate fetele.

cununia civila
My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Neata fetelor!

Celor noi (ca si mine), bine ati venit! Si pentru ca ultimele mesaje contineau destul de mult cuvantul "greata", vreau sa va anunt un lucru minunat: nu mai vomit de vreo saptamana!!!! Si va spun ca eram insuportabila: sotul meu trebuia sa aiba grija sa nu deschida frigiderul daca eram prin preajma, daca mergeam in Cora faceam 2 drumuri la toaleta, lasam carucuiorul pe unde apucam (dca stiti, Cora are toaleta, dar pe aleea galeriilor comerciale, netrebnicii!!!). In plus mi-am cumparat o baterie de sapunuri nemirositoare, no-name, ca nu suportam mirosul lor. Cu Lenor nu mai spal de la inceputul sarcinii si nici parfumuri nu mai suport (primisem unul chiar de Craciun...). Deci inceputul a fost dezastru. Acum ma simt foarte bine, putin cam grasa, dar asta este.

Si cum astazi sper ca este prima zi de primavara adevarata, fra riscul ca iarna sa semai intoarca, m-am gandit sa va intreb daca stiti de noile tendinte primavara-vara Cred ca zilele acestea va trebui sa fac o investitie serioasa in garderoba, deja merg cu pantalonii incheiati pe jumatate, asa ca ar fi cazul sa ma innoiesc. De aici intrebarea mea: unde sunt casele noastre de moda?De unde cumpar in Bucuresti haine pentru gravidutze? Sa, si mai bine, stiti vreo croitoreasa buna? Ma voi muta saptamana viitoare in zona Titan - Salajan, asa ca, daca cunoasteti vreo croitoreasa buna in zona, sau, ma rog, prin centru, as fi bucuroasa sa trec pe la ea. u de alta, dar tot vad sunt salopetele alea de blugi care mie sincera sa fiu nu imi plac cine stie ce. Imi plac hainele colorate, macar culorile sa ma faca sa nu ma mai simt balenutza.
Si ma bucur ca am sapat si de primele 3 luni, pot sa ma vopsesc!!!! De fapt ma fac suvitze, ca sa nu ating prea mult pielea capului.

Asa ma lungesc eu la vorba... Abia astept vesti de la voi. Weekend placut, multa plimbare in parc si zambiti, fetelor! Sigur bb-ii stiu ca suntem fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata burtici!

Mexxa chiar vroiam sa-ti raspund si eu in leg. cu vergeturile, dar vad ca Try a fost mai rapida.
Eu am facut vergeturi la sarcina cu Alesio pe burtica, insa abia in sapt 35-36 au aparut, pana atunci nici una n-am avut....asa ca e imposibil sa apara asa repede....sa creasca burtica intai, apoi apar si ele....
Sa-ti fie de bine cartofii!

Katia distractie placuta azi la film!

Ma duc sa ma intind si eu putin ca sunt extrem de obosita....revin...

Pupici!

Ioana(14+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Pufymic merci..esti o dulce

Fetelor eu maine intru in saptamana 12..si abia joi merg la spital...deci oare mai continui sa iau utrogestan?Medicul mi-a zis sa iau toata luna...si luna se incheie maine...deci ce sa fac?

poze
My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Mexxa, eu am facut 12 sapt de miercuri, dar iau in continuare utrogestan pana sapt asta care vine cand voi merge la control. Oricum varsta sarcinii nu poate fi calculata fix asa ca o saptamana nu mai conteaza.

12+

Mergi la inceput

Putzuruca merci mult..atunci o sa iau si eu toata saptamana

poze
My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mexxa si eu zic sa iei pana mergi la control....iar tot din experienta mea cu sarcina anterioara vreau sa-ti spun ca am luat Utrogestan toata sarcina cu Alesio(aveam contractii si dureri mari de tot) si uite ca totul a fost ok....asa ca rau nu are ce sa-ti faca(e doar progesteron si ajuta la sustinerea sarcinii).

Pupici!

Ioana(14+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Fetelor sa vedeti cu ce m-am delectat eu azi. Sotul meu a lucrat asa ca am zis ce sa fac eu singurica azi sambata? Asa ca m-am luat si m-am dus la IKEA cred ca ati auzit magazinul acela mare de mobila. Am auzit ca vine si in RO. Super! Si m-am tot plimbat eu pe acolo si am admirat toate cele, i-am luat si o jucarie lui bebe de-aia de se agata, m-am invartit pe acolo de m-am ametit. Au niste ansamble foarte dragute pentru bebei mai mari, patuturi cu alte obiecte de mobilier, dar mie ce imi place sunt decoratiunile de interior. gasesti toate prostioarele de la baie, bucatarie la dormitor, sufragerie. Eu vreau sa-mi schimb apartamentul ca am numai 2 camere si imi trebuie cu trei sa-i fac lui bebe camera lui. Vreau sa ma duc sa vad si niste carucioare cat de curand. Sper ca n-am luat-o prea repede cu cumparaturile pentru bebe. V-am mai zis eu ca mai bantui si pe la H&M pe la hainute dar de-alea inca nu am cumparat.

Va pup si va doresc un week-end super!

Vauva 17+

http://community.webshots.com/user/Vauva101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Sunt o mamica de septoct2005 si mi-am permis sa va vizitez cu nostalgie.....
Va doresc o sarcina usoara si bb-i sanatosi, voiosi si papaciosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Buna fetelor ,
Au trecut cateva zile de cand nu am mai scris. Nu m-am simtit prea bine, ceva dureri de burta cu scurgeri maronii. Totusi, am continuat sa va citesc. Salutari noilor burtici aparute.
Anneoprea - multumesc pt raspunsul la intrebare, ma bucur ca si altcineva are aceeasi parere, mi-a dat siguranta ca totul va fi bine.
Roxana01 - am vazut ca ai aceeasi DNP cu mine si acelasi nume. Bun venit si sarcina usoara.
Ralukutza - ma bucur ca esti bine si ca ai optat pt schimbarea medicului. In legatura cu acidul folic nu trebuie luat in ultimul trimestru de sarcina, decat cel din preparatele farmaceutice recomandate in sarcina (Materna, Elevit). Un studiu recent a demonstrat ca acidul folic luat in ultimul trimestru poate provoca mamei cancer la san.
Cricor - nu cred ca mai este problema crema cu vit A daca nu o mai folosesti (poate dauna daca e folosita pe perioade lungi de timp).
Eloise - dicarbocalmul nu e recomandat in primul trimestru de sarcina, dar poti bea ceai de sunatoare, iar daca nu-l suporti exista la plafar capsule de sunatoare care au efect bun in bolile de stomac. Sunt recomandate in sarcina.
Pt fetele care se intreaba daca greata poate fi de la Utrogestan - raspunsul este da, intra in reactiile adverse ale medicamentului, de asemenea si vertijul (ameteala). Nu scrie in prospectul romanesc, dar in cel frantuzesc sigur - lucrez in domeniu.
la toata lumea!
Roxana 12 + Diana 4 ani

Mergi la inceput