Caut DISPERATA un doctor ortoped! Help!
Raspunsuri - Pagina 2

akella spune:
Chirurg ortoped pediatru foarte bun este dr. Pesamosca de la Budimex. Insa pentru tine, cel mai bine e sa mergi la Foisor - acolo sunt cei mai buni medici ortopezi...

livia spune:
eu am fost operata(la picior) la Foisor de dr.Mihailide...Este un medic excelent iar "cadoul" nici nu a vrut sa auda...dar eu tot i-am lasat pe birou un plic si am plecat repede-repede ca se si ridicase sa mi-l dea inapoi...Puteam sa nu-i dau nimic dar daca mai am nevoie???
pup!

greieras spune:
Mihailide de la Foisor, e super dragut si nici nu cere. De la noi tot neamul si prietenii s-au dus la el. Am si eu un ortoped intre prieteni (prieten cu Mihailide) dar nu mai stiu unde profeseaza. O sa ma interesez. Intre timp mergi la Mihailide.
Gloria si Eva (22 dec. 2004)
poze

miginuk spune:
quote:
Originally posted by livia
eu am fost operata(la picior) la Foisor de dr.Mihailide...Este un medic excelent iar "cadoul" nici nu a vrut sa auda...dar eu tot i-am lasat pe birou un plic si am plecat repede-repede ca se si ridicase sa mi-l dea inapoi...Puteam sa nu-i dau nimic dar daca mai am nevoie???
pup!
livia
Pentru Livia si Greieras
Multumesc mult mult mult de tot pentru informatiile legate de Dr. Mihailide!!! Va pup de mii mii de ori pe amandoua!!!
Nici nu puteti sa va inchipuiti cat de mult m-ai linistit!
Mi-ati facut seara frumoasa!

Livia, eu cred ca la fel am sa fac; am sa-i dau plicul si am sa fug; sau poate sa-i duc niste peste proaspat - scrumbie?! sa fiu in pas cu timpurile - sau icre mari (ca tot e sezonul asta cu dezlegarile la peste). Ce ziceti?
Saptamana viitoare - joi - ma duc la dansul la 'Check'. O sa va spun dupa ce ma voi intoarce acasa cum a fost.
Va pupicesc. G.

livia spune:
alte amanunte:la anestezist nu am dat nimic fiindca nu l-am cunoscut decat cand eram pe masa("la taiere")si mi-a spus sa ma intorc ca sa-mi faca injectia...asa ca,nu am cotizat la el deloc fiindca nu l-am mai intalnit cat am stat in spital.Dr.-ului iam dat DOAR un milion cand sa plec din spital iar seara m-a sunat acasa sa-mi multumeasca si daca mai am nevoie sa vin oricand!!!
Cam asta e!

eMonica spune:
buna miginuk!
eu ti-l recomand pe dl. dr. Barbu Ion de la spitalul Floreasca. este un dr.excelent, genial,ffff bun si un om extraordinar, deosebit. mergi la el cu incredere.este f deschis,spune lucrurilor pe nume, abordabil si nu este fitzos.momentan nu este in tara.il gaesesti dupa Paste.
te pup si succes!
e foarte bine ca te ocupi din timp de pr asta a ta. sa nu mai amani.

miginuk spune:
quote:
Originally posted by eMonica
buna miginuk!
eu ti-l recomand pe dl. dr. Barbu Ion de la spitalul Floreasca. este un dr.excelent, genial,ffff bun si un om extraordinar, deosebit. mergi la el cu incredere.este f deschis,spune lucrurilor pe nume, abordabil si nu este fitzos.momentan nu este in tara.il gaesesti dupa Paste.
te pup si succes!
e foarte bine ca te ocupi din timp de pr asta a ta. sa nu mai amani.
Buna Monica. Mersi mult pt mesaj si recomandare. Dar nu mai pot sa astept pana dupa Paste.
Crede-ma, simt ca trb sa fac operatia asta acum, cand am curaj mult in mine; mi-e teama ca dc. mai astept o sa ma apuce damblalele si frica; iti dai seama... spital (YAK!), dureri, gips, recuperari si iar dureri .... Acum sunt super de cu avant!
Asa ca joi dimineata ajung la Dr. Mihailide la control.
O sa revin fetelor cu impresii / concluzii dupa aceea, cand ma voi intoarce acasa.
Va pupicesc / Georgina

miginuk spune:
Salut!
Revin - pt ca asa este corect - sa va zic ca am fost sapt. trecuta la control la Foisor si Dr. Mihailide a fost un super-dragut!
Mi-a explicat foarte bine si detailat tot, in ce consta operatia.
Asa ca ... dupa Paste, la inceputul lui Mai, ma duc la taiere! (trb sa-mi desfaca complet osul calcaiului si sa-l "ciopleasca" pentru a-l face din nou rotund nice, right?
)
Dupa operatie o sa ma chinui vreo cateva luni cu gips & carje & baston... dar, ce sa fac????
Dup-aceia... ce piciorus frumos o sa am din nou.... o sa port numai sandalute si papucei cu "destele'" p-afara sa vada toata lumea - o sa fiu super de mandra de picoarele mele frumoase (sper ca nu voi deveni o obsedata de pantofi, cum era Carrie din Sex & The City)
Va pup. G.

anis spune:
Da-mi un Pm ! Unchiul meu e medic ortoped.
AniS si Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."