Caut DISPERATA un doctor ortoped! Help!

Hey girls!
Sunt si eu noua aici dar am citit multe din discutiiile d-aici si par super de interesante.
Va rog mult ajutati-ma si pe mine cu un sfat, un pont.
Stiti cumva vre-un DOCTOR ORTOPED, in Bucuresti, foarte bun??
Am nevoie de o operatie la picior si eu fiind din Tulcea, caut caut caut.... am aflat ceva ceva de Dr. Mihailide de la Foisor dar nu multe... Heeelp...
Ok, sa va zic: acum ceva ani am cazut de la etaj
si am ramas cu o sechela: calcaiul meu drept nu mai e normal, adica rotund; este patratos. Din cate stiu eu, am nevoie de o operatie de dechidere a calcaiului pt "modelarea" osului si re-asezarea tendoanelor.
Deocamdata nu ma deranjeaza mult.... dar mai tarziu???
Plus ca anul asta cred ca voi fi mireasa si vreau si eu sa pot purta sandale de la Albu!
V-as ramane recunoscatoare FOR THE REST OF MY LIFE
Va multumesc si va pupicesc.
Raspunsuri

NicoletaB spune:
cei de la foisor sunt super calificari, doar ca trebuie sa-i ungi bine pt a avea parte de cel mai bun tratament

miginuk spune:
quote:
Originally posted by Tudorr
DA dr mihailide de la foisor.... este considerat unul dintre cei mai buni....
Multumesc. Am si eu nr. dansului de mobil. Am vb la tel, am programare facuta pentru saptamana viitoare....
Eu vreau doar sa stiu mai multe despre cum lucreaza, este profesionist, ce fel de medic este, cu cat trebuie uns....???? Pot sa am incredere in el ca ma va opera bine ??
Va dati seama, toata viata mea am nevoie sa merg

Pupici

hristina spune:
Eu stiu ca exista ortoped super si la Floreasca, la urgente!
Da-mi PM daca vrei sa-ti aflu numele!
Il cunosc parintii mei!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

danis spune:
cei mai indicati pentru ortopedie sunt cei de la foisor
mama unei prietene de-a mea a avut "treaba" multa acolo, insa celor mai multi medici de acolo nici nu poti sa le dai buna ziua fara plic, si in cazul in care nu dai, iti spun de la obraz cat te costa

Briantis spune:
Subscriu ca Mihailide e un doctor foarte bun.De asemenea ca trebuie sa cotizezi bine in spitalul ala .Nu stiu daca si dansul practica chestia asta ,dar majoritatea celor de acolo o fac.
Mama lui Andreiutzu

Tudorr spune:
subscriu la ce a spus Dantis, dar nu numai la foisor.... stati pe aproape ...sa vedeti la elias ...unde am nascut io......mama...mama!!!!!!!!!

miginuk spune:
quote:
Originally posted by Briantis
Subscriu ca Mihailide e un doctor foarte bun.De asemenea ca trebuie sa cotizezi bine in spitalul ala .Nu stiu daca si dansul practica chestia asta ,dar majoritatea celor de acolo o fac.
Mama lui Andreiutzu
Daca este de cotizat macar sa-mi zica in fata cu cat sa sar la interval. Eu sunt cazuta din cer si nu prea am legaturi cu spitale / medici. Si mai ales ca trebuie sa vin la Bucuresti, unde chiar ca nu sunt la curent cu nimic.
Mai mult, mie mi-e o rusine de mooooor sa intreb de "si pt. dvs care este pretul, cu cat..." Si mi-e o rusine sa bag banii asa, pe seste, in buzunarele doctorilor sau asistentelor...
Of, sper ca nu fie preturi si cotizatii astronomice, ca eu nu sunt nici o ...'astronoama'.
Pupici / Georgiana

Tudorr spune:
Acu 2ani -5 mil(nu stiu a ta cit de grea e....sa zicem asa) plus anestezistul, plus asistente....plus portarul.....plus mincare (acolo execrabila)