Maternitatea Giulesti

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Roxana, n-am vrut, pe cuvant! Dar am gasit subiectul asta si m-am gandit ca trebuie sa se stie , mie mi-ar placea sa stiu daca as planui sa nasc acolo. Si sa aleg in cunostinta de cauza. Eu am ales sa plec de la Universitar din cauza unei infectii spitalicesti care se pare ca e musamalizata in continuare, cu toate ca in urma cu 2 ani nascusem acolo in conditii execlente. Nu te speria, discuta cu dr tau, gandeste-te...ideea este sa fii informata si in garda!
Pupici si sarcina usoara in continuare!

Ioana 34 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Mie una scandalul ala mi se pare taarreee tras de par!!

Fetelor care urmeaza sa nsteti la Giulesti, NU VA FIE FRICA! Eu zic ca se exagereza la greu!! Eu una am fost multumita de personalul medical, exceptie facand doua asistente ciufute. Dr. insa sunt de nota 20!

_Ella, Emma & Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

ralcat nu stiu zau daca ma mai intersectez pe acolo pt ca am deja doi! Adica doua.

mari78 sa-ti traiasca!!!

Si mie articolul mi se pare in dulcele stil clasic al presei romanesti (majoritatea), cu inexctitati (chiar, exista dr ORL-ist in Giulesti??), presupuneri si cu deductii dubioase. Au planificat-o ultima => nu se sterilizeaza sala!! Hai sa fim seriosi! Eu cred ca au planificat-o ultima pt ca nu era pacienta unui dr "mare". Si daca nu s-ar steriliza instrumentarul am iesi toate bolnave/pe duca de acolo, ai face septicemie dupa o operatie. Sa fim seriosi. Cand am fost acolo sa-mi ia analiza de cultura de col a trebuit sa astept putin pt ca valvele ardeau! Nici dr nu putea pune mana pe ele.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Va multumesc frumos pentru urari !

Mari si bebe Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

eu sunt din provincie si trebuie sa nasc peste 3 saptamani la Giulesti informatiile furnizate sunt foarte pretioase pentru mine.Multumim!In legatura cu scandalul sunt cam speriata de ce am citit, sper sa nu fie adevarat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Gravidele respective sunt plasate in alta aripa decat cea in care nasc gravidele normale, iar instrumentele nu se plimba de colo-colo.

Va faceti griji inutile.

Lacri

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BB spune:

Buna

Trebuie sa nasc si eu la maternitatea Giulesti si ma intereseaza subiectul.

Problema este ca am vazut care sunt cotizatiile pentru asistente, anestezist, moasa dar nu stiu cam cat ar trebui sa dau la doctor...
Imi puteti spune macar estimativ sa imi pot face o idee?
Voi naste normal dar cu peridurala.

Doctorita mea s-a purtat excelent cu mine pe toata perioada sarcinii si as vrea sa fie multumita.

Multumesc,
BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Eu i-am dat la dr. 6.000.000, la cezariana. Unele tipe dadeau si mai mult...pana pe la 8.000.000. Eu de atata am dispus si nu a fost nici o problema. Am inteles ca la nasterea naturala se da cam la jumatate...deci in jur de 3.000.000. Sa vedem ce zic fetele care au nascut normal.
La ce dr esti? Cat mai ai pana nasti?

quote:
Originally posted by BB

Buna

Trebuie sa nasc si eu la maternitatea Giulesti si ma intereseaza subiectul.

Problema este ca am vazut care sunt cotizatiile pentru asistente, anestezist, moasa dar nu stiu cam cat ar trebui sa dau la doctor...
Imi puteti spune macar estimativ sa imi pot face o idee?
Voi naste normal dar cu peridurala.

Doctorita mea s-a purtat excelent cu mine pe toata perioada sarcinii si as vrea sa fie multumita.

Multumesc,
BB

_Ella, Emma & Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BB spune:

Multumesc de informatii.

Sunt la dr. Bechir si mai am vreo saptamana.

Eram cam stresata pt ca nimeni nu imi putea spune cam care sunt "tarifele" care se mai practica.
Nu cred ca doctorita mea s-ar purta diferit in functie de cat ii voi da dar as vrea sa fie multumita pt ca s-a purtat super OK cu mine pe toata perioada sarcinii.

BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

150 euro nasterea normala, 30 august 2005

mamica de baietel de decembrie 2003 si de fetita de august 2005
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput