Maternitatea Giulesti

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Tot atat am dat si eu la cezariana, cu trusa lor. Atat mi-a cerut anestezista. Si-o fi inclus si spaga ai aici? Sau atata costa? Ma rog...cat mi-a cerut, atat i-am dat, nimic peste! Dr anestezist a fost tipa aia roscata, cu parul scurt, draguta, dar cam intepata! Nu mai stiu cum o cheama...Oricum, ea si cu dr. Dobre sunt cei mai buni anestezisti.

quote:
Originally posted by Luizax

eu am nasut natural cu epirdurala. 2.500.000 am dat la dr. anestezista, trusa o au ei.

Luizax - karkotash shef!

_Ella, Emma & Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

pisi_ella intr-adevar si eu am auzit asta de spre epidurala: 2500000 care cica ar fi pretul standard, plus inca ceva...

Roxana Claudia

http://community.webshots.com/user/Roxaniciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Una peste alta nu e chiar asa de rau la Giulesti. Macar stii ca tu si bb sunteti pe maini bune.

Nastere usoara!

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

astea 2.5 mil includ si trusa si banii pt. anestezist si e simultumit. Trusa e vreun mil- 1 si ceva, anestezicul mai costa si ala.... dar oricum raman destui bani si la anestezist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Eu am nascut tot la Giulesti, cu dr. Puia. Cunosteam bine spitalul, am bautut pe la usi 3 ani la sterilitate. Daca as mai naste de 10 ori, tot la Giulesti m-as duce. Arata asa cum arata spitalul, dar nu ma duc acolo in vacanta, ma duc sa nasc si stiu ca eu si copilul meu suntem in siguranta!
NAstere ushoara!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Buna,

Iata c am nascut si eu : saptamana trecuta la Giulesti, prin cezariana. Ce pot sa va spun...eu le dau nota 10cu minus, ca sa fiu exigenta cadrelor medicale, atat de la mamici, cat si de la bebei si mai ales de la bebei. E adevarat ca am cotizat de fiecare data (50 000 la asistentele de la bebei si cae 50 000 sau 30-40 000 la asistentele de la mamici, in functie de ce faceau), dar cred ca nu era necesar sa dau tot timpul, pentru ca am vazut ca te tineau minte. Foarte important pentru cele ce vor naste prin cezariana, dati mai mult la asitenta si infirmiera de la reanimare. Eu am fost norocoasa, am nascut duminica si am fost singura pacienta de la reanimare pana pe la ora 9 seara, cand a mai venit o colega...s-au ocupat foarte bine de mine,mi-au facut calmante, toaleta foarte des, ce mai, nu pot sa le reprosez nimic. Si eu sunt pro camasa de la ei, mai ales in primele 2 zile.

Eu am stat de duminca pana miercuri la pranz in spital, de fapt pana pe la ora 15.00, ca am avut fetita la lampa, a facut icter .Am stat la etajul 1, intr-un salon cu 7 paturi, si nu regret, pentru ca am avut niste colege nemaipomenite, chiar am invatat ulele de la altele diverse lucruri legate de bebei. Mancarea nu e asa nasoala, eu am mancat supa de a doua zi si mi s-a parut chiar buna (dupa 2 zile de apa si ceai va dati seama ), dar am vazut si mancarea pentru mamicile care erau de mai multe zile in spital (aveau copii prematuri)si pare abuna, mirosea bine , iar ele nu se plangeau niciodata. Eu nu prea am tinut regimul din spital pentru ca am avut, scuze, scaun, de a doua zi dimineata dupa operatie si mi-au zis ca pot manca orice si mi-a adus sotul mancare de acasa. Ica un lucru pe care mi l-am adus de acasa : perna (ale lor erau mici si deformate).

Eu iar pot sa zic ca am avut noroc , am avut bebele la salonul de langa mine, etajul 2 era in renovare, deci nu am fost nevoita sa urc scarile.
In rest, preturile sunt cele care deja au fost scrise, oricum prin sala de operatie nu stiu ce a dat sotul meu, ca nu vrea sa-mi mai spuna, spune ca gata, a trecut.

Ca o concluzie : si nasterile urmatoare, daca vor mai fi, vor fi tot la Giulesti !

Va pup si nasteri usoare !

Mari si bebe Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

He, he, Lavi aku vad ca am fost in Giulesti cam in acelasi timp. Al meu a vrut afara pe 27 octombrie, asa ca ne-am intersectat pe holuri pe acolo :).
Ce zici, ne intersectam si la urmatorul ?

Raluca, leoaica cu pui nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Fetelor, cititi si aici:

http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=72646

Ioana 34 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebita06 spune:

Da, am citit.
Si crezi ca este o situatie unica? Fiecare spital are problemele lui.
Sunt femei care nici macar nu stiu ca au SIDA sau alte boli transmisibile, pentru ca nu intra in analizele standard de sange pentru sarcina. Macar aici se stie si, poate... sunt mai atenti sau au alte masuri standard.
Ce te faci intr-un alt spital unde vine o mamica la urgenta, o mamica ce nu prea a calcat pe la analizele din sarcina?
Poti tu garanta ca este OK, crezi ca sta cineva sa ii faca teste?
Eu zic sa nu ne panicam si sa ne gandim ca totusi mergem la un spital sa nastem si ei cunosc, teoretic, toate riscurile care ar trebui sa apara.
Daca am sta sa ne schimbam spitalul la fiecare articolas de scandal pe care il fac unii sau altii, unde am ajunge? De acord, este grav si.... doamne fereste! Dar asta e tara in care traim, indiferent unde ne-am duce. Acelasi Minister patroneaza toate spitalele.
Stiti faimosul Institut de Hematologie unde se fac analizele pentru titrul de anticorpi? Cand iti ia sange nu iti arata acul sa vezi daca e de unica folosinta, chiar se oftica daca le ceri sa ti-l arate si dupa aceea iti rupe dintr-un pachet de vata ordinar si iti indeasa pe intepatura. Bineinteles ca vata nu o sa stea singura si in curand o sa iti cada. Eu ma duc cu propriile pansamente, dar nu te poti pazi la infinit. Asta e tara in care traim si pana nu vom scapa de anumite generatii, chair daca sunt parintii nostri, nu se va schimba mare lucru.
V-am inveselit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

mari78 sa-ti traiasca bebelusul, sa creasca mare si frumos! Felicitari! Multumesc pentru incurajari si pentru sfaturi.

Inaioana ai bagat spaima in mine . Eu sunt obsedata de chestii de genul asta (ca daca s-o intampla, daca s-o nimeri, etc) asa ca m-ai pus pe ganduri.

Roxana Claudia

http://community.webshots.com/user/Roxaniciu

Mergi la inceput