Maternitatea Giulesti
Raspunsuri - Pagina 25
pisi_ella spune:
Emma mea e nascuta marti, 13 (mai)!! He he! Copii norocosi!
Cred ca sunt singura care a fost multumita de asistentele de la copii. Pe mine m-au ajutat, mi-au aratat, mi-au raspuns la intrebari.
quote:
Originally posted by anya
Si eu tot in Giulesti. Amandoi copiii mei sunt nascuti martea (in ani diferiti ), ca atunci e de serviciu dr. La amandoi a fost cu provocare si cu peridurala. Mi se pare cel mai comod asa. E zi, toata lumea e la servici in caz ca doamne-feri se intampla ceva, doctorul e in timpul serviciului (poate are si el copii acasa - frumos e sa-l chemi noaptea?).
Clisma nu se face in mod uzual - poate doar daca cere in mod special medicul tau. Plosca exista la sala de nasteri si se foloseste - daca e cazul. Asitentele de la sala de nasteri sun ff ok, chiar fara sa primeasca ceva (eu am un principiu: cotizez doar dupa, daca merita).
La copii, desi neonatologii sunt ok (mai putin dr.Constantinescu), asistentele nu prea te invata nimic. Cel mai bine e sa rogi o bunica sau o prietena cu experienta sa-ti arate acasa.
Anya
_Ella, Emma & Matei
Emma-Andreea, minunea mea....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11054
Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237
Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.
lulu26 spune:
bombolici , dr. Pelin accepta peridurala. Mie dansa mi-a spus de peridurala, desi in acelasi timp mi-a zis ca daca vede ca e totul ok si rezist cu brio...ea va incerca sa nu intervina f mult in procesul nasterii..in sensul de taieturi sau anestezie.
karligutza spune:
Fetelor, a incercat cineva sa vina cu trusa pentru anestezia peridurala cumparata din afara spitalului? Eu una cunosc pe cineva la firma care distribuie aceste truse catre spitale si va dati seama ca o pot cumpara la ora actuala cu mult sub pretul practicat in spital (mai exact cu vreo 50 RON si nu cu 250... ).
Ideea e, daca o voi cumpara, mi-o poate refuza usor? sau e ok si daca e cumparata de mine, important sa fie sigilata. Eventual sa ii intreb ce tip de trusa folosesc ei exact...
ma poate ajuta cineva cu un astfel de raspuns?
karligutza, sapt.31 si printesa din burtica
karligutza spune:
Se pare ca nu mai scrie nimeni pe aici de aproape o luna de zile...
Ce se intampla?
Unde au plecat mamicile care au nascut la GIULESTI?
Mai vrem informatii... se poate? va rugam frumos, haideti sa mai despicam firu'n patru!
pupici!
lavi02 spune:
quote:
Originally posted by karligutza
Fetelor, a incercat cineva sa vina cu trusa pentru anestezia peridurala cumparata din afara spitalului? Eu una cunosc pe cineva la firma care distribuie aceste truse catre spitale si va dati seama ca o pot cumpara la ora actuala cu mult sub pretul practicat in spital (mai exact cu vreo 50 RON si nu cu 250... ).
Ideea e, daca o voi cumpara, mi-o poate refuza usor? sau e ok si daca e cumparata de mine, important sa fie sigilata. Eventual sa ii intreb ce tip de trusa folosesc ei exact...
ma poate ajuta cineva cu un astfel de raspuns?
Dar va trebui sa-i dai ceva si anestezistului (mai ales ca anestezia epidurala la nasterea normala nu e acoperita de casa de asigurari de sanatate, asa ca daca nu-i dai nimic nu-l obliga nimeni sa ti-o faca). Asa, in 250 RON intra tot.
karligutza spune:
multumesc de raspuns lavi... bineinteles ca imi programez pliculet si pentru manopera anestezistului, insa chiar si adunate, trusa+manopera nu da 250 ron... ca io zic ca merge si cu 1 milion la anestezist, maxim 1 mil.jumate... asa ca de la 250-300 cat am auzit ca se practica, mai raman banuti si pentru vreo moasa, asistenta sau maruntis de toata ziua... ma gandeam ca ar fi bine sa o cumpar eu, ca pot sa o cumpar mai ieftin decat in spital (e clar ca pretul lor e cu tot cu adaos...), totul e sa mi-o primeasca. Dar cred ca totusi e bine sa ma asigur la spital, nush cum voi proceda, dar poate daca imi intreb medicul gine... voi primi si raspunsul lor oficial. Va tin la curent, daca aflu. Pupici
Roxana Claudia spune:
Sunt mamici care dau 250 ron sau ...dupa posibilitati. Nu va panicati cu asta! Oricum banutii vii primeste dupa!
Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
bombolici spune:
Eu am nascut la Giulesti pe 24 aprilie si anestezia mi-a facut-o dr.Dantis.Este un super dr si om.Eu am scolioza si s-a chinuit vreo jumatate de ora sa-mi monteze.intre timp mi-a facut o anestezie locala sa nu ma doara cat imi monta el peridurala.asa doctor mai rar.A scris cineva ca noaptea nu ti se face anestezie.........asa este.M-am rugat toata noaptea sa nu nasc pana la 7 dimineata ca mi s-a zis ca nu face nimeni anestezie noaptea.Dar am avut noroc. In legatura cu trusa eu stiu ca ea costa 500 mii fara anestezic si cu totul vreo 2 mil in farmacii,asa ca nu e mare afacere sa iti cumperi singura.Nu de alta dar sa nu se supere dr si sa refuze sa mai faca anestezia.Cand am nascut eu 2 fete au fost refuzate fara motiv de dr anestezisti .
mami de maya
m_monique spune:
si mie tot dr.Dantis mi-a facut anestezia. e un anestezist de nota 20.
si mie mi-a spus ca noaptea in general nu se monteaza epidurale. mie mi-a montat pt ca medicul meu a vorbit pt mine.
stiu ca oficial anestezia la giulesti costa 80 ron, in care intra trusa si anestezic.
eu am platit 250 ron, ca atata mi s-a cerut. oricum anestezia si-a meritat banii.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei