Maternitatea Giulesti

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Si eu tot cu Puia am nascut (de doua ori prin cezariana). Da, e super si ca dr., si ca om!
Da..din pacate nu mai vine noaptea la nasteri, am inteles ca se menajeaza, ca are probleme cu inima. Il trimite pe Cristescu daca e cazul. Si oricum, sa stii ca toti dr. se poarta frumos cu pacientele dumnealui. Dr Dantis e cel mai bun anestezist...si de treaba...si pontos Cu el opereaza Puia de obicei. L-am avut si eu la prima ceza. Dr Soare e si ea buna, dar ma enerveaza la culme ca-i taarrreee cu nasu' pe sus!(mi-a facut epi la a doua ceza) O stiu si pe cea tanara, blonda...o dulceata! Mi-a facut anestezia cand am suportat o dilatatie de col, la 8-9 zile dupa nastere.
Mie Puia mi-a zis ca toti dr. anestezisti de la Giulesti stiu sa puna epidurala....insa el ii prefera pe dr. Dantis sau dr. Soare.
E cam ciudata situatia ta...Daca te apuca noaptea, nasti cu Cristescu sau cu altcineva. Puia se are bine si cu dr Moisa. Moisa mi-a dilatat mie colul, caci Puia era imobilizat la pat, cu 3 coaste rupte Super dr. si Moisa...si pus mereu pe glume
Acum....nu stiu ce sa te sfatuiesc. Dr ti-a dat de inteles ca-ti face ceza daca e. Ramane sa te hotarasti. Mai ai putin timp de gandire
Vezi tu...nu poti sti cand anume nasti, ziua sau noaptea. E un risc pe care ti-l asumi.
Te sfatuiesc si eu sa cauti sa vorbesti zilele astea cu dr anestezsti si sa afli mai multe chiar din gura lor!
Mult succes!

quote:
Originally posted by ramiha

Roxie, mersi mult pentru raspuns. Voi naste cu Dr. Puia, pentru care am tot respectul, este un medic si un om de exceptie. El mi-a zis ca in spital sunt in total 4 anestezisti, din care numai 2 pun epidurala... si problema ar fi daca nasc noaptea si e de garda un anestezist care nu pune epidurala.

tu esti sigura ca toti cei 3 de care ai vb pun epidurala?

_Ella, Emma & Matei

Emma-Andreea, minunea mea....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11054

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Eu cred ca nu vrea sa vina noaptea si atunci vrea sa te indrepte spre una din solutiile: cezariana sau nastere declansata ziua, cand sunt si anestezisti .
Eu zic ca n-ai de ce sa te temi de nasterea declansata daca colul o permite.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claujro

quote:
Originally posted by ionelac

MA BUCUR CA TE-AM FACUT SA RAZI DAR SA STI CA CHIAR ASA MI-A POVESTIR O TIPA CARE A NASCUT TOT LA GIULESTI,SI A ZIS CA NU SE DUCEA LA TOALETA CI FACEA IN PLOSCA(NORMAL CA TREBUIE SA DAI ITI DAI SEAMA )EU UNA N-AS PUTEA SA FAC ACOLO SAU EU STIU....

Eu am nascut in dec 2003 si in august 2005, normal, la Giulesti si nu mi-au facut clisma niciodata, nici nu am vazut sa auzit sa se faca asta la Giulesti. Si pt nevoi ai toaleta acolo, nici vb de plosca. Eu zic ca ori e un caz particular...ori...

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Eu am folosit plosca dupa ce am nascut, in alea 2h pe care te tin in sala de travaliu pt siguranta (pe mine m-au tinut vreo 3); imi venea pp dar nu era cazul sa incerc sa ma ridic sa merg la baie, asa ca mi-au dat plosca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Io i-am povestit Ionelei despre cum au ajutat-o asistentele pe o fata care nastea natural sa faca kk in plosca. Si nici nu am glumit si nici nu am visat, chiar asa s-a intamplat. Si recunosc ca am fost socata in modul pozitiv, pentru ca au facut-o elegant si cu grija fata de ea. Daca-mi aduc bine aminte, i-a zis asistenta, ca la urmatoarea contractie sa dea drumul inclusiv la kk, ca si asa o doare si ii e greu sa n-o mai chinuie si cu clisma. Chiar nu-mi venea sa cred cat de grijulie a fost, desi mamica nici nu cotizase inca si nici macar nu era in grija unui medic de la Giulesti, a venit sa nasca acolo ca a vazut la tv ca e maternitate buna (venise de undeva de pe langa bucuresti).
Despre plosca si altele similare ... chiar n-am vazut asa ceva in Giulesti, cine stie, poate pentru cazuri speciale.

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mergi la inceput

Ralcat sorry dar nu inteleg nimic din mesajul tau. Ultima fraza contrazice restul.

Si cu mine au fost f dragute, s-au purtat f frumos la sala de nasteri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_ispas spune:

Buna, fetelor! Tre' sa recunosc ca m-a captat subiectul. Si io am nascut anul acesta la giulesti si am fost super multumita de moasa si mai ales de dr cu care am nascut (dr. ION IONUT). Despre spital ce pot sa spun, ptr mine nu a contat unde nasc atata timp cat am avut langa mine pe dr. in care am avut atat de mare incredere. Nu sunt cine stie ce conditii, da' am indurat 3 zile pana am plecat acasa. Nu prea am fost multumita de neonatoloaga ptr ca nu mi-a spus absolut nimic despre copil; io am aflat la vreo 4 ore dupa nastere cati centimetri are fetitza mea, si inainte de plecarea din spital, la insistentzele mele, abia mi-a aratat cum se face toaletarea nou-nascutului, la repezeala .

anne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by lavi02

quote:
Originally posted by claujro

quote:
Originally posted by ionelac

MA BUCUR CA TE-AM FACUT SA RAZI DAR SA STI CA CHIAR ASA MI-A POVESTIR O TIPA CARE A NASCUT TOT LA GIULESTI,SI A ZIS CA NU SE DUCEA LA TOALETA CI FACEA IN PLOSCA(NORMAL CA TREBUIE SA DAI ITI DAI SEAMA )EU UNA N-AS PUTEA SA FAC ACOLO SAU EU STIU....

Eu am nascut in dec 2003 si in august 2005, normal, la Giulesti si nu mi-au facut clisma niciodata, nici nu am vazut sa auzit sa se faca asta la Giulesti. Si pt nevoi ai toaleta acolo, nici vb de plosca. Eu zic ca ori e un caz particular...ori...

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Eu am folosit plosca dupa ce am nascut, in alea 2h pe care te tin in sala de travaliu pt siguranta (pe mine m-au tinut vreo 3); imi venea pp dar nu era cazul sa incerc sa ma ridic sa merg la baie, asa ca mi-au dat plosca.

Mie nu mi-a venit nici un pipi cat am stat pe masa in sala de nasteri, dupa ce am nascut...de-aia nici nu stiu. In schimb am fost la toaleta din sala de nasteri, cu pomul de perfuzii dupa mine, inainte de a naste...brrrr, nici nu mai vreau sa ma gandesc!

Iar despre anestezie, mie dr. Soare mi-a facut-o, la Matei si nu a prins. Dar oi fi fost eu un caz mai special La Mara nu am mai apucat sa fac, aveam dilatatie mare si a iesit singura, ca pe tobogan desi a avut 4.300 kg. A doua nastere e mai usoara!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Ramiha - eu am nascut prin provocare, tocmai pentru a evita sa sufar fara peridurala! Iar anestezia mi-a instalat-o dr Soare. Apoi am stat si-am citit vreo 3 ore reviste pana cand am simtit ca...vine...

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

quote:
Originally posted by pisi_ella

Si eu tot cu Puia am nascut (de doua ori prin cezariana). Da, e super si ca dr., si ca om!
Da..din pacate nu mai vine noaptea la nasteri, am inteles ca se menajeaza, ca are probleme cu inima. Il trimite pe Cristescu daca e cazul. Si oricum, sa stii ca toti dr. se poarta frumos cu pacientele dumnealui.

Deci d-asta nu a venit la mine...dar nu e nici o problema, ca pana la urma a fost bine si cu medicul de garda.

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Si eu tot in Giulesti. Amandoi copiii mei sunt nascuti martea (in ani diferiti ), ca atunci e de serviciu dr. La amandoi a fost cu provocare si cu peridurala. Mi se pare cel mai comod asa. E zi, toata lumea e la servici in caz ca doamne-feri se intampla ceva, doctorul e in timpul serviciului (poate are si el copii acasa - frumos e sa-l chemi noaptea?).

Clisma nu se face in mod uzual - poate doar daca cere in mod special medicul tau. Plosca exista la sala de nasteri si se foloseste - daca e cazul. Asitentele de la sala de nasteri sun ff ok, chiar fara sa primeasca ceva (eu am un principiu: cotizez doar dupa, daca merita).

La copii, desi neonatologii sunt ok (mai putin dr.Constantinescu), asistentele nu prea te invata nimic. Cel mai bine e sa rogi o bunica sau o prietena cu experienta sa-ti arate acasa.

Mergi la inceput