Maternitatea Giulesti

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelac spune:

buna ftelor sunt o viitoare mamica care o sa nasca la Giulesti,cu dr.Laura Leonte,stie cineva ceva?este cineva care a nascut cu dansa.am uitat sa va spun dpn=11.04.2007.va multumesc si astept raspuns.pot fi contactata si pe e-mail:lel_gurita@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Buna mamicilor!Si eu tot la Giulesti o sa nasc cu DR.ION IONUT.As avea o intrebare.Cand ati dat banii anestezistului,doctorului?Inainte de nastere sau dupa?Ma gandeam cum o sa fac daca tin banii in halat si las halatul pe acolo, nu dispar?Si cu trusa aceea de epidurala?Am inteles ca costa 250 ron cu tot cu trusa.Deci ii dau banii anestezistului inainte sa-mi faca epidurala,nu?Si daca imi cumpar trusa din afara spitalului?Cat trebuie sa-i mai dau anestezistului?

ELLA 31
http://bd.lilypie.com/4WaLp2.png
http://community.webshots.com/user/mihaela160705

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Fetelor,

Am si eu cateva intrebari legate de dr Ion Ionut. Poate ma puteti ajuta.
Dansul nu da pacientelor nr de tel. Dar daca apar probleme inafara orelor de program? Voua ce v-a spus care este procedura. Caci mai exista si sarcini dificile.

Si vis-a-vis de nastere daca se declanseaza nasterea inainte de a se pune problema inducerii vine? Adica inclusiv noaptea si in weekend? Si daca vine cand vine ... doar la expulzie si pana atunci esti la mila dr de garda care de obicei nu se uita la pacientele altora?

Sper sa ma puteti lamuri.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Cum adica nu da nr de tel. pacientelor???? N-am mai auzit asa ceva!!Pai daca ai vreo problema...daca apare ceva imprevizibil...cum dai de el???? Ce aiurea, zau!! Mi se mare lipsa de profesionalism...
Mie Puia mi-a dat 4 nr de telefon: spital, cabinet particular, mobil si tel. fix de acasa! MI-a zis sa-l sun ori de cate ori am vreo problema.

quote:
Originally posted by gudinde

Fetelor,

Am si eu cateva intrebari legate de dr Ion Ionut. Poate ma puteti ajuta.
Dansul nu da pacientelor nr de tel. Dar daca apar probleme inafara orelor de program? Voua ce v-a spus care este procedura. Caci mai exista si sarcini dificile.

Si vis-a-vis de nastere daca se declanseaza nasterea inainte de a se pune problema inducerii vine? Adica inclusiv noaptea si in weekend? Si daca vine cand vine ... doar la expulzie si pana atunci esti la mila dr de garda care de obicei nu se uita la pacientele altora?

Sper sa ma puteti lamuri.

Pupici

_Ella, Emma & Matei

Emma-Andreea, minunea mea....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11054

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxie spune:

Gudinde, daca ai probleme te duci imediat la spital, spui ca esti pacienta dr Ion, iar cei de acolo il suna.
La nastere eu stiu ca vine la orice ora (din ce mi s-a povestit, ca la mine ambele nasteri au fost provocate), am inteles ca sta la 15 minute distanta de spital. Nu sta pe toata durata travaliului cu tine sa te tina de mana, dar vine sa verifice dilatatia de 2-3-4 ori, el rupe apa atunci cand nasti cu declansare si nu rupe bebe singur membranele, si dupa nastere el coase epiziotomia. Sa stii ca personalul de la sala de nasteri este super, nu iti fa probleme ca nu vei fi tratata frumos.

Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian (11 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by Roxie

Gudinde, daca ai probleme te duci imediat la spital, spui ca esti pacienta dr Ion, iar cei de acolo il suna.
La nastere eu stiu ca vine la orice ora (din ce mi s-a povestit, ca la mine ambele nasteri au fost provocate), am inteles ca sta la 15 minute distanta de spital. Nu sta pe toata durata travaliului cu tine sa te tina de mana, dar vine sa verifice dilatatia de 2-3-4 ori, el rupe apa atunci cand nasti cu declansare si nu rupe bebe singur membranele, si dupa nastere el coase epiziotomia. Sa stii ca personalul de la sala de nasteri este super, nu iti fa probleme ca nu vei fi tratata frumos.

Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian (11 ianuarie 2007)

Roxie,

Multumesc mult pt raspuns. Am sa il transmit prietenei mele care este direct interesata .

Tb sa recunosc ca am introdus si niste intrebari la care eram si eu direct interesata. Mai precis nu m-as astepta sa ma tina cineva de mana, dar sa stii ca uneori in timpul travaliului pot aparea complicatii. De asta am intrebat daca la nasterea noaptea vine doar la expulzie. Prietena mea a avut complicatii in timpul travaliului la primul bb si practic a fost la mana dr de garda care nu o cunostea, nu-i stia cazul si sincer nu prea vroia sa se bage. Ba mai mult poti avea "norocul" ca dr de garda sa nu fie prea competent. Sau sa considere ca nu e cazul sa-ti deranjeze dr la acea ora din noapte ... si nu-l suna. Daca pici pe garda lui Miloiu ... Doamne ajuta!

Oricum multumesc mult pt raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea20 spune:

Mai fetelor lamuriti-ma si pe mine....eu sunt programata sambata la cezariana si mi s-a spus de catre doc (dr. Moisa)ca pt copil nu trebuie sa aduc decat pampersi ca restul au ei....acum din cate citesc la voi se pare ca voua v-au cerut mai multe chestii. Nu stiu ce sa fac...parca nu-mi vine sa ma duc asa cu mana goala...nici de adeverinta de salariat nu mi-a zis

aaa fetele care ati facut cezariana....se face clisma inainte????, cand te opereaza...in ziua internarii?? cat se sta in spital?
mai este vreo pacienta a dr.Moisa pe aici??

Andreea 37 sapt + 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombolici spune:

buna .sunt o viitoare mamica si sunt noua pe aici.ar trebui sa nasc pe 7.04.2007 si as vrea sa va intreb ce preturi sunt pt nasterea normala la giulesti la dr.indiana pelin.33sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by bombolici

buna .sunt o viitoare mamica si sunt noua pe aici.ar trebui sa nasc pe 7.04.2007 si as vrea sa va intreb ce preturi sunt pt nasterea normala la giulesti la dr.indiana pelin.33sapt

Eu am nascut de 2 ori (o fetita si un baietel) cu dr. Pelin. E extraordinara! Cel mai bine e s-o intrebi direct de "obligatiile" care le ai, nu numai la ea ci si la moasa, anestezist, neonatolog..etc. Eu le stiu, daca vrei vb pe PM.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by Andreea20

Mai fetelor lamuriti-ma si pe mine....eu sunt programata sambata la cezariana si mi s-a spus de catre doc (dr. Moisa)ca pt copil nu trebuie sa aduc decat pampersi ca restul au ei....acum din cate citesc la voi se pare ca voua v-au cerut mai multe chestii. Nu stiu ce sa fac...parca nu-mi vine sa ma duc asa cu mana goala...nici de adeverinta de salariat nu mi-a zis

Pai in afara de pampersi ai putea sa ai servetele umede. Daca e nevoie de ceva iti spun asistentele si in plus, exista o "farmacie-magazin" pe hol si cumperi chiar de acolo. Scutecele le folosesc pe ale lor ca sunt sterilizate...si cam atat! Laptele vine de la mami..

Claudia

Mergi la inceput