Maternitatea Giulesti

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Da,Absoluta, clar alea sunt! Dar nu stai acolo decat daca faci ceza...si chair si atunci...cu putin (mai mult) noroc!
Sunt ieftine si super-solicitate! Eu sunt sigura ca tot 10 Euro costa si acum. Deci merita cu varf si indesat...sa scapi de aglomeratia din saloane si de mizeria de la wc-urile la comun!

_Ella, Emma & Matei

Emma-Andreea, minunea mea....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11054

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

ROXIE nastere usoara si bebe sanatos si mancacios!!!!
Te asteptam cu vesti dupa.

Eu am vorbit cu Cezara Bucur( doctora mea) si mi-a zis ca pot face rost de rezerva doar in momentul internarii, daca sunt libere...Eu o sa nasc normal.
Acum om trai si om vedea.

V-am pupat!
39 fix

Marilena cu (un pui mic si iubit)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu am nascut un baietel la giulesti pe 16 dec, cu dr. mitran.
am avut nastere normala cu epidurala.

am nascut sambata si luni m-am trimis acasa, ca era spitalul plin.
am stat in salon cu 8 paturi. era cam un du-te vino, dar pana la urma a fost ok. am mai aflat cate ceva de la cele cu mai multa experienta, am mai impartit si mancare.

la bebei am prins-o si pe roscata, care nu mi s-a sanatoasa la cap.
am prins si alte 2 asistente, una tinerica si una mai batrana, care mi s-au parut ok.

Andrei (16.12.2006)
poze

Mergi la inceput

m_monique Sa-ti taiasca bebelul si sa-ti aduca numai bucurii!!!!
Cand ai timp poate ne poti spune mai multe amanunte: cam care au fost scorurile.....chestii de astea...
V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Am fost la fata locului si am intrebat despre rezervele de care eu vorbeam. Sunt 10 euro/zi si nu o poti "rezerva" dinainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxie spune:

Daaa, deci acum incep eu sa intreb care sunt rezervele... ca la etajul doi avem asa: salonul 9 cu vreo 5 paturi, salonul 10 unde se face si toaleta si e un salon provizoriu, saloanele 11 si 12 care sunt lipite unul de altul si au geamuri de sticla pictata, salonul 13 unde am si stat si e cel mai tareeeee ca are toaleta proprie! Chiar daca sunt 10 paturi e o treaba! SI salonul 14 cu 4 paturi. La celelalte etaje intr-adevar aveau...
Am venit acasa cu bb, revenim cu povestea noastra cand avem putin timp.
Va pupam,

Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian (11 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Wow!! Ce rapida ai fost!!!!!FELICITARI!! Sa-ti traiasca!! Sa fie sanatos! Si tie...multa sanatate si rabdare, sa-i faci mari pe amandoi!

quote:
Originally posted by Roxie

Daaa, deci acum incep eu sa intreb care sunt rezervele... ca la etajul doi avem asa: salonul 9 cu vreo 5 paturi, salonul 10 unde se face si toaleta si e un salon provizoriu, saloanele 11 si 12 care sunt lipite unul de altul si au geamuri de sticla pictata, salonul 13 unde am si stat si e cel mai tareeeee ca are toaleta proprie! Chiar daca sunt 10 paturi e o treaba! SI salonul 14 cu 4 paturi. La celelalte etaje intr-adevar aveau...
Am venit acasa cu bb, revenim cu povestea noastra cand avem putin timp.
Va pupam,

Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian (11 ianuarie 2007)

_Ella, Emma & Matei

Mergi la inceput

RoxieBravo MAMI!!!!!!!!!!!
Sa fiti amandoi sanatosi!!!!

Sa inteleg ca la GIULESTI nu exista rezerve??????
Eu pe 22 (daca nu vine bebe pana atunci) ma internez!!!!
offfffffffffffff!

PUP!

Mergi la inceput

Nu sunt la etajul 2....dar la parter si la 1 sunt.

quote:
Originally posted by Maryela

RoxieBravo MAMI!!!!!!!!!!!
Sa fiti amandoi sanatosi!!!!

Sa inteleg ca la GIULESTI nu exista rezerve??????
Eu pe 22 (daca nu vine bebe pana atunci) ma internez!!!!
offfffffffffffff!

PUP!

_Ella, Emma & Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Cand am nascut eu in 2003 aveau prioritate pt rezerve doar pacientii dr Marinescu.
Aveam depresie postnatala si nu mai suportam nici comentariile celor din salon, femei din toate categoriile sociale, mai mult sau mai putin vorbarete.
Si acum mi-aduc aminte de o colega de salon care cred ca era psihopata: vorbea incontinuu si parca se certa cu toata lumea.

Nu i-am dat de la inceput bani doctoritei neonatolog si dupa trei zile m-a intrebat ce mai caut in spital ca am stat destul, copilul e bine.
A doua zi medicul meu mi-a spus ca pot sa ma externez si atunci i-am dat bani si neonatoloagei (a doua oara n-as mai face asta, i-as da din prima zi) si atunci ea mi-a spus ca ma externez pe propria raspundere ca bebele nu e bine, scazuse 400g si nu manca, avea si icter.
Slava Domnului ca totul a fost bine si baietelul meu crestea "intr-o zi cat altii intr-un an".
Credeam ca de acum 4 ani s-au schimbat multe in acel spital, cel putin din punct de vedere al confortului pacientilor.
Si inca ceva, tatii nu puteau asista la nastere . Asa e si acum?

Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut

Mergi la inceput