Maternitatea Giulesti
Raspunsuri - Pagina 13
LYLY809 spune:
Blondina de care vorbiti a venit la mine in dimineata zilei de 1 iunie, zi neagra pentru mine, m-a intrebat ce-i cu biletul de la capul bebelusului (de parca nu stia sa citeasca), i-am explicat ca Alec nu respira pe nara stanga si ca trebuie sa-i puna picaturi de ser fiziologic, care erau la el in patut,inainte de a-l alapta. Dupa o ora, cand m-am dus in salonul bebeilor, am gasit copilul respirand doar pe gura si cu siroaie de lacrimi pe fata, adormise plangand. Acest lucru m-a frapat, deoarece el nu plangea deloc, nu scancea, il vazusem plangand doar in seara in care fascista si medicul de garda il chinuisera cu sondele.
M-am dus direct la ea si am intrebat-o daca a umblat cu sonda... mi-a raspuns ca da! De ce? am intrebat-o..."pai sa vad pe care nara respira"
Eu tocmai ii spusesem cu o ora inainte pe care...
Nu mai stia cum sa ma linisteasca apoi, eu nu zic ca nu era de treaba, dar tuta tot era, iar lui Alec nu i-a facut decat rau
Pana sa apara ea copilul reusise sa respire pe o nara si chiar sa suga de la mine. Dupa aceea, n-a mai putut deloc, decat dupa 3 zile, cand eram deja acasa.
Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ
ALBUM LIMBUTZE
ALBUMUL DEGETZELELOR GUSTOASE
claujro spune:
Roxie, si eu pe Mara tot cu moasa Irina am nascut-o!!! Bine, in momentele alea uram pe oricine dar apoi mi-am dat seama ca a fost de nota 10.
Claudia, mamica de baietel 2,10 ani si de fetita 1,2 ani
Poze parinti
Poze Mara si Matei
LYLY809 spune:
Eu n-am nascut cu moasa Irina pentru ca a trebuit sa plece acasa... dar am stat in timpul travaliului cu dumneaei. Vreo 4 ore am stat cu dilatatie 1 sau 2, apoi, intr-o singura ora, am ajuns la 10
Vine moasa Irina, ma controleaza, si zice: "gata, poti sa nasti oricand din momentul asta!" Iar eu de colo: "va rog sa nu faceti glume la ora asta", pls.( era 6 dimineata...) "N-auzi ca poti sa nasti oricand??"
Daca nu intarzia doc, nasteam tot cu Irina... de dumneaei imi amintesc cu placere.
Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ
ALBUM LIMBUTZE
ALBUMUL DEGETZELELOR GUSTOASE
Roxana Claudia spune:
Asa-i: moasa Irina este cea mai buna. Din nefericire nu am nascut cu ea desi ea a fost cea care m-a ajutata sa ajung pana in momentul nasterii, dupa care a iesit din tura si a venit o nesimtita de moasa, nu mai stiu cum o chema. Nici gheata nu mi-a dat pt burtica, nici de masaj nu mi-a zis. Din cauza ei retractia uterina este mai lenta la mine, desi am slabit mai am inca burtica.
Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUIUL CATALIN
Maryela spune:
Fetelor, as mai avea si eu o intrebare.
Stiti numele vreunui anestezist bun de la Giulesti sau credeti ca dr ginecolog ar trebui sa mi-l recomande?
V-am pupat!
Marilena cu (un pui mic si iubit)
claujro spune:
Corina Soare are reputatia ca ar fi cea mai buna dar asta e irelevant, iti va face anestezia peridurala cel care e de garda. Nu au voie sa intervina peste programul altuia. La cezariene or fi altii, nu stiu...
Claudia
Poze parinti
Poze Mara si Matei
Roxie spune:
S-ar putea sa depinda de medicul cu care nasti, am observat de exemplu ca majoritatea celor care am nascut cu Ion Ionut de exemplu, am avut ca anestezist pe dr. Dantis. Gicu Dantis - super multumita am fost de cum a facut anestezia.
Maryela, am si eu o rugaminte, daca reusesti sa afli tu cat mai costa trusa de epidurala la Giulesti, sau cat se da in total la anestezist? Eu anul trecut in decembrie am dat in total 3 milioane, dar am inteles ca unii medici cer 2.500.000 direct, si nu stiu daca acesti 2.500.000 sunt cu tot cu banii ptr doctor, sau numai trusa. Tu cand nasti?
Roxie si bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)
aka spune:
Buna. Si eu tot la Giulesti o sa nasc. Doctorita mi-a spus ca ma costa anestezia epidurala 300 ron si nu e nevoie sa o cumpar din alta parte. Si sunt la dr.Indiana Pelin. Vad ca nu s-a schimbat pretul fata de anul trecut.
Monica 35+
Roxie spune:
300 RON numai trusa, sau cu totul? EU am dat cu totul, initial pregatisem 250, dar am mai adaugat 500.000 pentru ca am fost super incantata de cum a decurs totul.
Roxie 30+ cu si bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)
aka spune:
Mie mi-a spus 300 ron cu totul. Oricum luni ma duc iarasi si am sa mai intreb despre preturi. Dar cum e cu moasa? Ma asista cine e de garda? Trebuie sa vorbesc mai devreme cu ea?
Monica 35+