Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (14)
Raspunsuri - Pagina 13
Bee spune:
Irina, dar la voi nu sunt mall-uri? Cand ploua afara eu o duc la mall cu carutz cu tot. Poate are cearcane dela prea mult somnic! Uite a mea ce agitata si nevricoasa e si nu doarme dar cearcane nu are!.
Cata, voi numai cornute in casa! La noi Tati si fata sunt cornute, eu nu. Nu stiu ce ma fac cu ei!
Giova, trebuie sa recunosc ca ai un spirit de observatie neobisnuit! Auzi sa ti se para tie ca e cu 2-3 mm mai mare! PAi eu nici daca mi s-ar mari un ochi cu 2-3 mm, n-ash baga de seama si vorba aia, la fata te tot uiti in oglinda, dar la "dansa"..........mai putin.
Ufffffffff, eu butonez si fata zbiara! AM tinut-o in brate pana acum, dar in pat ea nu stie sa stea? CA moare de somn si nu poate sa adoarma.
utocatalina spune:
Si a mea plinge, dar intai morcovul apoi vigantol si papa..sa mai stea nitel!
mamicuta de ciresica
Ciresica Bianca
irinadum spune:
Pai asta ma gandeam si eu ca poate de la cat som baga dar parca nici chiar asa. Avem malluri dar tre sa ies sa iau hardughia de carucior sa iau masina deci inclusiv scaunul si de una singura imi piere cheful pe loc... ca sa nu mai zic ca am inceput sa ma rog sa fie urat
monica70 spune:
BEE am vazut-o pe ANA ce ochi faini are si ce mutriza dulce! Cat despre grasime,arata bine!E doar un pic mai balonata cred! Si se vede ca nu-i place pe burta
Diana isi tine capul ridicat daca sta pe burta,dar o pun rar ca nu-i genul ei Si cand o pun de obicei e maraita si moarta de somn si atunci isi tine capul intr-o parte si adoarme urgent!
Iar cu ridicatul in fund de vreo luna deja face chestia aia: cum o prinde careva de manutze e sus! De aia nici nu prea fac asa,dar Ghita e extaziat: aseara cand merg sa vad ce fac de-i asa liniste...printesa era in fund si el incantat de opera Dar i-am zis sa se potoleasca! Numai ca acum cum il vede cum se forzeaza singura sa se ridice!
A! Si frate-meu zice ca-i stangace! Ca da intruna din piciorul stang mai ales! S-ar putea ca si Ghita e stangaci! Eu sper sa nu fie...
Mai ales ca se zgarie mai ales cu mana dreapta
MONI care DIANA (01.01.2006)
monica70 spune:
Mai dar se pare ca totusi am fata cuminte, ca vad ca la voi e concert! Sper sa nu cobesc! Numai ca atat da cu picioare ca se loveste de carucior,acum i-am ridicat chestia aia in sus,dar asa mi-e frica ... e in stare sa coboare singura din carucior
T_Ioana spune:
Aoleu fetelor , sa vedeti ce am patit:
Se trezeste zambiliciul, stam putin de povesti, il combin ca trebuie sa fie cuminte ca mami trebuie sa mearga la magazin dupa painica. Mia baga un zambet, mai chiuie, una alta. Eu ma imbrac frumusel, ma incalt, vin in dormitor si pun cupilu intre perne la mine in pat (sa stea si el mai sus, sa nu miorlaie), ii dau drumul la carusel si la radio, fac o cruce mare si o tulesc. La magazin cumpar ce am nevoie si cand ies o frana groaznica. Masina cu paine a oprit la maxim 15 cm de mine, PE TROTUAR! Ca asa se face aprovizionarea la Romanica, pe trotuar si la usa din fata. Nici nu va spun ce a fost la gura mea si cum arata nenea ala, se inverzise de spaima, pt ca a venit si in viteza si cu viteza a urcat pe bordura. Cu toate ca avea spre 50 de ani i-am facut pomelnicul tuturor mortilor si ranitilor familiei dumisale, i-am spus ceva de mama lui si apoi am incercat asemanari cu gradina zoologica. Nu a zis nici pis, doar se tot scuza. Am fugit intr-un suflet acasa, dar cupilu meu cuminte se uita la cateii de pe aparatoarea de la patut si isi manca de zor mainile.
Acuma, de ce m-am speriat eu mai tare! Ma si vedeam in spital, suficient de accidentata ca sa nu pot vorbi, Cristi la Bucuresti pana duminica, mama la Constanta iar Razvanelul inchis in casa....si am mai pus si usa metalica.Ma tot gandeam, oare ce s-ar fi intamplatt in situatia asta? Ca pana se sesiza cineva ca e copilul singur in casa puteau sa treaca si cateva zile.....cred ca in tarile civilizate ma decadeau astia din drepturile parintesti!
Ioana lui Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
monica70 spune:
BEE uitam apropode stat in bratze sa stii ca si Diana mai nou se uita dupa mine prin camera cu o mutra gata sa planga,atunci cand e la altcineva in bratze!Sper sa nu inceapa sa vrea doar la mine, ca am pus-o
Acum a venit tati ... vorbeste cu ea si zice ..... ce-i cu papagalul asta (jucaria muzicala) asta-i cu aviara
De aia imi place sa vina mai multi sa se obisnuiasca cu lume,sa stea la toti!
utocatalina spune:
Ioana cred ca ai tras o sperietura valeu..si eu am patit-o dar pe trecerea de pietoni..a frinat brusc masina la citiva cm de mine, iar altul a intrat in fundul astuia cu alta masina si l-a impins de era sa ma darime pe zebra si eram si eu cu burta la gura atunci!
A papat si Bia vreo 4 lingurite de suc, ca am dat mai mult prin razatoare si mi-a fost mila sa-l arunc...totusi lingurita mea e cam plata, trebuie sa-mi iau si eu una mai smechera si adincita!
mamicuta de ciresica
Ciresica Bianca
monica70 spune:
IOANA n-ai si tu o vecina pe acolo macar pentu 5 minute? M-ai bagat in sperieti pe mine,d-apoi tu!
utocatalina spune:
A..concluzie...ii place sucul, nu a scuipat si nici babetica nu a murdarit-o!
mamicuta de ciresica
Ciresica Bianca