Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CATA Diana isi baga degetele asa mai mult dupa ce a terminat de mancat de ma tot gandesc ca nu s-a saturat,dar evident ca nu mai vrea papa,suzeta nici atat! Asta o mai ia doar cand i-e somn!
Si de GYM se ocupa DIANA nu eu...

Mi-a invatat-o Ghita o chestie: o prinde de manutze si ea se ridica in fund ... iar acum se tot chinuie sa se ridice singura si ma enerveaza ca de la efort ii vine mai mult lapte afara,nu destul face aerobicul obisnuit, dat din maini si picioare,acum mai in fund sa se ridice ii lipseste! Singurul avantaj e ca trage partzuri la greu

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Mai gagici, Marco al meu iar mi-a dormit 10 ore.trebuia sa pape la 10.30 si doarme.
aoleu s-a trezit.
fug la alaptat si pe urma la dr.
Janina mie mi-a lasat inttrarea mai mare, de aceea mi se pare ca nu mai e la fel, dar pt. nimic in lume nu mai merg la cusut.
Mai bine nu ma mai uit acolo, pana dupa bebe 2.
fug.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

GIOVA pai mai bine uita-te si tu la TV...e mai interesant decat la intrarea aia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Monica la Lost am ajuns acolo unde a renuntat drogatul la droguri , a primit o bata in cap arabul tocmai cand avea semnal si in concluzie dupa ce l-au scos pe Jack din grota cazatoare.
La tine se invineteste de urlat dar la mine de ...plicitseala poate.
Tatiana da pare lejer programul dar mai sunt si exceptii cum e Marian cae lucreaza 10-12 si 14-19 iar apoi doua zile pe sapt de la 19 fuga la antrenament iar duminica toata ziua la meci deci ne ramane doar martea cand e liber. Ca sa nu mai zic ca acest program e nasol pentru noi ca practic ii ocupa toata ziua. Iar de cearcane oare sa aiba legatura ca nu il scot prea mult afara? Ca si eu seman cu Monica adica... mai bine in casa...decat afara. Chestia e ca a fost si timp ploios deci umed si aici mi s-a rasrepetat sa nu il scot cand e aerul umid. Da uite ca nu stiu pe la ce varsta.
Giova sa tot doarm aMarco asa.
Monica nu ridica fata prea mult in fund ca nu e prea bine. Si eu as vrea sa stea in fund mister de pe acuma , sa prinda jucarii , sa se joace....dar el doarme.

Mergi la inceput

M-am apucat sa-i "cant" Dianei ca cersea atentie si sa vedeti reactii!
Intai :) apoi :( iar :) si iar :( ... odata radea odata ii venea sa planga
Vad ca am succes doar cu "UN ELEFANT" si cu "ALLOUETTE" (IRINA pe Coasta de azur ti-o trimit cu MARIO!)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna dimineata fetele.
Si daca tot vorbeati de nuduri, am pus si eu poze de la baie, facute aseara, deci fix de la 3 luni! SI stitzi ce-am constatat? Bebeii par mult mai grasi in poze! Ana mea nu e asha de grasa cum pare acolo, asta-i sigur! Probabil ca si cu restul o fi la fel.
Moni, ce fata fortoasa ai! Auzi la ea, sa se ridice in fund! PAi noi cred ca nici la 8 luni nu vom sta in fund la ce lene ne omoara! Cand o pun pe burta nici nu vrea sa ridice capul. Daca ii pun degetelele in palma nici gand sa se traga in sus. Pur si simplu e lenesa. Ea stie doar sa maraie (hai ca o barfesc acum pe draga mamei). Aaaa si sa vorbeasca cu niste pisoi galbeni de pe lenjeria de pat. Aia ii plac la nebunie.
Hai ca iar nu ma lasa sa traiesc. La noi e din ce in ce mai rau cu plansul si agitatia. SI colici nu mai are de mult! Dar mai nou ii plaec doar la mine in bratze! La altii nu mai sta.
Am plecat s-o calmez.

Mergi la inceput

La noi iar cade plimbarea azi ca ploua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mi-am dat seama ca Diana e cu gymul, dar tu o asisti, nu?Cam asa cu destele si la noi!Giova hai ca ai fost tare cu intrarea...ia zi-mi daca azi mai insisti cu morcovul sau ba!

mamicuta de ciresica

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Si eu stiu un elefant. Da pe bucatzele. Da se uitala mine de zici ca sunt... Piranda. Va dc a aseara ingana cand i-am pus melodiile lui traistutza de la eurovision si a lui Akcent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Bee nici Bia nu-si prea ridica capul cind o pun pe burta..si nu-i place..in citeva minute plinge si scuipa laptic..cred ca seamana cu mine, ca nici mie nu-mi place sa dorm pe burta..nici macar la plaja!

mamicuta de ciresica

Ciresica Bianca

Mergi la inceput