Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Mai am putin si ajung aici.

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Teolinda
Cum vad ca toate ati plecat la somn si ca de obicei in ultimele seri raman si vorbesc singura , plec si eu , sper sa avem toate o noapte cu cat mai multe ore dormite .
Somn usor gagici

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

pai daca si tu ai plecat plec si eu
noapte buna

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Buna dimineata!

La noi ploua si e o vreme taaare mohorata, de parc-ar fi toamna .

Vad ca trupa vesela (schimbul doi) si-a luat liber . Ma distreaza discutiile voastre din miez de noapte.

Aseara (azi noapte, ca era ora 1 deja) ne-am culcat in doi, iar azi dimineata cand m-am trezit eram toti 5 in pat. Intre timp sotul hranise copilasii (pe toti 3, ca si Clara se trezeste noaptea pentru lapte) si-i lasase in pat sa nu faca galagie. Iar eu am dormit bustean pana aproape de ora 7 si n-am auzit nimic.

BEE, baietii mananca doar din biberon. La inceput nu aveau putere sa suga si s-au obisnuit cu biberonul. Acum mi se pare ca-i mai usor asa. Inca nu-i pun sprijiniti in fund, nu-i bine sa fie fortati. Si cand ii las in scoica ma intreb daca stau bine sau nu, dar presupun ca asa-s facute ca bebeii sa nu pateasca nimic.

MIRELA, imi pare rau pentru problemele tale. Cred c-o sa-ti fie greu fara pitic, dar se vor rezolva toate. Sunt cam nesimtiti vecinii tai de apartament. Intr-o perioada am stat si noi in chirie cu inca o pereche, dar am avut maare noroc cu ei, nu ne deranjam deloc unii pe altii. Am ramas prieteni, sunt si nasii fetitei, desi numai atunci ii cunoscuseram.

Baietii sunt trecuti la intretinere din luna ianuarie. Administratorul vroia sa-i treaca deja din dec, ca s-au nascut pe 9, dar i-am zis c-am venit acasa pe 20, deci n-am stat jumate de luna. Dincolo unde am stat, pe Clara au trecut-o doar dupa un an. NICOLETA, cum suna reglementarile pe tema asta???

Multi si-o zi frumoasa!

Tatiana si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3 Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) album NOUwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Buna dimineatza!
Ana aici "siesta" e intre 12-14 si la fel ca si la voi mai nimic nu e deschis exeptie fac marile marketuri. Programul de munca este in general 8-12 si 14-17 deci 7 ore pe zi timp de 5 zile pe saptamana. Deoarece se lucreaa 35 de ore pe sapt, cam rar in plus pt ca orele suplimentare costa mult si nu si le permit multi patroni.Bineinteles ca in comert sunt alte orara dar in general e cum ti-am scris mai sus. Deci mai ramane ceva timp de la 17 pana la 20 cand se inchid absolut toate.
Tatiana pacat ca nu au pus atia un maimutzoi de asta cu "jos palaria" ca ti-l trimiteam de cateva sute de ori si tot nu era suficient.Deci sa inteleg ca ai dormit bine azi noapte. Dc da...sa o tii tot asa.
Fetele al meu baiat mi se pare ca incepe sa faca cearcane. Stie vreuna cum de ce ; dc e posibil si de la ce? Ca doar odihnit este ca le doarme dele rupe. Ca sa nu mai zic ca uneori mi se pare ca e vinetiu in jurul gurii. O fi de la suzeta? Offf. .. ce ma enerveaza ca ma panichez ...dar altfel nu am cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor..eu ieri am cazut frinta dupa programul maraton avut...M-am dus de la 13-15 in parc la unirea, apoi am venit acasa cu nasa Biei, papa, si plecat la Mall de la 16-pina spre 18:00...manevrat carut pe hirtoape, deci va dati seama ce efort am depus!Cind am ajuns am fost frinta, Bia a bagat cam 30 de minute de vaicareala si a cam durut-o burtica, cred ca de la cartoful pe care l-am papat acolo, dar nu i-am mai dat nimik de colici...nici ieri nici alataieri! Si vreau sa incerc sa nu-i mai dau deloc..sigur ca daca face vreo criza urita ii bag ceva, dar poate totusi nu mai e cazul, mai ales ca eu cred ca am scapat de colici!
Am fost de dimineata cu Bia sa facem un exudat faringian, si eu si ea, ca v-am zis ca ma doare rau de tot in git de peste 10 zile si nu mai cred ca e raceala..a fost adormita si f, cuminte cind i-a recoltat..rezulatul cica peste 12 zile lucratoare!Dan nu si-a factut, dar cum si pe el a inceput sa-l doara la fel de tare in git, in caz ca ne iese noua ceva, va urma si el tratamentul nostru..parca vad ca iese un debil de streptococ, pe care l-am mai luat o data in clasa aX-a cind am fost internata in spital cu Hepatita A...atunci am facut penicilina in ca nu puteam lua pastile..Acum din cauza alaptarii sper sa se gaseasca macar un medicament care sa am voie sa-l iau!
Din cauza durerii de git mi-e si sila sa mai maninc ca nimik nu are gust...chiar nici ciocolataManinc in scirba, numai ca trebuie si ca sa produc laptic, dar nasol este sa nu-ti placa sa mai papi nimik!Macar sa ma tratez o data si sa scap..sper totusi ca Bia nu a luat nimik..Chiar ma gindeam la baia in cada a ei cu mine, ca am vazut ca alte mamici au practicat-o..eu nici pe asta nu o pot face cu ea, pina nu verific cum stau cu streptococul ala de grup B, sunt sigura ca inca e acolo!
Irina si Tatiana am priceput cum e cu lingurita, am sa incerc si asa pentru inceput si daca se face Bia de comanda pe haine, o sa vad si cu bibe cum e..cu seringa, ramine si asta o varianta!
Teolinda zici ca morcovul constipa? "Super"Bia a inceput cu morcovul deja constipata si nu iese decit ajutata..uff ce nasol se mai chinuie cind vrea sa faca si nu poate!
Nico local de botez acum?Eu stiu ca e omor peste tot, dar sper sa gasesti si sa-ti placa..Da-i bataie..Trebuie sa vad cum e cu adresa asta pe care ne-ai facut-o, ca ieri nu am mai fost in stare!
Bee, zici ca bb nostri sunt incapatinati datorita zodiei?Inseamna ca eu si Bia o sa ne batem cap in cap mai incolo, iar daca mai adaug si berbecul de Dan , familia de cornute e gata! Felicitari Anei pentru 3 luni!
Mirela, nasol cu cresa, dar poate reusesti ceva in directia asta pina la urma! Ai grija si de tine, ca frisoanele astea nu-s a buna!De gustat medicamentele Biei, eu am gustat Calpolul si mi-a placut!

Giova 10 ore de pauza de papa..super!Si la mine tot de la 3 luni cred ca o baga pe Bia la intretinere!Tot nu-i place morcovul lui Marco? Renunti pentru moment? Eu azi ii dau 2 lingurite..sa vedem cum face!
Monica zici ca miroseam nasol cind s-a kk Diana? Eu marti era sa de-a dreptul si mama ma incuraja ca "stai cuminte, ca nu miroase rau"!Cit o priveste pe mama, sper sa ii ajute Cel de sus sa iasa cu bine si din operatia prin care va trece dupa botezul Biei! Siacum imi vine sa-l string de git pe medicul care a operat-o in noi. si nu i-a cusut muschiul cum trebuie, de acum trebuie sa-i puna plasa!Dar eu cred, ca vom trece cu bine peste, mai ales ca acum lupta pentru Bia, mai mult decit pentru mine si soar mea! A..la capitolul titulaturi Bia este tot purcel, dar "purcelu lui Nea Nelu". noi asa o alintam! Din cind in cind mai e si "ursoaica mica"!
Andiaroro misto faza cu placinta si magarii care rivneau la ea!
Ursoaico am sa incercsa ii fac in curind o poza Biei nud, dar sa stii ca la ea nu copanele, ci falcile atirna greu!Eu zic ca Raisa e cu mult mai grasana ca Bia!
Am vorbit si eu cu Alina, i-a mai trecut raceala, tot asteapta sa ne vedem , dar pina nu vad cum stau cu exudatul, nu putem pune de o intilneala ca sa o feresc pe ea si Ayan de posibilul streptococ!
Noi vom papa la 12 cred si apoi afara cu noi!

mamicuta de ciresica

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata trupa!
ANA ai dreptate cu bebeii care se reflecta...La noi cand am mai mult de lucru si chestii urgente - deci sunt mai agitata - atunci imi face si gagica mai mult circ.In schimb cand sunt pe forum e cuminte foc! Ma bucur ca e cuminte Clara! Si vezi ca ai uitat un S la penultima postare te-ai ales cu un
CATA si URSULINA vrem nuduri din toate pozitiile sa vedem care-i mai grasulina!
ANDIARORO mersi de informatii
TATIANA
IRINA pana in ce stadiu ai ajuns la LOST? Iar cu cearcanele si vineteala in jurul gurii si eu mai observ...ca sa nu mai zic cand plange! E vanata - rosie ... dezastru!
Noi suntem ok ... ora de gym

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

A..si am uitat..Bia linge la deste de ma dispera..Suzy nici nu mai prezinta interes..ultimile poze puse in album sunt sugestive, dar acum ma induce in eroare..am impresia ca o face de foame, dar cum o face tot timpul, nu mai stiu ce sa fac...daca ii bag suzeta o smulge tare frumos cu minuta si in clipa urmatoare clipoceste la deste!

mamicuta de ciresica

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

IRINA, ce program de lucru lejer e la voi... Aici poti lucra si 10 ore si tot nu le-ajunge. Ar trebui sa si dormi la servici (in unele locuri). Da, incep si eu sa dorm mai mult. Era si timpul. Cand ma gandesc ca dormeam 3-4 ore pe noapte si alea intrerupte...brrr. Baietii mei sunt vineti in jurul gurii dupa baie, cred ca le este frig cand ii scot din apa (desi fac caldura mai mare). Iar cearcane o avut si ei, eu am pus pe seama c-am stat prea mult in casa.

CATALINA, sa speram ca nu e vorba de vreun streptococ, ci doar de o iritatie a gatului.

Tatiana si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3 Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) album NOUwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Monica, hai ca m-ati ambitionat..diseara ii fac nudurile!Da-i bataie cu ora de gym!Tatiana sper sa ai dreptate, dar eu nu sunt asa sigura, ca am exact senzatia aia nenorocita pe care am avut-o acum citiva ani...cind inghit, ma doare de nu mai pot!
URA! S-a kk! Fug sa o schimb!

mamicuta de ciresica

Ciresica Bianca

Mergi la inceput