epilat

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Draga Corina, unde se gaseste Cutaden?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:
Originally posted by nadyana

Draga Corina, unde se gaseste Cutaden?

Este un unguent care se gaseste in farmacii.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabandol spune:

buna fetelor,
in mod normal dupa o epilare corecta si igienica nu ar trebui sa apara fire de par sub piele.o posibila cauza a aparitiei lor este si dusul facut la mai putin de 12 ore de la epilat.porii nu sunt inchisi complet, apare fenomenul de deschidere-inchidere a porilor fortata....si rezultatul este buburuzarea accea neplacuta a pielii cu firisoare ulterioare crescute sub piele.
o alta cauza pt cele care se epileaza cu ceara....poate nu intotdeauna ati folosit ceara de unica folosinta....sunt atatea boli, microbi si altele, care nu dispar numai prin simpla topire si filtrare a cerii.asa ca aveti grija unde va epilati.
pupici,
oana

i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Eu ma epilez cu aparat si pot spune ca n-am probleme. Inainte de epilare fac un dus fierbinte si apoi folosesc o crema exfoliatoare + o manusa aspra si frec bine pielea, peste tot unde ma voi epila. In zona inghinala si la sub brat dau cu putina pudra inainte si apoi folosesc aparatul. Pentru firicelele care mai apar pe sub piele folosesc penseta.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunatiz spune:

Salutare!

Eu am problema asta de ceva vreme si nu stiu ce sa mai fac. Inainte de epilat (cu ceara de unica folosinta sau aparat) fac un dus fierbinte si ma frec cu o perie abraziva. Dupa epilat, cateva zile la rand, ma masez cu diferite creme speciale. Firele sub piele tot imi apar si atunci hop cu pensata! Imi fac niste semne urate de tot. Pentru ele am incercat tot soiul de tratamente: cu ceaiuri, argila, unguente farmaceutice... Am ajuns si la dermatologie. Concluzia? Sa continui cu igiena ca si pana acum...

Astept si eu SOLUTIA SALVATOARE. Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Fetelor va rog sa ma ajutati si pe mine !!!

Mai am 3 sapt pina nasc si am nevoie urgenta de o caosmeticiana in Berceni...
Cosmeticiana mea este in Lacul Tei si nu mai pot ajunge singura pina la ea

Va rog !!!

Dolce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nimeni2011 spune:

...mda,o problema chiar dureroasa si la mine!Foliculita mi-a dat si mie batai de cap,mai ales vara,cind nu mai stiam cum sa ascund semnele de pe picioare.Orice am incercat si cu cosmeticiana,si cu medicamentele,dupa epilat cu ceara si aparat Braun,tot timpul a reaparut problema.Singura solutie a ramas lama,dupa care in mod evident,m-i s-au intarit foarte mult firele de par :(.Solutia ptr problema asta e aparatul de electroliza de la Babyliss.Intr-adevar este putin mai usturator la pret,dar la mine a dat rezultate vizibile.Parul creste muuult mai incet,si ceea ce creste e subtire,care nu mai face foliculita atat de suparatoare.Dar mentionez ca fara igiena corespunzatoare(dusul,gomajul,si hidratarea),nici pe jumatate nu ar fi rezolvata problema.

Mergi la inceput

am inteles!fetelor, dar hidratarea cu ce o faceti?folositi ceva special?azi mi-am luat un gel dupa epilat de la Gerocossen.sa vedem cum va fi cand il folosesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nimeni2011 spune:

Ptr hidratare nimic special.Eu prefer lotiunile mai usoare,ceea ce folosesc pe tot corpul,ptr ca am pielea destul de grasa,dar exista creme speciale ptr ameliorarea foliculitei,si la creme naturiste,si cred ca si la farmacie.

Mergi la inceput

Merci Trixi!Am sa merg sa vad poate gasesc ceva bun.

Mergi la inceput