epilat
fetelor, am si eu o dilema(pe langa multe altele):dupa epilat sunt multe fire care cresc pe sub piele si in acel loc de multe ori se infecteaza.si voua vi se intimpla?ce remedii cunoasteti?apropo voi cu ce va epilati?ce metode folositi?
Raspunsuri
dolcebaby spune:
Pina sa ramin insarcinata ma epilam cu aparatul (braun)si nu prea imi cresteau fire sub piele.... acum de cind nu ma mai pot apleca de burta ma duc la cosmetica si am observat in zona inghinala (cu oglinda) citeva firisoare crescute sub piele.
Remedii pt asta nu stiu dar mai am putin si scap de burtik iar atunci voi reveni la obiceiurile de dinainte![]()
dolcebaby
nadyana spune:
si problema mea este tot in zona inghinala,in special.adica daca te epilezi cu aparatul nu mai cresc firele sub piele?poate stiu fetele vreun remediu.
Happiness_4_us spune:
Eu cred ca, ptr ca ne epilam cu ceara sau aparate care smulg firul de par, de-asta se intampla sa creasca firele pe sub piele. Si eu patesc asa, mi se intampla si inainte cand ma epilam pe picioare, dar ptr ca ma epilam pana la genunchi, am renuntat sa ma mai epilez cu ceara pe picioare, o fac doar inghinal si axial, iar pe picioare folosesc aparatul de ras. De cand fac asta, firele nu au mai crescut sub piele. Probabil ca asta e singura explicatie, daca este smuls firul de par el se subtiaza si nu mai are puterea sa strapunga pielea si de-aia creste pe sub piele.
Nana Motoc
mirelam spune:
Eu ma epilez cu aparatul. Am un Braun si sunt super multumita. E adevarat ca mai cresc fire de par sub piele dar nu asa multe.
De lama nici nu mai vreau sa aud, m-am ras cu lama ani de zile si imi crestea asa de repede si des. Eu sunt si alba la piele si se vedea tare urat cand incepea sa creasca un pic. Doar in prima zi se vedea frumos ca dupa aia...
Acum ca am aparatul, sunt super multumita, dar nu ma pot face si sub brat ca nu suport. Acolo inca folosesc lama.
flori76 spune:
Cand eram in Ro mergeam foarte des la cosmetica pt epilat si aveam aceeasi problema cu firele de par crescute pe sub piele.La mine durerea mare era ca nu ma puteam abtine sa nu le zgandar si ce-mi faceam pe picioare...
Acum folosesc doar aparatul de ras si nu mai am probleme de genul asta,in schimb tare repede mai creste....
Aparat de epilat am,insa nu pot sa ma epilez cu el...
MaryP spune:
Fetelor si eu patesc acelasi lucru inghinal de la ceara. Si cred ca tocmai de la smulgerea parului apar (indiferent ca e cu aparat sau ceara) si nu cred ca este vreun remediu, decat sa le scoatem...din pacate.
nunta mea
Maria si Razvan Mihai in burtica (29 saptamani)
nadyana spune:
nici eu nu ma abtin de la zgandarat.si ce am pe picioare....si cum am spus si inghinal este aceeasi problema.offf trebuie sa stie cineva vreun remadiu.nu vreau sa mai folosesc lama pt. ca firele cresc f. dese si aspre si, precum ati spus si voi, prima zi e cum e dar dupa....mi-a spus cineva care lucreaza intr-un plafar sa incerc cu biter.l-am luat dar nu am dat decat o data.mi-a spus ca dupa ce te epilezi,la fiecare spalat, dupa ce te stergi cu prosopul, dai cu biter pe piele, ceea ce trebuie sa faci de fiecare data cand te speli.
Veve spune:
La dus exfoliati pielea (cu o manusa sau burete mai aspre si cu un produs exfoliant macar odata pe saptamana) si apoi hidratati foarte bine.Asta ajuta la prevenirea firelor crescute sub piele.
Daca se infecteaza des,n-ar strica o vizita la dermato;de multe ori poate fi vorba de vreo infectie care se poate trata medicamentos.
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
nadyana spune:
la fel ca intotdeauna veve a venit cu sfaturi:))multumim frumos.ce sa spun?nu se infecteaza des, dar din cauza ca mereu le zgandar....imi fac niste semne nu prea frumoase.am sa urmez sfatul tau.merci mult!!!!
BraveGirl spune:
Incercati sa folositi dupa fiecare epilare Cutaden...este mai incomod pt ca are o consistenta mai ferma si se spala greu...dar la mine a facut minuni, mai ales pt semnele pe care le aveam in urma zgandaririi...
==========
Corina
Albumul meu