De unde inchiriez carucior pentru batrani?

De unde inchiriez carucior pentru batrani? | Autor: craciunitza

Link direct la acest mesaj

Bunica sotului meu are picioarele foarte umflate, abia se mai deplaseaza, probabil ca peste putin timp o vom pierde :(
Pana acum o scoteam afara rar, era frig si statea mai mult in balcon. De cand a venit caldura o scoatem cu masina dar nu-i place.
Vreau s-o scot in parc, sa simta viata.
Ajutati-ma sa-i inchiriez un carucior pentru persoane cu deficiente locomotorii, nu are sens sa-l cumpar pentru ca nu cred ca-l va folosi fmult... :(

Nu certati copiii cand viseaza!
Noi_doi
Copiii
Mitele

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Initial creeata de craciunitza

Bunica sotului meu are picioarele foarte umflate, abia se mai deplaseaza, probabil ca peste putin timp o vom pierde :(
Pana acum o scoteam afara rar, era frig si statea mai mult in balcon. De cand a venit caldura o scoatem cu masina dar nu-i place.
Vreau s-o scot in parc, sa simta viata.
Ajutati-ma sa-i inchiriez un carucior pentru persoane cu deficiente locomotorii, nu are sens sa-l cumpar pentru ca nu cred ca-l va folosi fmult... :(

Nu certati copiii cand viseaza!
Noi_doi
Copiii
Mitele

Nu stiu daca se pot inchiria insa eu daca as fi in situatia asta i-as trimite un mesaj lui Silviu Prigoana, are un site specializat si l-a intreba chiar pe el...dincolo de orice, stiu ca se implica foarte mult in problemele celor care din anumite motive nu se mai pot deplasa...
da o cautare pe google...silviu prigoana si cred ca acolo poti gasi informatii si despre diverse asociatii pentru cei cu dezabilitati si care, eventual te-ar putea ajuta temporar cu un carucior.

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput