cum sa procedez?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

quote:
Originally posted by CristinaT

Hai sa-ti zic ce as face eu cand as simti ca mi se ridica parul in cap. I-as cere ajutorul la o problema pe care am auzit ca "sigur" se va da si mi-as rupe din timp ca sa le facem impreuna. Cred ca i-ar fi mult mai usor daca ati sta impreuna la lectii. Macar un timp.

Cat despre ce scriu fetele pe aici de examene mi se pare boierie. Eu am terminat liceul in 89 si imi aduc aminte ca o invidiam pe o colega doar ca statea aproape de casa si avea mai mult timp de invatat. Mie imi place sa invat seara sau noaptea cand este liniste si nu ma deranjeaza nimeni, dar poate ca ea invata dimineata. Incearca sa afli si lucrul asta.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Cristina, permite-mi sa te contazic, chestia asta era valabila acum cativa ani (adica prin primara si gimnaziu) dar acum nu mai e :)
In primul rand, parintii nostri se pierd in materiile alambicate care le avem de invatat, si in al doilea rand, suntem prea independentzi ca sa mai stea ei cu noi la lectii cand noi ne pregatim de bac (numa dc sunt profi de specialitate e ok ), eu vreau sa cred ca la 18 ani sunt in stare sa invatz si fara mama langa me, eu cel putin as ceda nervos

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Si eu zic la fel ca Ingerash mai ales ca tinerii in preajma examenelor oricum sunt mai irascibili ca de obicei.

http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

eu am luat bacul cu 8,92...si asta din cauza ca am luat 7 la mate....nici acum nu stiu cum am reusit...au fost niste subiecte idioate...in reste 10 la probele orale si peste 9 la cele scrise...si tin sa te anunt ca ai mei erau toata ziua cu gura pe mine ca nu invatz..si cam asa si era...ca ce vezi tu...nu e halucinatie...avantajul meu era ca prindeam foarte repede..cu toate ca la istorie..geografie..mate..daca nici nu citesti sau nu lucrezi degeaba prinzi....sper ca si ea sa fie cum am fost eu...cand am simtit morcovul, gradinarul si iepurele intr-o anumita parte a corpului am mai pus mana pe carte...si nu dormeam noptile din cauza remuscarilor( mai erau 3-4 zile pana la bac) ....deja se ingrosase treaba...dar tin sa te anunt ca la mine "ingrasatul porcului in ajun" chiar a dat rezultate....
eu zic sa ai incredere in ea.....o sa fie bine......

Ce straniu lucru: vremea! Deodata pe perete
Te vezi aievea numai in stersele portrete
Te recunosti in ele, dar nu si-n fatza ta,
Caci trupul tau te uita, dar tu nu-l poti uita!

http://community.webshots.com/user/ana_maria222[/b] poze noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:

Cristina, permite-mi sa te contazic, chestia asta era valabila acum cativa ani (adica prin primara si gimnaziu) dar acum nu mai e :)
In primul rand, parintii nostri se pierd in materiile alambicate care le avem de invatat, si in al doilea rand, suntem prea independentzi ca sa mai stea ei cu noi la lectii cand noi ne pregatim de bac (numa dc sunt profi de specialitate e ok ), eu vreau sa cred ca la 18 ani sunt in stare sa invatz si fara mama langa me, eu cel putin as ceda nervos

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

M-am gandit ca diferenta de varsta este destul de mica intre ele.
Si apoi ma gandesc si la fata mea, chiar peste 9 ani, atatia mai sunt pana la liceu o sa ma prostesc de tot sa mi se para de neinteles materia din liceu??? Se poate si asta. Ca nu ma mai vrea langa ea, asta mi se pare tare dureros....

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinaeliza spune:

Eu nu vreau sa-ti dau sfaturi ci sa iti spun ca si eu am trecut printr-o situatie identica cu a ta acum 10 ani.La fel ma framantam si incercam sa fiu cat mai obiectiva in ceea ce ii spuneam surorii mele dar nu am reusit decat sa o determin sa imi spuna ca am idei invechite (sunt cu 10 ani mai mare).Nu a intrat la facultate atunci dar a facut-o dupa ce a luat contact cu greutatile cotidiene.Sunt convinsa ca si sora ta o sa faca ceea ce trebuie in viata dar e necesar sa-i treaca frustrarea de a-si fi pierdut parintii;sa se impace su ideea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

quote:
Originally posted by marinaeliza

Eu nu vreau sa-ti dau sfaturi ci sa iti spun ca si eu am trecut printr-o situatie identica cu a ta acum 10 ani.La fel ma framantam si incercam sa fiu cat mai obiectiva in ceea ce ii spuneam surorii mele dar nu am reusit decat sa o determin sa imi spuna ca am idei invechite (sunt cu 10 ani mai mare).Nu a intrat la facultate atunci dar a facut-o dupa ce a luat contact cu greutatile cotidiene.Sunt convinsa ca si sora ta o sa faca ceea ce trebuie in viata dar e necesar sa-i treaca frustrarea de a-si fi pierdut parintii;sa se impace su ideea

cu ideea nu stiu cat se poate impaca, eu insami nu pot accepta inca faptul ca parintii meu nu mai sunt si ca la nunta pe care o voi face curand ei vor fi absenti. aici fac o alta greseala: incerc sa suplinesc aceasta lipsa si de multe ori ii dau prea multa libertate, prea multi bani, prea incerc sa nu o contrazic si sa nu spun nimic din ce ar putea-o supara. sper ca tot ceea ce ii ofer sa fie spre binele ei si nu invers. asta este si problema mea: ma framant fara a-i spune ei ceva.

oricum, fetelor, momentan sunt relativ linistita. a luat note ft bune la simulare si tind sa cred ca are ea dreptate cand imi tot spune ca "stiu eu ce fac". asa ca nu ma mai framant. vorba prietenului meu, nu e pe viata si pe moarte, daca e sa aibe un esec vom fi alaturi de ea si ii vom arata atunci unde a gresit. totusi sper sa fie bine.

nunta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Ma bucur ca te-ai mai linistit cat de mult cat despre perderea parintilor nu pot spune ca inteleg prin ce treci de aceea nu spun decat ca imi pare foarte rau.Te pup.

http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda

Mergi la inceput