Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (35)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/meems/meems.jpg)
meems spune:
Ina, vad ca doar noi doua mai bantuim pe-aici. Eu ma pregatesc s-o duc pe Rianna la baita, dar am vrut sa mai scriu cateva randuri inainte. Eu zic sa mai incerci o data cu termosul, macar jumate din zi ar trebui sa mentina apa calda! Si la mine deja pe a doua zi dupa-masa apa e doar calina, nu mai e fierbinte, dar la noi e ok si-asa. Da, sa stii ca daca prepar laptele cu apa la temperatura camerei se cam fac cocoloase sau trebuie sa scutur mai bine/mai mult sticluta pana sa se dizolve. Dar e ok pana la urma si ce-i mai important e ca bubulina mea il bea oricum Insa tu, daca ai obisnuit-o pe Rachel cu laptele caldut, da-i tot asa (are dreptate George al tau).
Ma duc sa ma uit la poza pufoasei inainte de baita. Pupici!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Bubamara spune:
Buna dimineata, fetelor!
Camelia, si noi tot un samsung din ala care afiseaza in 10 sec. avem. Are si varful flexibil, este ok.
Cristina, orezul ala prefiert eu il mai fierb inca 18 minute (vezi ca scrie si pe punga). La 18 min. nu iese foarte umflat, dar nici nefiert.
Dordia, imi pare rau de catelusa ta. Am un prieten care-i medic veterinar. Daca te intereseaza, zi-mi. Iti vine si acasa daca este vreo problema, ceva.
Hai ca ma duc sa ma mai uit la poze, sa vad noutatile!
Raluca si bb Maria (07.12.2005)
dordia2000 spune:
'Neatza mamici!!!
Bubamara ms mult dar de 2 zile e mai bine cateaua si am un dr. superbun cu care ma rezolv de cate ori e Tarra bolnavioara. Ms mult de oferta.
Ina felicitari pentru Rachelina Pufulina. Sa-ti traiasca!!! E mortala la 4 luni!!!
Mandy si Cristina spor la treaba si sa va distrati!!! Asteptam poze de la crestinare!!!
Gogolos si Miraa sa va traiasca flacaii si sa fie sanatosi!!!
Noi suntem bine, am inceput sa luam in greutate bine iar adica de luni pana ieri seara 220. gr. Ori cantarul e bou ori Stefan asimileaza tot.
Am si eu o nedumerire. Cu constipatia am o problema. Adica nu stiu daca sa-i spun constipatie. Noi am inlocuit deja 2 mese pe cea de la 10 cu piure de fructe (initial l-am facut cu un mar si o porto pasate dar Cristina mi-a zis ca doar sucul de la porto nu si pulpa ca e tare asa ca ieri am pus doar sucul si am adaugat o banana coapta bine, o banana micutza.) si masa de la 14-15 cu supa pasata de legume. In rest lapte la greu (san + bebelac). In conditiile astea Stefan al meu face kk zilnic si de 2 ori / zi dar face kk destul de vascos si se chinuie destul de mult. Adica se screme saracutzul si face kk de imi cade din pampers. Adica nu mai e asa ca mustarul. E vascos spre tare. NU stiu cum sa mai descriu sa ma intelegeti.
Acum problemamea este: daca micutzul se screme asa rau inseamna ca e constipat chiar daca face zilnic? Sau ce sa fac sa nu se mai chinuie asa rau cand face kk? IEri i-am dat ceai sa bea cam 100ml; ceai de musetel i-am facut si l-a baut ca i-am pus lamaie si un pic de miere si i-a placut. Insa am senzatia ca ceva nu fac bine si nu stiu ce. Poate ma ajutati voi plsss!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
teo_banu spune:
Lavi, iti multumesc si tie de ganduri si Inei; va pe amandoua. La multi ani, cu intarziere pentru Rachelina-Pufulina, sa fii mare, voiioasa, pufoasa si sanatoasa. Lavi sa stii ca Nan-ul este satios si se satura bine de tot dupa el, mai ales ca i-ai dat 90 si san inainte. Mai rau pentru tine este ca nu te mai stimuleaza la supt, dar iti doarme bine noaptea toata (adik jumatate cel putin).
Da, Ina mi-e tare greu, incerc sa ma obisnuiesc dar nu cred ca voi reusi. ma mai tachineaza si sotu' spunandu-mi ca mai intai ii va spune "mama" bonei. Nu i-am spus inca, dar ma doare cand imi spune asta si chiar imi dau lacrimile in coltul ochilor.
Anda, si eu am auzit regionalismele bonei tale-de fapt una dintre bunicile Iuliei ii spune la fel la suzeta-toanca si eu ii spuneam asa cand eram mica. Oricum e mai bine ca la inceput, se pare ca mai lasi si de la tine. Asta este - pentru a putea convietui cu un strain trebuie sa faci compromisuri. Pentru noi doi (eu si sotul) este destul de greu sa ne obisnuim cu o persoana in casa 5zile/saptamana, sa se fataie prin casa...nu zic nimik, pentru ca gasesc luna in bucatarie si in camera copilului. Ieri am gasit si rufele adunate de pe sarma: "Sper ca nu te superi! Dar daca fata dormea...eu nu pot sta asa..degeaba. Daca mai speli pot sa le intind.." M-a surprins placut, ce sa spun. Cam acesta e aerul din casa noastra(in mare).
Sper sa imi fac timp in weekend si sa intru asa cum trebuie pe forum.
Cristina, spor la munca - stiu cum e sa nu te poti baza pe nimeni decat pe tine si sot, dar intr-un fel e satisfactia mai mare la sfarsit. Cand toata lumea va manca si vor spune "Vai ce bune sunt toate, cine le-a facut? - Tu, singurica?!! / Esti extraordinara!"
La multi ani sarbatoritilor zilei de azi bb-ici de Miraa si Gogolos, adik Milan-Stefan si Mihai. Azi e ziua baietilor!
Va mai citesc azi de la munca - pe toata lumea. Sa aveti o zi grozav de buna!
Teo si bb Stefania Iulia (2.11.2005)
teo_banu spune:
Dordia, eu zic sa-i pui la fructe pasate numai o jumatate de banana, ca ai destule fructe acolo. Dar tu nu ii mai dai si sucul de la fructe? cand il dai? La supa tot pasat ii faci legumele? Eu zic ca nu este constipat, mai ales ca face zilnic. E problema ca se screme si tu vrei sa ameliorezi situatia. Ai solutii (din partea mea) masajul anticonstipatie si suspensia orala (care i-o dai tu - ca face bine la crampe), si de asemenea Ca-Carbonic dar asta incheaga la burta chiar daca linisteste. Poate primesti si alte sfaturi care te vor satisface.
Teo si bb Stefania-Iulia (2.11.2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvia_d/silvia_d.jpg)
silvia_d spune:
neata, fetele!
eeiiii,da,alta viata!
am dormit si eu ca omu'!
sa va spun si cum am facut:la 9.20 mi-am luat inima-n dinti,si l-am trezit!el adormise de la 7.30 pm,si daca nu-l trezeam,nu-i mai faceam nici baita,si se trezea la 12 apoi la 4 am,si tot asha.
asha ca i-am facut baita,la 9.45,la 10 pm i-am dat bibe,si s-a mai trezit baiatu'la 4.tto e ceva,6 ore dormit continuu pentru mine:mi-a incarcat toate bateriile!
de la 4.30 a stat treaz pana la 5.30,a adormit la loc,si ne-am trezit toti 3 la 8!
asha ca super viata acum!
incet incet o sa scoatem noi si masa aia de 4 am!
Multumesc "pe aceasta cale"-heeheee-fetelor care m-au povatuit!
acu',daca tot sunt bine-dispusa,sa va mai zic ceva:stiti flaconasele alea sterile de la Avent??de pus lapticu'de mama in ele?
fetelor,sunt super!
poti pune si suculet in ele,si supica, si au si capacel de montat tetina pe ele,deci le poti transforma si in bibe,dar au si capacel etans-gen flaconas!!Su-Per!la 50 ron,toata treaba,5 flaconase,e ca si cand ai mai avea 5 bibe avent in casa!
Eu sunt tare multumita de ele!
ca,de ex,o sa fac suc de mar si o sa fac 2 portii, de ex.adica,pentru 2 zile!aaa,au capacitate 180 ml-deci,ar merge si-un laptic in ele,in criza de bibe ne-spalate!
Sa ne traiasca bebelusii care astazi fac 3-4-5 luni!
Sa fie sanatosi si mancaciosi...sa zic si cuminti?da'nu rimeaza!
Inutza si Noki,da,asha e,de oboseala vedeam stelutele alea galbene,plus ca s-a mai adaugat ieri ceva "minunat":una bucata CM,hehheee,dupa un an de zile de pauza...
Aaa,mi-am adus aminte,apropos de oboseala,ce pocinoage am mai facut eu:cand n-aveam sterilizator,am pus oala pe foc,FARA APA!!!Si-asta in timp ce spalam bibele cu peria!deci,a sta vreo 10 minute,pana s-a umplut bucataria de fum!Eu simteam fum,da'am crezut ca e ceva ramasa de mult pe aragaz,pe okiul aragazului,si nu mi-am facut pb!
va dati seama,oala aia a fost compromisa!!!
Dordia,te felicit cu atatzia kktei pe zi!Pai,d c mai zici atunci de constipatie?
Noi nu facem decat cu raketa-n funduletz,o data la 2 zile!
Off,cu tot cu mar intre mses,si cu milkzucher in laptic!
maine,la prima ora,ne ducem la mamaitza la tzara,abia astept!!