Nou stil de viatza (92)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Bine ai venit, Aime.Trebuie sa ne dai pentru listuta si greutatea tinta.Spor la lupta cu kg .Alaturi de noi , sigur vei fi invingatoare .Vorbesc din experienta.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna
Aime, bine ai venit! Nu imi trebuie dimensiunile tale deocamdata, doar daca vrei sa intri in concursul "O talie mai subtire", dar asta incepind de luna viitoare. Trebuie sa-mi spui insa la ce greutate vrei sa ajungi, adica tinta (asa cum spunea si Carmen E). In fiecare luni dimineata ne cintarim pe stomacul gol si apoi scriem greutatea aici, la subiect. Eu modific lista saptaminal. Daca poti ar fi bine sa scrii ce maninci zilnic (sau cind ai timp), in felul asta ne mai inspiram una de la cealalta si poate mai reusim sa stam departe de ispitele culinare.
Zfcristina, o zi doar oua?? Nu ti se face greata?
Roxana, pune biciul pe kg alea! Promit ca daca slabesti mai mult de 500g pina la urmatorul raport iti fac cadou . Ce zici? Oferta e valabila pentru toata lumea!
Crystina, inca nu te-am dat disparuta, stai linistita.
Sigrid, eu sint foarte grijulie de felul meu, ma spal pe miini de n'spe ori pe zi. Eu n-am auzit sa se ia virusul respectiv decit prin contact cu pasarile. O pentru tine ca esti asa grijulie.
Azi am fost la alergat, vorba vine, ca dupa 10 minute pufaiam ca o locomotiva si a trebuit sa ma opresc din cauza durerilor din piept. Se vede ca n-am mai alergat de mult.... Picioarele m-ar mai fi dus ele, dar ce ma fac daca nu pot sa respir? Asa ca am alergat 10 minute, pauza 10, apoi iar alergat si tot asa pina s-a facut o ora. Am mai facut si 20 minute de acasa si 150 abdomene.
Meniul:
MD: 1 mango, cereale cu lapte de soia
P: 1 morcov, 100g fasole verde (fierte) si cam 250 g carne pui (prajita la teflon), o lingura de brinza Feta, totul amestecat cu ulei de masline si condimente
C: 150g tofu (prajit la teflon), 3 castraveti mici si citeva cepe verzi, totul bucatit si facut salata.
Intre mese: 1 mar, stafide, struguri, 1 banana.
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Carolinah, cartofi cu seminte la cuptor? cum vine asta?

Delia, tofu prajit? ce gust are? Nu se topeste in tigaie?

Aime, bun venit si sa ai spor!

Crystina, tinem pumnii sa reusesti maine la interviu!

Puskin, certurile astea-s trecatoare, impacarea e dulce tare!

Ioana, bafta la curs!

Tzuni, cam inactiva esti saptamana asta. Treaba multa?

Sigrid, nu fi necajita! Da-i bice inainte!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by Delidana
Ce ti-a zis nenea nutritionistul? Poti sa ne dai si noua niste idei principale?

Sherifa Delidana, tanti nutritionista mi-a facut un regim personalizat care se apropie fte mult de stilul de viata echilibrat pe care il tot proslavim noi aici la subiect. Am 3 mese principale pe zi si 2 gustari. Mananc in jur de 1300 kcal/zi si nu imi lipseste nici un element necesar unei bune functionari a organismului. Ce ma bucura este faptul ca nu sufar deloc de foame si am reusit sa scap de abaterile de care va tot povesteam.
Ar trebui sa fac si ceva miscare, dar acum sunt fte racita si nu am cum. De aceea sapt asta am tras kiulul si de la electro + masaj.
Cu regimul ma simt bine, am energie , nu mai ametesc..si desi la inceput nu am avut incredere in regimul asta, sper sa-l tin cat mai mult timp. Nu imi convenea faptul ca la acest regim slabesti cam 1 kg/ sapt si eu as fi vrut o slabire mai accelerata. Dar pe masura ce trec zilele cu acest regim imi dauseama ca am enrgie, mi-e bine fizic, nu mai sufar de moleseala si oboseala si atunci prefer 1 kg/ sapt sanatoasa fiind , decat sa ma simt iar rau cu cine stie ce dieta.
Cam astea sunt ideile principale. Peste 3 sapt ma vad din nou cu ea.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Carmen, tofu e de mai multe feluri dar nici unul nu se topeste in tigaie. Eu am incercat citeva si m-am oprit la 2: un soi de tofu alb care e mai moale, se sfarima usor, il poti taia cubuletze si praji impreuna cu legume sau ce vrei tu, si alt soi, mai tare si galben pe care il tai pe de-a lungul si il prajesc in tigaie fara nimic altceva. Asta nu se sfarima si cind e cald are gust de ou. Chiar imi place. Il fac bucati dupa ce-l prajesc sau il pun intre 2 felii de piine si gata sandvisul!
Aime, am uitat sa te intreb, dieta cu puncte pe care o tii tu, este cumva "Weight Watchers"?

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by aime

fetele!

Ma primiti si pe mine in club?

Aime, bun venit in club!!!

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Miag, poate nu m-am exprimat eu bine dar vroiam mai multe detalii. Ceea ce spui tu nu e nimic nou, eu ma refeream la regimul in sine, adica ce maninci, ce n-ai voie, daca maninci dupa o anumita ora sau daca trebuie sa lasi o anumita pauza intre mese. Eu cred ca 1kg/saptamina e rezonabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Carmen, cartofii cu seminte sunt cam asa:

cartofii curatati si spalati se taie in 4 pe lung, se pun intr-o cratita cu putin ulei, sare si apa (putina, nu ca sa ii acopere) si se baga la cuptor. Se intorc din cand in cand. Cand incep sa se rumeneasca si apa a scazut binisor se adauga semintele crude si decojite (floarea sarelui, dovleac, susan, chimen, migdale taiate, nuci etc, orice iti place si ai prin casa). Se mai lasa pana sunt facuti cartofii si gata! Mie imi place sa fie facuti bine de tot si semintele mai prajite, dar aici fiecare dupa gustul lui. Foarte complicat, dupa cum vezi. Dar delicios, te asigur. Poti sa pui in loc de ulei ,unt. Noi facem cu ulei, in general.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Trec sa va salut, nitel pe fuga.

A facut si cel mare gripa, acu' tre' sa-l duc si pe el la doctor. Eu sunt vai de capul meu de oboseala si ameteala. Abia astept sa se termine saptamina.

Meniul de azi :
- piine prajita cu dulceata. cafea
- putin pate (fara piine). o felie de friptura de porc. Praz cu masline (fara desert !)
- salata verde si cruditati. un iaurt

Delidana, Marghiolitza mea ti-a admirat ciinii. (ei ii plac teribil patrupedele astea).

Aime bine ai venit

Pupici la toate.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, aha, eu o singura data am mancat tofu cu verdeata si mi-a placut. O sa incerc sa vad cum e prajita.

Miag, da un exemplu concret: ce-ai mancat azi?

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput