Despre menstruatie...

Despre menstruatie... | Autor: Delia

Link direct la acest mesaj

O mare dilema in ceea ce ma priveste: imi intarzie daca pot spune asa (sapte zile).
Primul ciclu a fost luna trecuta si ma intreb cat poate intarzia sau vi s-a intamplat sa fie dereglat dupa nastere?
Mentionez ca inainte de sarcina il aveam ceas... mi-am facut si un test de sarcina care mi-a iesit negativ.
Multi si multa sanatate tuturor!

Delia si Codrin

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Eu il alaptez inca pe baietelul meu de 1 an.
Mie mi-a venit prima oara, dupa nastere, la o luna... apoi pauza pana la 5 luni... cand a inceput sa vina lunar... dar neregulat. La 28-30-33 zile..... Mai asteapta cateva zile..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Si eu zic sa mai astepti! Dupa nastere este tot timpul dereglat!

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Si eu sunt cam disperata si nu stiu daca e bine! Eu am nascut acum 8 luni, inca alaptez (2 mese pe zi, in rest diversificare) si nu mi-a venit. Am avut "mica menstruatie" pe la 1 luna jumatate si... atit. O fi normal??? E cazul sa ma impacientez sau sa merg la doctor? Astept pareri de la fete care au mai patit asa!!!

Catalina+Andrei(7 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Va multumesc mult fetelor.
Desi sunt in continuare in asteptare ati reusit sa ma linistiti.
Va pupic dulce pe toate!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missiday spune:

Dupa nastere si la mine menstruatia a fost neregulata cam o jumatate de an.Oricum, poti intreba si medicul(eu asa am facut, pentru ca eram tare speriata).
Multa sanatate,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Mie dupa nastere, 27 iulie, mi-a venit prima data pe 3 dec si apoi, luna viitoare mi-a intarziat cca 2 saptamini- mi-a venit cam pe 20 ian.

Asa ca se pare ca e normal sa fie ceva dereglari dupa nastere si eu zic ca daca ai facut test si e negativ sa stai pregatita ca apare si el.

PS. si eu am facut test crezind ca...

AlinaB si Andreea

Mergi la inceput