Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 14
BiuMil spune:
Gata, ma duc si eu la nani...sunt obo...pici a sarit azi peste baie ca a adormit la masa de seara, asa ca sa vedem cand se scoala maine dimineata!
Sofia, eu nu cred ca o sa ii dau cereale...dr a zis ca ii pot da, vechea poveste fara gluten si cu nu stiu ce si nu stiu ce si tapioca...dar pe mine nu prea ma incanta... zici ca nu prea a luat Nuka in greutate? de aia vrei sa ii dai?
ma "bucur" au mai patit si altii "bucurii" ca noi, adica au luat trante...dar va dorec cat mai putine, ca si noua, de altfel! azi, Milan a plans aproape toata ziua, a fost nervos, nimic nu ii convenea, se punea pe plans imediat...cu lacrimi, nu oricum. Va dati seama ca m-am invinovatit pentru fiecare scancet!
acu sa vedem maine..poate e mai bine. ca nu cred ca de la o cazatura il poate tien supararea 2 zile....
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
nanadana spune:
Sofia al meu nu are popou gras
si totusi ii dau seara in ultimul bibe (180ml+2lingurite de cereale) dar tot nu sa ingrasat ,numai ca nu se mai trezest noapte sa imi mai ceara de mancare ,lucru bun ,doarme pina la 6 dim
Gata si eu ma duc la nani am intrat sa va spun noapte buna
poze
sofia_misicu spune:
Bianca, de o luna si ceva stationam la 7. E oricum foarte bine, ptiu, ptiu insa combinat cu micile probleme pe care le-am avut (lipsa poftei de mancare, diversificarea, batalia diaree/constipatie/diaree/constipatie) ma pune pe ganduri.
Si Nuka a facut cunostiinta destul de intim cu podeaua insa nu a zis nici pas. Era foarte fericita ca "vedea" locuri noi, atat de fericita incat a ras cand am luat-o de pe jos. Am presupus ca nu s-a lovit deloc sau...s-a lovit atat de tare incat viata de atunci e roz...(Doamne fereste). Oricum, eu i-am cumparat protectie pentru pat (Multumesc Codrutei pentru pont) de la clip trade si stau oarecum mai linistita. Atept sa stea in fund si o mut in tarc.
Azi i-am dat la sugestia lui Simo (multam) sa se joace cu punga de supermarket. A fost atat de incantata incat a trebuit sa o iau la plimbare cu noi (pe punga). Si de unde cred ca fetele din parc aveau o parere dubioasa despre mine pana acum, cu siguranta astasi si-au confirmat-o. Copiii lor (mici capitalisti) au jucarii cu zornaitoare, melodioare, vibratii, etc. Eu mi-am permis abia o punga...Parca citeam privirea de compatimire de pe fetele lor. Asta e. Poate la un an o sa imi permit sa ii fac cadou macar o cutie de carton sa se joace de-a casa.
Hai ca ma nani.
Sofia si Nuka
Tonnia spune:
Sofia, ![]()
![]()
Neata! Irina, eu branza am facut-o din lapte praf si lamaie, cred ca nu a iesit din urmatoarele cauze: lamaie prea putina, nu am amestecat bine dupa si cum a zis cge trebuia sa las mai mult pe foc.
Fetelor, eu simt ca e ceva in neregula cu branzica facuta din lapte integral si Ca lactic, cred ca e treaba romaneasca si n-am incredere, pai asa din lapte integral mai bine ii cumpar.
Cum sa sporesc si eu c\aloric mesele astea daca cerealele nu-i plac iar "branzica" nu mananca?
Revinnnnnnnn!
RalucaCostiurin spune:
Sofia, hai ca ma facusi sa rad asa de dimineata, la cafea!!!
Eu una am zis ca Radu mamii e mai neam prost, asa, dupa ce am descoperit ca bavetica, batistuta de sters la bot si orice servetel de hartie mai fosnitor sunt cu mult mai apreciate decat jucariile lui. Adica surclaseaza pana si telecomanda!!
Pacat ca nu socializezi cu mamicile acelea, ca zau ca ar merita sa bagi o kestie stiintifica gen: "ultimele descoperiri ale pediatrilor - sau psihologilor americani atesta ca revenirea la obiecte simple din mediul copilului gen cutia de iaurt si punga de supermarket stimuleaza creativiatea etc lalalalala...." si sa vezi in cate zile se umple parcul de pungi de supermarket dezinfectate!!!
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze
codruta_grg spune:
Ioana, n-am platit nimik. L-am pus pe angajator sa imi depuna declaratiile lunare, nominale si astfel am stagiul de cotizare.
Gabi, draguti copiii. Eu am amanat vaccinul antirujeolic. Am sa il fac la 9-10 luni dupa care am sa ii fac din nou in cel trivaccin de la 1 an.
Iar n-am timp.....pa
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
catush spune:
Sofia
vai draga ce mama denaturata....cu punga de la supermarket!!.....inseamna ca ai bani de-ti faci cumparaturile la superm sau ai gasit-o pe strada
M-ai binedispus ca eram cam
,asa e lumea cand nu-si mai vede capul de treaba....Briana o
pe Nuka
Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
christina-m spune:
Buna dimineata
De cateva zile n-am mai apucat sa va scriu, dar parca nici voi n-ati mai scris km intregi-se vede ca a venit vremea buna.
La Multi Ani sarbatoritilor din ultimele zile, mamei Ioanei si sotului lui Jadi. Azi vad ca nu sunt sarbatoriti.
Sofia, si mie mi-a zis o prietena care are un copil mai mare de fascinatia bb-ilor pt pungi. Si ca urmare ne-a facut cadou un cub colorat care este captusit cu punga, celofan sau staniol (nu stiu ca nu l-am descusut) si care fosneste mai ceva ca o punga. Ei, de cand i l-am dat lui Matei, ii spunem "cubul magic". Copilul e indragostit de el, il strange il musca, da cu el de masa, si parca nici mie nu mi-e frica de sufocare.
Mai citesc si mai revin. Sper.
Cristina si Matei (29.10.2005)
POZE

Vladut (26.08.2005)