Bebelusi de iulie-august 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

La Multe Luni! sarbatoritilor de azi:

MARIO GABRIEL (Simona)

LUCA (letitia maria)

TOMA (ada si toma)

LARISA (aprilie 1976)

MARIO ALEXANDRU (simonique)

Sa fiti sanatosi, iubiti, si vitezomani la mers de-a busilea si in picioruse!

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/day.php?userid=81250&cdate=20060215" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Sa-mi laud si eu printesa: de trei nopti doarme pana dimineata, asa ca papa seara la 21.00 si dimineata la 5.30.
Asta pentru ca zgarie si ea la pipait cu dintisorul din dreapta jos de 3 zile, dar inca nu se vede din gingie. Asa ca nu-l raportam inca la evenimente. Cred ca asteapta sa aniverseze 8 luni ca sa mi-l arate...

Pupici,

www.dropshots.com/day.php?userid=81250&cdate=20060215" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Emaaimee dar cuma rata kka?
Eu una nu cred ca fata are vreo problema.Doar nr lor e problema sau si cum arata?

Deci, diareea arata , ca tocmai a avut Ingrid...e aproape apa...desi colorata in functie de ce a mancat si miroase f urat.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

am uitat sa zic ca m-am distrat teribil cu pozele de la concursul de mers e-a busilea.Bondarelul e un scump,la fel si Alexandru,iar langa el l-am vazut si pe al nostru baiat

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by caterina71

Sa-mi laud si eu printesa: de trei nopti doarme pana dimineata, asa ca papa seara la 21.00 si dimineata la 5.30.
Asta pentru ca zgarie si ea la pipait cu dintisorul din dreapta jos de 3 zile, dar inca nu se vede din gingie. Asa ca nu-l raportam inca la evenimente. Cred ca asteapta sa aniverseze 8 luni ca sa mi-l arate...

Pupici,

sunt mare...

bravo cu somnicul,noi nu mai speram.decat pe la vreo 3 anicat despre dinte/i cu cat mai tarziu mai bine.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anis

Emaaimee dar cuma rata kka?
Eu una nu cred ca fata are vreo problema.Doar nr lor e problema sau si cum arata?

Deci, diareea arata , ca tocmai a avut Ingrid...e aproape apa...desi colorata in functie de ce a mancat si miroase f urat.

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

pai asta ultimul a fost mai inchis negru verzui pastos,ala de inainte mai portocaliu.ala de noapte a fost mai de om mare carnaciori si amestecat mai moale.doar asta verde nu a mai avut mucus. si de mirosit miros cam toate a acru.
mama masii.si parca mi-a slabit si un picut,dar 80-100gr sunt din cauza gastroenteritei.stiu ca e putin si ma bucur.
problema ar fi ca nu prea ar avea de unde sa traga kk atata cu spor ca nu papa solide decat pe jumatate fata de obicei,vad ca incepe sa pape mai bine.si avem niste nopti
dar ziua e o tzopaita si vorbareata

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Emanuela-uite despre olita si wc:acolo scrie ca se familiarizeaza copilasul cu obiectul muncii punandu-l intai imbracat pe olita.si am mai citit si in alte locuri nu imi amintesc unde exact.
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=243
iar de ce zici tu ca va chinuiti cu papa o h,inseamna ca nu vrea sa pape.eu zic ca e prea mult o ora.a mea cu toate artificiile papa in max 20 min.iar cand e de gashca,ca azi la pranz,papa 160 gr in 3 minute.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

quote:
Originally posted by emaaimee

Katink-facut si eu testul barza,la noi ar veni pe 22 nov,de ziua ta ca am avut UM pe 15 febr

Emaaimee, ce rezultat ti-a iesit la test?????

E loc de felicitari????????

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Aaa..sa nu uit.Vreau sa-i fac maine urzici lui Ingrid...pt fier.
Cum le-ati facut voi?
MA gandeam sa i le fac pasate cu un galbenus de ou si eventual cu smantana sau iaurt deasupra si bagate un pic la cuptor.

Astept ideei.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Katink

Si daca tot doarme mandra si eu navig de zor , mi-am calculat cand vine barza
In ajun de ziua mea, pe 21 noiembrie, sau mai bine spus de ziua ta Monai
Ar fi tare faza sa fiu gravida

Dar eu mai astept, poate s-au ratacit rusii mei, nu mai stiu drumul, au uitat ca trebuie sa vie lunar

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Oana-m-am exprimat gresit, am facut acelasi lucru ca ea.editez mesajul anterior.daca vrei poti sa ma feliciticine stie

Mergi la inceput